want


kääääääääääär kär kär kär!
jag ska läätt köpa! ba 200:-


fredag fredag fredag

grejen är, jag sov bort hela dagen igår och idag vaknade jag 7 skit drygt men gick upp en stund och somnade om sen igen vid halv 10 nånting. nu är syster och Elias här och snart kommer fler men jag stannar bara hemma tills vi ätit middag sen drar jag ut och träffar folk. till och börja med my men vi hittar alltid på ngt för vi är så jävla grymma! haha måste sminka mej nu typ när som helst så puss


ämändä ♥ ämäliä - föralltid


Allrabästavän skrev det där tog kort och skickade till mej.
hur gulligt ?!
för er som inte ser så står det
'Emelie stockelin my absolutely best friend ever i love you'

skulle aldrig kunna hitta någon bättre än du Amanda jag älskar dej mest!


bilder från förra helgen





visst är vi coola som har likadana kläder ?;);) hahah jag vet!

@my's place

sitter hemma hos my i hennes soffa nurå och chillar galet vid hennes data så tänkte slänga in ett litet blogg inlägg medans jag endå har tillgång till data.
drog till henne runt tio igår kväll och var här några timmar snackade massa skit plus viktiga saker och målade naglarna haha. mina blev i guld vilket är för jävla snyggt alltså!
sen taggade vi till donken mitt i natten också och jaa jag vet att vi är fullt normala som ens kommer på en sån sak. eller inte. men vi satt där ett tag sen gick vi tillbaka hem till henne och la oss och typ vila eller liknande men vi somnade aldrig nån av oss så har alltså dygnat tills nu och är döds trött skulle kunna somna när som helst om jag bara ville haha men sånt har vi inte tid med! har andra planer idag ska väll dra hem om en stund och fixa mej sen träffa my efter att hon fixat en grej och dra med henne upp till gränby där vi förmodligen ska fixa ny foundation till mej ja jävlar!

nuu har hon nog duschat klart såå vi höres puss!

Låt mig få börja med att säga att jag älskar dig till döden, är där för dig när du än behöver. Så många gånger som vi sagt att det är över, men nu har det blivit sanning och jag känner hur mitt hjärta blöder. Rensar system och skriver ett sista brev, men jag undrar varför jag sårar mig själv igen? Det är försent. Kan inte leva med dig, kan inte släppa dig, kvar i den här drömmen som vi hade, kan du väcka mig? Hatar att va såhär svag, hatar att sakna, hatar att höra ditt namn när våra vänner pratar. Kan inte komma över dig, jag vill ha dig tillbaka, så många känslor som vill ut, jag känner marken skakar. Och denna staden är för liten för oss två, men såg på din status att du tänker flytta härifrån. Sista kapitlet på vår saga lider mot sitt slut, och min sista tår faller för dig nu. Förevigt.

- Medina.

+


-

En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du älskade henne
medans hon kommer vakna upp brevid killen som redan visste det


23/9 - 25/9

dom två senaste dagarna har spenderas hos min barndomsvän markus med oskar och my också. natten till igår kollade vi på någon fucking skräckfilm så jag höll på att dö. skojar fan inte jag har blivit fett nojig efter det där! kan fan inte göra någonting haha men har alltså gått och lagt mej tidigt på morgonen typ 5 - 7 någonting och sen sovit ett par timmar bara så är helt döööd nu. ska aldrig mer se den där äckliga filmen iaf fyfan!

har ingen lust att lägga upp några bilder längre heller så ni får klara er utan! hejjs.

fredag today

bloggade aldrig igår nej men hade inget att skriva så jag sket i det då.
idag hoppas jag att mina och my's planer verkligen håller. hahah vi har väärsta planerna så sjuukt! för går det som vi vill så blir vi nog lyckligaste flickorna på hela jävla jorden svär! aja det återstå att se ikväll.

