landet nurå

sitter ute på landhelvetet nu efter mycket om och men haha och vi har precis ätit lite. så hemskt äre väll inte men jag trivs i stan fan så mycket mer och jag menar de. men det är rätt chill endå att jag har som ett eget litet hus här haha de gillar vi!;) ska ta de lite lugnt nu bara häär i mitt lilla place haha och sen kanske gå ut till dom andra vi får se hur det blir med den saken pga alla dessa jävla mygg som käkar upp mej! men haha skitsamma pusspåer.

har inte kameran här och sladden till mobilen är hemma
så blir en bild jag redan hade på datan.

fullt ös, medvetslös haha


Shiiit vad jag inte har haft tid att uppdatera bloggen med vad jag har gjort senaste dagarna haha! fullt ös medvetslös you know;)
nae men alltså har verkligen inte mått så bra senaste dagarna och sen haft riktigt fullt upp på de också. såå blire ibland och igår hade jag och my storhandlat massa till kvällen för att sen spendera den framför tv'n med massa filmer osv. vi hann se ungefär två filmer men sen slutade kvällen nere på stan från 2 på natten tills ungefär 5 på morgonen då vi skulle börja ta oss hemåt. snäll som jag är så lät jag min kära kusin danne sova här hemma med mej och my för att han skulle slippa ta sig hem en bra bit. träffade massa ruligt folk igår och påväg hem till mej hittade vi på offe som också joina oss hit istället för att behöva ta sig hem han med. vi hann nog bara komma innanför dörren så deckade danne dirr hahahha och dröjde inte länge innan offe också sov sen och efter ett tag somnade även jag och my efter mycket om och men hah! skulle nog inte spenderat natten tillsammans med dom om jag visste att jag skulle fått ett antal slag i huvudet och på kroppen plus att jag knappt kunde andas så sjukt varmt osv osv. har endast sovit två fucking timmar inatt men så mellan 7-9 imorse lyckades jag iallafall få en sovstund innan jag blev väckt av att danne inte kunde ligga still! inte offe heller för den delen så kände mej ganska död hahaha och är det fan fortfarande. jajajaj intresant jag veeet. vilket fall som helst så har jag nog inte skrattat så här mycket på riktigt länge tror jag. dog nästan av garv imorse och inatt fast det är bara my som förstår haha.
väntar just nu på att bruden ska höra av sig eller ahh om typ några timmar så kanske borde passa på och sova lite nu medans jag kan? haha. vetej hur det blir men kommer nog inte ha så mycket blogg tid ikväll heller beror på om det blir som planerat. pussen!


någonting saknas

sluta säg förlåt för du sliter ut ordet .

L , jag hatar den du blivit .


+

And this is so hard, cause I didn't see,
That you were the love of my life and it kills me.


- I still say your name when I'm talking in sleep. -


kan inte sovaaa

vad gör jag vaken nu sen mer än två timmar tillbaks?! haha jag kan verkligen inte sova vaknade helt pigg och kunde inte somna om skit drygt -.-
vilket fall som helst så åkte jag helt oplanerat in till staden och träffade tiiildaa igår. hon skulle shoppa lite och det blev att jag köpte tre grejor jag också. en mörkblå tjocktröja och en rosa skitsöt tröja man kan ha över ett linne plus världens finaste bikini! kom på att jag inte badat någonting alls i sommar så jag kände att den behövdes köpas.
senare åkte vi hem en snabbis för att fixa oss lite och efter det bio. vi såg kronjuvelerna. andra gången för mej men hon ville se den och jag hade inget bättre för mej dessutom är den galet bra så det gjorde ingenting. bion slutade runt halv tolv ungefär och jag deckade när jag kom hem haha.
idag ska jag väll träffa my förmodligen om någon timme eller så. vet ej vad vi hittar på men alltid nånting. ciao!


perfect life

Mitt liv har vänt på bara en natt. allt är perfekt och jag är galet glad så låt det bara förbli så nu!

skulle igentligen träffa danielle idaag men det blir inte så eftersom hon är sjuk och grejer. därför vet jag inte vad som händer ska försöka få tag i my och se hur hon mår nu efter en del och kolla om hon kanske kan träffas så pusshejjs



saknareeyyyyy<3


några halv gamla cam bilder





love changes everything


vet inte om jag ska skratta eller gråta nu.
allting är upp&ner världen suger men samtidigt är jag lycklig. jag hade nästan glömt dej och det som hände den kvällen så varför gjorde du sådär? du fick mej att vilja både skratta och gråta på samma gång nyss. men vi kanske trots allt inte borde ha med varrandras liv att göra. dom första dagarna och hela den första veckan så tänkte jag bara på dej och på oss för jag visste inte bättre. jag började glömma pga att jag visste att jag aldrig skulle få se eller höra av dej mer.
sen blev det första jag såg när jag vaknade imorse att just du hade valt att göra en förändring. men varför? jag fattade inte då, jag gör det inte nu och kommer förmodligen aldrig att göra det heller.
men allt var bara fejk. du fick mej nästan tro att du brydde dej att du på bara tre veckor hade förändrats till någonting bättre. men det enda du gjorde var att du fick mej minnas för mycket och sen blev det som vanligt igen. men för bara några minuter sen fick jag ett samtal som återställde ett litet hopp inom mej. kanske är det bara meningslöst men jag vill tro på det. jag vill verkligen.
om jag bara kunde förändra vad jag först tänkte om dej när vi träffades första gången. min första tanke var nog inte den bästa. inte sanningen heller för den delen. för när vi sen blev ensamma och lärde känna varrandra bättre så såg jag någonting i dej som inte vem som helst har.
men idag spelar det ingen roll längre för du är inte den jag trodde. långt ifrån och det sårar mej.
kommer aldrig att förstå endå..


