nyår

NYÅR IDAG VAFAN!
förra året var hel latch men tänker göra detta år till det bästa någonsin.
ska spenderas med My och vissa andra på någon fest om det blir som vi tror
sen får vi se vart kvällen tar oss och vart vi hamnar.

gott nytt fucking år alla!
hell yeah.

-

FÖR MIG, ÄR DU PERFEKT

senaste dagarna

Okeej, haft rätt fullt upp senaste så inte hunnit blogga. grejen är jag spenderade tisdagen till onsdagen med allrabästavän Amanda som kom till mig senare på tisdags kvällen och vi hade det riktigt jävla grymt! som alltid med den bruden. såg även 'jag saknar dig ' filmen igen, tredje ggn för mig ehehe men man ledsnar inte juu. sen när hon åkte hem skulle jag ner på stan och träffa Andreas en stund fast blev ej så men senare på kvällen kom My och vi drog till heby direkt och var med Danne Emelie och Lucas hemma hos Danne. en trevlig kväll blev det! My fick skjuts hem och Emelie drog med Lucas till honom så jag stannade hos Daniel och slagga där pallade fan inte röra mig hemåt var så galet trött men endå sov vi inte på hela natten. haha alltså började med en grymt rolig film sen låg vi bara och snackade massa och sånt om allt möjligt. runt 5 på morgonen skulle jag dra mig hemåt men blev kvar ett tag till så vi decka en stund där nån timme eller flera. tro mig det behövdes iallafall sen så vaknade vi väll till igen runt halv 12 kanske då vi ba chilla tills bussen lämnade heby station halv 3. träffa då andra My i stan tvinga med mig henne till jalla sen i massa affärer så nuså har jag en hel del nytt. så jävla fränt med rea! hahahh fränt?!?!? vart fan fick jag det ordet ifrån? jaja haha är skapligt trött nu varje fall så tänker nog dejta kudden när som helst om det blir som jag tänkt. ska även taggaaa inför nyårsafton på lördag ja jävlar köööör ba! hah men neej nu slutar jag skriva innan det spårar ur helt hära. puss gnatt om en stund bebisar!

myyys

Min säng inatt + mig själv såklart och F. kunde det bli mycket bättre? na.
har ioförsej bara kunnat sovit ungefär tre timmar inatt inte mycket alls men värt det.
ville dock bara slänga mobilen i väggen när hor alarmet ringde imorse,
men jag lyckades hindra det. haha!
mycket mys igår iallafall och nu idag kan man inget annat än att hata comviq.
menar varför ska det bli fucked up just nu när man som mest vill skicka sms osvosv?
fattar inte. nu sitter jag med inget sällskap alls och halvt depprimerad för att jag inte får tag på folk.
menmen hare bäst! puss

dagen efter julafton

julen är så över nu och dagen idag har jag spenderat med my. snackat massa som vi inte kunnt gjort på ett tag för vi haft andra grejer för oss så vi inte kunnat ses och sen bara chilla gaalet på det. hon drog för några minuter sen och nu ska jag bege mig mot staden om en timme ungefär och hämta upp en kompis. tjarrå!

it's christmas bitch

God jävla jul på er!


har kommit på en sak

Jag hatar ''Mio min Mio'' filmen! den är ju fan läskig. HAHA fyfaan jag fattar inte hur jag kunde se på den som liten utan att bli rädd? vilket fall som helst jag ska aldrig mer se den punkt slut tänker inte offra det hahaha så jävla störd. jaaaaaa, jag vet att det är en barnfilm men och jag skiter fullständigt i vad andra tycker den var inget för mig längre and thats it!