nu sitter jag och dunkar musik förfullt och ska snart in i duschen. imorgon kommer david hit dessutom. har typ inget att skriva nu heller haha så vi hörs :)


onsdag

igår blev det stan med Madde. treeeeevliigt!
idag väntas två möten. inte lika trevligt!
orkar seriöst intee! längtar lite tills vecka 44 faktiskt då jag åker ifrån den här äckel staden till mellerud och stannar där i en vecka tillsammans med danni hos hennes pappa. behöver komma härifrån ett tag.

jaja måste tagga och duscha snart så hejjs!


dagens låt


över nu.


ny vecka, nya problem

Låter rubriken tala.
Söndagen var tråkig och slutade framför tv'n med idol och nåt mer program.
idag blire möte igen vilket också är extremt tråkigt!
men efteråt ska jag träffa my så får vi se vad vi hittar på.
har igentligen ingenting att säga så vi avrundar här. puss

bjussar på en bild också


min lördag


Alltså, tycker seriöst det är ganska tragiskt att man inte kan gå i shorts längre och knappt leggings heller. vill fortfarande ha sommar medans dom flesta andra längtar till vintern. men jag menar vilken normal person vill ha vinter ?! märktes tydligt igår att det inte är sommar längre efter att ha vart ute från typ tolv till två inatt så frös jag typ rumpan av mej. skulle dra ut för att träffa noa och några men blev helt cp så jag och my träffade payam istället så vi satt och chilla och snackade massa. my kom igentligen hit för att vi skulle dra till pottis med madde danne och några till men blev aldrig att vi drog dit sen. så vi var ute halva natten istället och jag somnade inte förens 5 sen imorse när my dragit hem så är gaalet jävla trött nu! fattar inte ens vad jag gör uppe? haha aja pusspåer vi hörs sen.


true that


-

- Stanna livet , jag vill hoppa av!


sämst

fyfan vilken vidrigt tråkig kväll alltså! har nog inte vart med om värre tror jag. ioförsej vill my och dom att jag kommer till typ svärtbäcken eller vad det var någonstans men pallar fan inte med min huvudvärk. har tagit en ipren nu så får se om det hjälper. fast ser endå ut som att det blir att vara hemma ikväll för mej. för jävligt. orkar inte med den här skiten. helt seriöst ta mej ifrån den här äckliga staden någon ? men okeej vi hörs sen orkar inte skriva mera nuu.

fredag


-gammal bild.
Träffade My igår kväll för vi behövde prata båda två. lite tjejsnack sådär. vi satt på donken som två luffare ett tag sen gick vi en bit och hamnade hemma hos mej sen. hon drog väll hem runt 12 eller halv ett kanske den var? haha jag venne men då jag var jag så sjukt trött så gick och la mej.
iaf det är fredag nu och eftersom vi inte fått våra prao platser än så är vi lediga.
men har fan ingen jävla lust att göra någonting längre heller. borde dra ut på stan eller något och rööjjjja ikväll men vet ej om jag pallar det visar sig. hejdååååå

-

If ' Loving you ' is Wrong , I don't wanna be Right


dagens låt


minnen som fan!

du


Jag fuckar dina ord, jag knullar dom upp och ner,
för kärlek är ingenting som finns mellan oss nåt mer.

-

Du är död för mej men det kommer aldrig något fatta,
du trampade på mej som en fucking dörrmatta.


onsdag

vaknade runt 8 imorse då jag gick upp och fixa lite grejer sen somnade jag om och vakna någon timme senare.
igår träffade jag ju my och vi satte oss och snacka lite skit och sånt därt. sen åkte vi ner till stan en snabbis trots jag hatar det men för att träffa rikard och hans två kompisar typ anton och joel eller vad fan dom hette hahaha snällt att jag lägger namnen på minnet också! nej men så vi var på burger king med dom en stund hade inget annat val men garva en hel del iaf. men vafan vem i helvete förkortar burgerking men bk?!? rikard gör. hahha men seriöst varken jag eller my fattade så men aja vi är ju som vi är så.

by the way så är danni hemma nu äntligen och hade tydligen varit en jävla massa snygga killar som flörtade där i bulgarien såå vafan jag joinar nästa gång och tar med mej en hem. HAHA! sjuk ? ja jo jag vet.

ska väll ta och avrunda det här inlägget nu lite för jag har viktigare saker för mej än att blogga hela dagarna. haha som om jag gör det ? nej hahaha men hejdå.