+


jumpsuit

har såå sjuukt länge velat ha en sån här jumpsuit men aldrig riktigt hittat någon som jag fastnat för förns nu. menar hur underbara är inte dom här?! seriöst ge mej..


så jävla snyggt

vet att jag lagt ut båda sakerna förut men det är ju bara för jävla snyggt med amerikas flagg mönster på kläder osv. elleeeeerr? JA!


svar på tal



Yes dom tankarna har funnits i mitt huvud länge haha men bara inte blivit så. dock har jag testat en eller två ggr förut men det blev inge bra för vissa grejer var cp osv osv. men jag ska försöka igen någon dag och om folk till och med ber om det så är det mkt större chans att det händer!:)
Vem är du förresten? skulle vara ruligare om du lämnade namn eller något nästa gång.;)

fredag

Vad är grejen med att Felicia byter blogg hela tiden? haha. okej jag ska vara snäll hon har inte bytt nu på ett tag MEN bloggar inte heller på den hon har såå ganska onödigt enligt mej;);) haha stumpan då.
jajajaj skit samma. idag har det inte hänt speciellt mycket har typ bara vart hemma och det känns som att jag har ringt i stort sätt alla i min kontaktlista bara för att ha någon att träffa. men icke sa nicke för ingen har kunnat idag. dålig stil vaa.
syster har i alla fall varit gullig och handlat mjölk och lite mat tills imorgon åt mej för att jag skulle slippa fixa mej bara för det idag när hon endå var ute och skulle in på willys.
men puss på rumpan för nu ska jag dricka lite och sen blire att dejta kudden så natti.

+


''Låt våra namn ristas in på samma gravsten !''


nytt och fint

ny header. IGEEEN. jag vet men nu är jag faktiskt riktigt nöjd jag gick på känsla liksom;) haha okej det där lät föör bra! men den kommer att få stanna ett tag nu för den är fiiin. hahahha

+


<3


baka nurå

Men okeej nu äre såhäääär att jag har precis tömt mej själv på tårar men mår redan bättre. fråga inte.
i alla fall så har jag för jävla tråkigt och vill baka någonting men vet inte vad. faaast Simon sa precis kladdkakemuffins vilket lät så sjukt gott så jag tror nog det blir det;)

frågor

Allmänt


1. Har du ett par rosa trosor/string? jaa
2. Vem var den senaste du pussade? s
3. Vad har du för bhstorlek? typ C-D
4. Trivs du med det? nej
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? orkar inte räkna
6. Gillar du nån nu? ja
7. Vad gjorde du inatt? smsa
8. Och i förrgår natt? sov med bästaste amanda!
9. Vad gör du innan du ska sova? lyssnar på musik
10. Kan du prata med din mamma om allt? nej
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? vetej
12. Har du varit gravid? eh
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? kanske det ifall jag hade någon
14. Choklad eller glass? choklad
15. Push-up eller T-shirtbh? fan vet jag
16. String eller hipsters? string tror jag
17. Stövlar eller gymnastikskor? ballerinaskor!
18. Kjol/klänning eller jeans? jeans lättt

Tio fakta
1. Hemstad/ort - uppsala
2. Hårfärg - svart
3. Längd - 163 typ 
4. Frisyr - sidobena
5. Ögonfärg - gröna
6. Skostorlek - 38-39
7. Humör - rätt så glad
9. Civilstatus - singel
10. Vänster eller högerhänt - höger

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? ah
2. Tror du på kärlek? händer
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? ohja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? ja
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne? ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? nae
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? om jag vetat det hade han väll inte varit hemlig ?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? kan hända

Tio saker
1. Kärlek eller pengar? kärlek
2. Vin eller öl? båda är äckligt så
3. Dag eller natt? natt
4. One night stand eller förhållande? förhållande. men båda funkar
5. Tv eller internet? beror på men tror på internet
6. Pepsi eller cola? cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? feeeeeeest!
8. Färgfoto eller svartvita? beror på
9. Telefonkontakt eller face to face? face to face
10. Bilddagboken eller myspace? dayviews*

Tio Har du nånsin...
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? kan hända
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? ja
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? aaah
4. Har du hoppat bungy jump? nej hahha
5. Har du nånsin varit med i en olycka? nej
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? ja
8. Har du nånsin gått på bio ensam? HA-HA nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? va?
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? ett flertal ggr