what am i suppose to do when the best part of me was always you

Vi är som två helt olika personer och jag vet att det är så även om jag inte riktigt vill veta. Men det var DU som tog första steget, det var DU som ville ta allting så långt och det var DU som ville spendera ditt liv såhär så säg fan inte att det är mitt fel. Gav jag dig för lite kärlek eller var du bara inte nöjd? Hann knappt ens ta något avsked jag fick lära mig hårda vägen och allt föll bara rakt ner. Så det är över nu, så jävla över. Men det var din idé att vi skulle vara vänner och vet du? oavsätt min åsikt då så håller jag med dig nu. Du fick mig sväva på rosa moln bara genom att sätta dina läppar mot mina eller att krama om mig medans jag satt i ditt knä. Varför behövde det ta slut innan det ens hann börja? Vill vara en del av dig och din familj igen jag skulle offra högra handen för den drömmen om det så behövdes. För nånstans i hjärtat känns det här som ett slag under bältet, en kniv emot strupen. Kommer du ihåg hur sjukt nervös du var när du skulle träffa min familj för första gången? Hela buss resan hem så satt du och tjatade om hur pinsamt det skulle bli haha sööt. Förstår inte riktigt vad som gick åt helvete sen för enligt mig kunde det inte bli bättre. Vill igentligen inte prata känslor för det gör mig svag och vad som helst skulle kunna krossa mig då. Jag skiter nog fullständigt i det som varit bara kom tillbaka så löser sig resten. Jag ångrar ingenting och hoppas du tänker någon tanke på mig då och då ibland med även om jag vet att det är sällsynt och jag kan säkert hitta någon ny och mycket bättre i mycket men det är inte du och då spelar det ingen roll. Men du spottade på mig och gjorde bort dig totalt i mina ögon så det bli väll bäst såhär menar jag såg på dig sista kvällen att nåt var fel och vi tjafsade ju endå bara då så vi kanske inte var menade trots allt. Men vill man något riktigt jävla mycket så klarar man det och låter inget annat ta över. Du var mer än bara någon för mig så varför ska jag ge upp här ? Jag är envis och ska bevisa det. Le mot mig en sista gång bara? Jag lovar att du är hur fin som helst tro mig. Kommer du ihåg dagen efter första kvällen och natten tillsammans med varanndra? Dom frågade oss en massa och vi bara log och sa som det var, jag önskar vi kunde vara lika ärliga nu. Hitta någon ny och förstör hela mig men jag glömmer aldrig det vi hade. Jag tänkte fem dagar i veckan på att jag äntligen skulle få se dig sen på helgen och det blev till en höjdpunkt men alla fuskar i livet, nu gör jag det med.

hur sant?!

- Baxa den från min fina vän Cathrine.

allt är borta

''Älskar dig'', det ordet har du förstört.
Men du försvann som en skugga utan att säga adjö.
''Älskar dig'', det ordet har du förstört.
Men du försvann som en skugga utan att säga adjö.

igår

Alltså jaa... halva dagen igår var väll typ dålig medans andra halvan skit grym. upp till gränby med mysan och innan det hade vi väll typ sprungit runt hela jävla salabacke hahaha men kvällen slutade på johannesbäcks skolgård med john och jimmie för en gångs skull det var ett tag sen. looov för alla som går i skolan nu ju för fan så de latch nu har vi annat folk att vara med också och inte bara varanndra på dagarna haha. ikväll ska jag till sis och vara barnvakt också vid 8 typ så kommer inte uppdatera nåt mera idag. nu vet ni , pussen!

fuck

Jag kämpar för nåt jag inte ens kan få,
Hur många gånger vill du höra mig säga förlåt?


pain


tisdag

hellluuuu. tänker inte skriva värsta långa nu men drog till stan helt oplanerat med my ahlinder idag iallafall hon skulle fixa nåt med banken sen drog vi därifrån igen. hade inte träffat henne på länge och min andra my var ju upptagen idag så då kunde jag lika gärna göra nåt jag med. sen blev det knivsta en snabbis och sen hem igen. nu har jag typ ingenting för mig men imorgon ska jag nog träffa andra my igen haha trevliiigt.

lördag

Igår: my och jag satt hemma hos mig ett tag fixade naglarna och planera det sista innan vi drog till fyrislund mcdonalds och mötte upp peter & oskar. trevliga killar det där! vi var med dom enda in på natten sen glutta ngn beck film och sådant där också.

Idag: hon ringde och väckte mej vid 3 - halv 4 tror jag klockan var så då var hon redan på stan och kom hit 10 minuter senare typ. våran planer för lördagen följde vi inte fullt ut direkt haha. menmen ska väll ta och sova snarty innan jag deckar vid datan eller liknande. nejdå men läär sova några fler timmar nu än jag gjort dom senaste två nätterna så sängen när som helst alltså puusss.


endast en vecka kvar till julafton idag också hihih.

yeah

gränsen är passerad, pallar inte motivera.
ska det vara så så får jag tacka ta emot och leva!


friday i'm in love

har inte sovit nånting inatt, my drog väll runt 1 igår natt och jag somnade inte förens halv 7 imorse såatte. men hon kommer väll tillbaka hit snart så ska in i duschen strax när badrummet är ledigt och sen blire massa fix och kvällen är planerad! men nu hinner jag inte skriva mera ciao.