- Smile bitch


igår - idag


Förlåt bloggen! men har intee haft tid.
igår kom David hit närmare halv tolv nån gång så vi slog på en film och så.
mr & mrs Smith blev det haha har sett den ett par gånger men endå rolig fortfarande.
gick upp elva idag i alla fall och ska tagga hemifrån snart för att träffa Mysan en stund.
får se vad som händer sen men jag lovar ingen uppdatering iallafall så ni vet.

big love.


- A real man doesn't love a million girls he loves one girl in a million ways.
♥♥


kulturnatten blir en hemma kväll


- heelt random bild bara!
Var så sjuukt taggad inför kulturnatten hela dagen och kvällen igår men idag känner jag ingenting alls. vad hände?! inte taggad över huvud taget längre helt jävla cp jag borde liksom vara på stan nu och röjjjaa men tror fan jag stannar hemma i år. blir en myskväll med finaste pojken istället ehe ja nåt sånt. ska alldeless strax sminka mej sen laddar jag inför sängen och filmmys haha trevlig kulturnatt jarrå! nej men ska jag vara ärlig har jag inte lust med något annat iallafall så.

Och ÅHHHH vad jag saknar min Matilda Karberg! kommer snart åka upp och kidnappa henne eller likanande haha för hon hör inte hemma där!:( aja annars får jag väll nöja mej med några telefon samtal och sms emellan oss.

pyssen

rip

rest in peace älskade katt!♥


fredag

Legat halv död på soffan en stund idag tills jag fick lite ork till att gå och duscha en snabbis.
nu sitter jag är fullt över social mot folk haha har vart hyper hela dagen
fråga bara folk i min närhet dom är nog ganska less nu haha stackarna.
ska nog äta närmare 6 någon gång och sen drar jag förmodligen till staden och hänger lite.
hahahh cool jag är! nejmen jag är inte seriös.
men kan ju för helvete inte ligga inne på en fredags kväll det är verkligen inte okej.
har knappt gjort så mycket annat idag förutom att städat mitt rum så det blev fint och sådär.

IMORGON ÄR DET KULTURNATTEN OCKSÅ ! Tagga tagga tagga !
woho ska ha en galen kväll men galna människor. kan inte annat än att älska det!
vi ses där vavava?;))

Fucking saknar min danni med. hon är i bulgarien och har det säkert sjukt jävla grymt just nu.
inte alls avis nejnej.
kom hem nångång! jag saknar dej här hemma.
menmen sola lite åt mej när du endå är där.


<3

Sålänge jag lever
så ska jag leva
för dej


torsdag

stan igår igen och var väll med dom flesta.
och seriöst jag börjar bli en av alla donken luffare igen precis som förut. illa.
saknar Felicia också. för jävla mycket. bara en vecka kvar då tills jag kan träffa henne igen då. kan tiden gå fortare tack!
jag står heller inte ut med tanken att my har en jätte viktig sak att berätta för mej och hon svarar inte när jag ringer. är ioförsej inte så konstigt när hon har mobilen avstängd så för helvete jag vaknaa! håller på att dö här.

bjuder på en gammal bild från när jag var i stan inne på new yorker's provrum haha.