-

Du var med mig djupt in i drömmen
men något dog inom mig för den stunden.


-

“Don't cry because it's over. Smile because it happened.”

min outfit idag:

Lack leggings - gamla
Rosa linne - ginatricot
Svart övertröja - ginatricot
Svart midjeskärp - H&M

..

Förlåt för allt jag sa och de svinet som jag va,
nu med tiden så känns det inte bra,
ett hål i hjärtat och jag förlorade något mer än en vän,
skulle göra så mycket för att få tillbaka dig igen,
när du sjöng för mig fick du mig att le,
när du skrattade fick du mig att se,
se att världen inte va alls som jag föreställt mig,
men det spelar ingen roll nu för det betyder inget mer för dig,
det var jag som gjorde fel, att döma utan att veta,
men ska jag hitta det vi hade kommer det ta år att leta,
du behandlade mig som din prinsessa, gjorde allting för att jag skulle må bra,
du stötta mig jag tackar dig för det idag,
det som skrevs den kvällen, det sved i mitt hjärta,
men det som sved mest var att du aldrig berätta,
jag önskar vi kunde glömma och bli vänner igen, vem vet det kanske slår in i himelen?
Varför sa du inte som det var, jag hatar när folk ljuger,
jag vill försöka men vet att jag inte duger,
är luft i dina ögon är inte värd att kallas din vän,
och det är den smärtan som jag lider av varje kväll när jag ska hem,
du va alltid den man prata med in till sena natten,
vill glömma alla minnen men påminns av skratten,
du är en underbar person och gjorde mig alltid glad,
du var pojken som förgyllde min dag,
men sagorna har ett slut och din och min blev världelös,
den ligger i mitt inre och fortsätter förgäs,
jag vet att jag borde glömma, gå vidare och le,
du rev upp ett sår och bara du kan läka det,
utan dig är det inte detsamma och jag är inte lycklig utan dig,
i ditt inre så vet du vad du betyder för mig,
valet är hos dig nu, jag väntar på ett svar,
och om jag hinner dö, kom förbi vid min grav?

my only wish this year


torsdag

Heeeeeeeeeeeeej! har igentligen ingenting speciellt att skriva om men jag kände för att uppdatera ett normalt inlägg sådäär bara. var på gränby igår och handlade lite kläder plus nagellack sen när jag kom hem fick jag för mig att jag skulle städa så nu är även det gjort plus att jag rensat ut massa kläder jag inte behöver. goodie!
får se om jag orkar ta kort på det jag införskaffade mig igår sen ehehe.
Läääängtar by the way så otroligt mycket till jullovet! ni fattar inte hur glad jag är att jag ska booort från den här äckliga staden i typ nån vecka. ska dra till Matilda älskling ett tag och bo där. me like!



svar på tal

''Trodde du var sur, sorry att ja misstolka :) Fick din bloggadress av en tjej på skolan som heter Louise, för hon sa att jag skulle läsa inlägget och kolla om du menade "honom" (hon e kär i han). Jag antar att du menar den där Simon som går fordon? Eftersom alla pratar så mycket om honom nu :o ''


Och vem är louise ? jag vet ej om han går fordon men tror det dock har han tjej. och varför pratar folk om honom ? :o adda [email protected] istället lättare att snacka där alla behöver inte veta:)

svar på tal igen

Orkar inte printa igen haha...
men kommentaren:
Jag vågar stå för vem jag är, sluta vara så aggro. Jag heter Sarah Nilsson, går 2:an på "S" skola och undrade bara därför om det verkligen var han du menade eftersom alla snackar så jävla mycket om honom :P

svar:
Jaha hahah sry är inte sur men hur vet du att vi menar samma kille ? och hur hittade du till min blogg ens? :o

svar på tal


Kan börja med att fråga vem fan är du ?
Jag är inte dum i huvudet. ifall du inte visste så lämnar du ditt IP nummer varje gång du kommenterar och med hjälp av det ser jag att du bor i uppsala. jag fattar att du antingen fejkar ditt namn eller är någon som jag inte känner alls för jag känner ingen ''sarah'' i uppsala. så lämna gärna mer information nästa gång och våga stå för vem du är isf?
och för att svara på din fråga , tycker det är rätt konstigt att frågan kom just nu samtidigt som han och jag hade tagit upp kontakten lite igen. men ''S'' är inte ens värd att ta upp i bloggen längre. det där inlägget är gammalt typ ett halvår sen eller nåt och nu vill jag inte ens veta av idioten. nu fick du svar och vi glömmer skiten. hej påre!

-

- jag gav aldrig upp dej när du försvann.

+


lördagen

Godmorgon! eller nåt i den stilen. träffade my igår på dagen och var med henne enda in på kvällen då vi träffade mattias och pontus igen. satt och chillade med dom och snacka massa i några timmar sen drog dom in på krogen där vi tyvärr inte kommer in så stannade hemma. lite senare kom mattias tillbaka och slaggade här istället för att ta sig hem så ja. faaast svär kunde inte sova bra för fick ligga ute på kanten typ hela natten haha...kul. sen när jag äntligen somna om blev jag väckt igen när han skulle dra men kunde iallafall somna om en liten stund till efter det. eller det var meningen att jag skulle sova bara någon timme men blev typ tre ehehe. jag är trött, okej? måste vilket fall som helst fixa mej nu för ska dra ut snarty så pussen.

9 december

fredagen har spenderats tillsammans med my och efter ett tag drog vi och träffa pontus och mattias. trevlaaans! diggar att man har kompisar med bil så man slipper stå ute och frysa sönder. fyyyfan vad skönt! hahahah men vi lär vara med dom imorgon med så de latch. tänker nog draa krypa ner under täcket snart för jag fryser endå haha jaja hörs imorgon eller nåt ! pussen.

I will wait for you

Säg till mej att du aldrig lämnar mej. säg att du är tillbaka för att stanna förevigt. om du inte är det så vill jag åtminstone att du ska veta för resten av ditt liv att du aldrig lämnar mitt hjärta kommer alltid finnas ett djupt spår kvar efter dej. varje gång jag passerar ett ställe som liknar vårat första möte eller bara jag ser ett gammalt sms som du skrivit till mej eller en person som ser ut att ha drag av dej så vill jag bara bryta ihop och radera alla bilder ur mitt huvud. snälla ge mej en chans att visa att det blir värt det ? en enda chans..



torsdag

min dag har bestått av att vara med Patrik, Micke och My precis som igår.
finns ingenting att säga om det så vi avslutar här.

-

Cause I know how it hurts
when you lose the one you wanted
cause he's taking you for granted
and everything you had got destroyed
Cause I know how it hurts
when you lose the one you wanted
cause he's taking you for granted
and everything you had got destroyed.

-

You're still a part of everything I do
you're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you
~ You're still a part of everything I do
you're on my heart just like a tattoo

Just like a tattoo
I'll always have you ~



torsdag

- gammal bild . don't ask meee.
Inte trött över huvudtaget så kan likabra blogga om dagen/kvällen/natten. haha.
gränby först men bara en snabbis gick och träffade my sen och vi satte oss och snacka en del om allt & inget sen drog vi oss hemåt till mej och runt 11 nånting så drog vi ut igen och träffade patrik oskar och micke dåråå. hade inget bättre för oss men kvällen var hel najs! kom hem för ett tag sedan men kan inte sova vilket är ganska tragiskt för jag känner på mej att jag kommer bli väckt tidigt imorgon gaassssh. läär ju försöka sova strax endå om jag ska pallaa göra nåt imorgon också. so goodnight bitches!

(:

är du tillsammans med mitt ex? asso det är lugnt! jag äter mackor nu vill du ha resterna här också?
HAHAH så sköön!

ryktet går

Precis kollat på en riktigt bra engelsk film ryktet går heter den såg ej hela men ungefär halva och som den filmen sluta..ouff om sånna killar existerade i verkligheten också så hade jag haffat direkt! men det händer inte. jaja filmen var bra och nu funderar jag på att gå och dejta kudden vilken minut som helst för jag är trött och måste hämta min väska imorgon också. så gnatt på er.

går inte ladda upp bild så ni får klara er utan. jävla blogg.se.