'

för jag vet vem jag är, när jag är hos dej


stolta retards

Hade nyss väärsta roliga konversationen med Ida bebis på msn och HAHAHAHHA jag tror jag dog för AHHAHA båda är nog rätt så retards ;$$ jajajaj kul har man iaf med den b-ruden. ska förmodligen träffa na på lördag på kulturnatten woho hell yeah! nej nu börjar jag bli för trött trots klockan inte ens slagit nio men vet knappt ens vad jag skriver själv fyfan jag behöver sova. som vanligt. hahaaaaaa! okeej ärligt nu dags att sluta innan det går för långt puss.

no life i guess


1.vilket namn är ditt mellannamn? Sara Louise
2. Vilken tid gick du upp i morse? ungefär halv tio
3. Är du i ett förhållande nu? nje
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? –
5. Om nej, vem var du tillsammans med sist? pass. vill inte tänka på det
6. Får man fråga varför det tog slut? – älska honom aldrig som jag trodde att jag gjorde
7. Har du haft ett seriöst förhållande? – ja
8. Vem vet mest om dig? – Amanda
9. Vad gör du på fredagskvällar ? – super skallen av mej! hahah okej nej men kompisar
10. Bästa filmen du någonsin har sett? vet ej
11. Har du haft sex med fler än 2 personer? ja
12. Har du någonsin varit full? - jaaaaa
13. Har du testat droger? – nej
14. Röker du? – nej
15. Snusar du? – nej
16. Saknar du någon just nu? – för mycket
17. Hur mår du idag? –  helt okej fast lite irriterad
18. Har du testat att röka någon gång? – men ja
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? – höll på att missa bussen, var i pain skolan, firade syster
20. Bästa minnet från sommaren? – finns många !
21. Senaste landet du besökte bortsett från sverige? - haha men typ jag venne
22. När var du där? – 
23. Är du rasist? – nej
24. Har du helt svenskt ursprung? – ja
25. Om nej, vart kommer du ifrån? -
26. Föredrar du svenska eller utländska killar? –  svenska. men finns få undantag
27. Ser du fram emot någonting just nu? – ehm ah typ
28. Sköter du skolan? – kan jag inte påstå
29. Vad hade du för betyg förra terminen? – men suuuug
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? – VG tror jag
31. Vilket ämne var det? – minns intee
32. Har du fått IG på ett prov? – mjaa
33. Har du spelat/spelar du i ett band? – nej
34. Anser du dig vara intelligent? – haha nje
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? – när man var liten
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? – ja det har jag
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? – tyvärr men inget jag gör idag
39. Har du haft sömnproblem? – nje
40. Hur ofta gråter du? – då och då
41. Vad gör du när du mår dåligt? – gråter förmodligen
42. Vart vänder du dig för att prata när du mår dåligt? – amanda helst
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? - haha nej
44. Vilken klass går du i nu? – vet inte vad den heter haha ree
45. Vilken skola? – uven
46. Har du varit otrogen någon gång? – nej
47. Har någon varit otrogen mot dig? – tror inte det
48. Är du stolt över dig själv? – ibland iaf
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? – oj jag venne
50. Vad får du ofta komplimanger för? – mina ögon
51. Har du lätt att få folk att skratta? – jarrå ibland

52. Cider eller öl? – cider!
53. Har du några talanger? – venne
54. Vet du om någon är kär i dig? – jag vet mycket jag
55. Är du bra kompis med ditt/dina syskon? - jarrå
56. Vad står det i ditt senaste sms? – ''haha men jag menade om du ville, men ta med någon annan då''
57. Hur lång är du? - 163 cm
58. Hur mycket väger du? – ingen aning
59. Vilken storlek har du på kläder? – olika

60. Har du svarat ärligt på alla frågorna? ja


onsdag

Igår någongång vid fyra typ så drog jag till fyra mackarna och träffade my vi satte oss inne på donken och chilla en stund sen kom josefina och vi drog oss mot stan. var meningen att vi skulle träffa noa och dom typ haha men blev typ inte så vi var med jocke apan igor och massa fler istället. tror klockan var runt tio innan jag var hemma igen.