Ludvig Nilsson - ailucrash

Har insett det nu, jag är inte normal på nåt sätt. det har My försökt att få in i mitt huvud sen en vecka tillbaks då vi kollade film och jag helt random skriker ''oh my god han är ju skiiit snygg!!'' och sen ser hennes panik min. haha alltså vi har alltid haft likadan smak när det gäller fula & snygga killar men nu är det nästan sjukt vad vi tycker olika. det värsta är nog att jag alltid tyckt att alla som är emo ser förjävliga ut men nu är det annorlunda. han från filmen är väll emo men endå världens snyggaste! gaalet.
collage:
Ludvig Nilsson min blivande man!

-

 


dagens låt

i still love you ...


miss it

Matilda, minns du? vi droga jämt den här låten sjöng med och överdrev alltid.
HAHAH störda men vi älskart! ♥

dagen efter

Man mår som man förtjänar.

haha ja, jag är bakis har ont i huvudet och hela skiten. drog som sagt till Madde igår som fyller 18 idag så vi var massa folk hemma hos henne några timmar sen tagga vi mot staden igen med halv 12 bussen och dom drog in på krogen medans jag och my måste vänta ett år och en månad till ungefär så fuck that. menmen vi hitta annat ruuligt folk att va med en stund dvs Tommy och hans kompis. drog vilket fall som helst hem med sista nattbussen från stads halv 3 för inget hände och decka nästan direkt när jag kom hem sov sen tills halv 2 nu. behövligt. har käkat lite så tar det ba chill nu och blir en lugn söndag eftersom jag glömde min väska med smink laddare och allt annat hos Madde dårå och får tillbaka det imorgon feett smart jag vet! nej men jag ska väll ladda ner någon film och lata mej resten av dagen så ni når mej på mobilen sålänge batteriet håller om jag inte hittar en annan laddare. jaja pussen!

+


lördag

- buuuuuuusiig
kvällen igår blev inte riktigt som vi planerat den men rätt chill endå faktiskt förutom att det är förjävla kallt ute fyfan. och JA jag har tid att uppdatera bara lite snabbt nu fast jag trodde jag inte skulle hinna men iallafall måste jag klä på mej och dra till kiosken strax för att köpa fucking bussbiljetter tills idag eftersom min mobil tydligen är spärrad att skicka betaltjänster osvosv. fml. sååå läär göra det snaaarty dårå sen träffa my och dra till maddo och rööjja lite senare wiho! puuuuuusss

2 december - två luckor hahaa

HAAAAAAAAAAAAAAAPPYY FACE!
Helt störd jag är men nu när mamma kom hem så hade hon köpt en chokladkalender till mej! hur bäst?! hade sagt att jag fortfarande ville ha en trots min ålder och så får jag värsta suprisen! alltså det är sånt man aldrig växer ifrån så glad chey här. HAHAH fattar att dom är gjorda för småbarn men helt ärligt så skiter jag i och ett flertal av mina vänner har också fått så köör ba!


google bild.

helgen - varning för dålig uppdatering

jag passar på att uppdatera nu för kommer nog aldrig hinna imorgon. verkligen fullt på schemat nu till helgen hahaha! känner mej så duktiig som bokar upp mej så jag knappt har tid med nåt annat menmen drog till my igår helt oväntat och sov där tills idag skulle igentligen göra det inatt igen men blev ej så för jag åkte hem istället och kom hem typ nyss eller för någon timme sedan kanske. men vi ses ju iallafall imorgon igen så spelarroll kommer endå inte kunna sova ut imorgon för det är mycket jag måste få gjort. dra till årstahallen och köpa nå grejs, duscha, raka bena, sminka mej, hitta kläder, äta, och säkert något mer men kommer inte på nu. stressigt iaf eftersom allt det där ska vara klart tills typ 4 - 5 då jag ska träffa my.
helgen är planerad! fredag så träffar vi nog några och spenderar tid med dom den kvällen och sen lördag drar jag till madde som fyller 18 feta på söndag och firar henne osvosv. grattis bästa kusin!
ska nog endå försöka sova några timmar snart om jag ska palla med allt sen men nu vet ni iaf varför jag inte kommer uppdatera nånting. puss på er.:)

RSS 2.0