ska dra till tandläkaren igen både idag och imorgon. fylla någon tand idag för att skiten hade försvunnit och något annat skit imorgon asso huhu hjälp mej jag dör! fem minuter kvar tills jag drar så bloggar kanske senare tjarrrrååå

hej folks

Nä, orkar inte blogga. hörs imorgon istället för nu ska jag typ dejta kudden.
ni anar inte hur trött jag är efter idag! huhu god natt på er.

söt och sådär eheh...


måndag


Okej förlåt bloggen men hade faktiskt tänkt skriva ett inlägg innan jag drog hemifrån idag men jag fick aldrig den tiden liksom. men nu är jag hemma efter att varit på stan i några timmar med Madde som jag inte träffat på skit länge och agge dårå. sköna brudar det där. och nu är jag förjävla hungrig alltså så jag döör. var typ världens längsta kö på mcdonalds så pallade inte. jag får fixa något här hemma snart istället i hopp om att den maten inte blir riktigt lika misslyckad som lunchen jag gjorde idag HAHAHAH kalla makaroner och halv stekta korvar uuuuusch! jag kan inte laga mat </3

påå lördag äre kulturnatten och kan inte fatta att det är ett år sen sist. galet fan! minns det som igår typ men är nog med madde det här året istället först på stan sen får vi se om vi hittar något ruligt folk till kvällen. men ehs, det gör vi alltid.

pyssen

+


,

'' Tack för allt baby
hoppas vi se igen, nån gång
även om jag vet att det aldrig kommer hända
sköt om dej ''


robin stahl

drogar Robin Stahl som fan på högsta nivå nu inget annat som spelas ur mina hörtalare just nu.
spelade hans låtar väldigt mycket förut men på nåt sätt slutade jag och nu är jag helt beroende igen.
faan alltså vad en person som sjunger kan beröra en så mycket med sina texter och rösten... helt sjukt.

Tänkte lägga upp några utav hans låtar här men har inte orken så kan kanske göra det sen någon gång.
men tills vidare så sök på ''Robin stahl'' på youtube eller nåt och njuuut!
dock finns inte alla hans låtar där men jag har dom flesta såå. men iaf, sök sök sök! lyssna lyssna lyssna! (:

kärleeeeeeek till han! ♥


felicia sundgren älski


Det är ett helt år för oss idag bebo sen vi träffades första gången .
kommer du ihåg när den dagen? du visste inte vem jag var eller någonting
men du hoppa på mej och börja krama mej direkt ,
haha älskling du är alltid så underbar .
jag ska inte skriva värsta långa texten här nu men jag vill att du förstår endå
hur mycket jag verkligen älskar dej .
lämna mej aldrig .

vilket fall som helst så grattis till oss !
3 september blev ett datum att minnas <3<3


ekonomikum

Helvete vad med rööjj det var igår ojojoj!
eller först så gick jag och my till skolan vid elva typ trots vi var lediga och snackade med någon om att vi skulle få våra praoplatser på fredagar eller nåt sånt sen så drog vi och åt lite och efter det till ö&b haha billigt skit där ju!
senare på dagen så tagga hon hem till sig och jag fixa mej lite och mötte henne och josefina på stan någon timme senare. sen slutade kvällen vid ekonomikum med en jävla massa folk som jag bara känner några av alla eller vet vilka dom är haha men det var najs iaf! iaf tills det hände värsta hemska grejen som jag inte tänker skriva på bloggen för ni som var där vet och ni andra kan skita fullständigt i det bara. tog bussen hem strax efter det för ingenting blev kul sen folk blev ju typ depp och grejer så ah. drack lite te när jag kom hem sen gick jag och la mej för kändes som jag behövde sova bort några timmar.
nu ska jag höra med my vad som händer idag/ikväll så tjarrå!

+


torsdag

- sitter här och dricker te i min ensamhet..
försökte äta en sån här färdig maträtt som man köper för en stund sen men så fan heller att den gick att äta! pallar inte göra någonting annat heller så jaja.
idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men imorgon blir det heeeeelg iaf awesome!
har inget mer att skriva så woopwoop vi hörs.

extremt fin näsa, jag vet.


RSS 2.0