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? mjoo
2. Är du glad? jorå
3. Är du fundersam? lite kanske
4. Är du uttråkad? ja
5. Är du tysk? nej
7. Är du italienare?nej
8. Är du fransk? nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej
10. Gillar du någon just nu? yesbox

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? 14:07
2. Namn? emelie
3. Vart bor du? uppsala
4. Hur många barn vill du ha? ingen aning
5. Vill du gifta dig? kanske
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? vilken jävla fråga haha?
7. Har du ätit sushi? neeej
8. Favoritglass? vetej
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? ingen koll
10. Humör? upp & ner

Fyra Grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? haha tror inte det
2. Har du en hund? nej
3. Sover du helst själv eller med någon? med någon
4. Tror du på spöken? nej

Skulle
1. Skulle du vilja vara längre? tror inte det nej
2. Skulle du vilja väga mer? nej
3. Skulle du vilja ha sex nu? hahaha kanske
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? skulle behövas så ja!

Kan
1. Kan du röra på öronen? nej haha
2. Kan du slicka dig på näsan? nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? kan jag säkert
4. Kan dina föräldrar lita på dig? det vet jag inte
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? verkligen inte!
6. Kan du va på en fest utan att dricka? helst inte
7. Kan dina vänner lita på dig? ja
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? venne
9. Kan du suga? hahah omg
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? det blir svårt heh

Har
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? ja
3. Har du syskon? ja
4. Har du ljugit på någon fråga än då? nej varför skulle jag?
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? ja
6. Har du varit full den här månaden? ja
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? lite men bra tidsfördriv
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? ja
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? tror det
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? nej

Vem
1. Vem älskar du? familj vänner och han
2. Vem kan berätta allt för dig? dom som vill
3. Vem vill du bli full med? många
4. Vem är den bästa artisten? vetej
5. Vem pratade du senast i telefon med? kim
6. Vem är snällast i världen? jaaaaaag hahha driveeer
7. Vem vill du prata med? vetej men madde typ
8. Vem sov du senast med? mandiiii
9. Vem såg dig full senast? ganska många
10. Vem vet allt om dig? ingen
11. Vem hatar du mest? venne
12. Vem kramade du senast? amanda

-

jag vet att i slutändan är det jag som måste förändras...


torsdag

Hade två heelt underbara dagar med bästavän! fick verkligen ingen tid till att uppdatera så jag gör det nu istället. jag drog ner på stan och mötte upp sötungen där i tisdags sen gick vi och köpte nåt att dricka och efter det blev det bussen hem. hade galet kul med henne som alltid och igår kväll åkte hon hem. men tack för dom timmarna jag fick tillsammans med dej den här gången! jag älskar dej! när hon tog bussen så halvsov jag en stund tills mobilen ringde. kvällen igår blev för övrigt riktigt sämst hade ingenting att göra så pallade inte vara uppe så länge. rolig info? yeah i know. har inget mer att skriva om nu så vi hörs sen:)

grattis på födelsedagen!


tisdag

träffade som sagt my på stan en stund igår och vi käkade som bestämt sedan så träffade vi dennis och hans kompis och en jävla massa annat folk. haha jävla donken luffare vi är seriöst. hände nog inte så mycket mer igår förutom att jag typ flippade som fan och dog nästan utav garv. jag oooorkaar inte hahahah.
men idag är jag överlycklig! ska träffa allrabästavän amanda på centralen om mindre än två timmar ååååhh jag är lyckligaste bruden på jorden fan. det var alltför längesen!
nuu ska jag chilla lite med musik tills jag måste fixa mej så hejdååå.


17/7 - 18/7

spenderade min natt tills idag tillsammans med S , myyys.
något som var mindre kul var att han taggade till sitt sommarjobb klockan halv sju imorse så blev väckt strax efter sex skiit kul haha kunde inte somna om på två timmar men sen blev det så endå och jag vaknade för cirkus en timme sen.
meen ska ta mej ner på stan med bussen som går 20 över snart och käka lite med my. trevlans.
vi hörs!

bruden är saknad

snackade med Matilda i tele igår kväll/natt och fan vad jag blev glad av att höra hennes röst! det var ett tag sen. men hon kommer till uppsala imorgon och stannar två hela veckor så då läääär jaag ju träffa henne.
lyckligchey.se ? yesbox!


bäjbi<3

(förlåt för bilden matilda)


fail header

ny design. lite failad header men ska försöka fixa det någon dag men just nu orkar jag verkligen inte.
tryck F5 om du inte ser den!


kvar i nåt jag lämnat

Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet, och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om för det ekar i huvudet.<3


stan igår

godmorgon bloggen!
vaknade för en stund sen av att felicia ringde mej och snacka om att jag var trött när jag inte ens fattade att det var hon först haha! har alltså vart uppe sen dess i typ en timme nu. treeeevligt.
i alla fall så drog jag till stan igår vid 9 tiden typ och träffade my en stund. vi träffade rami och hans kompis först sen kom det fram några randoms till oss och frågade om vi ville med på fest i årsta någonstans haha! faaast vi tänkte först dra till sävja eller knivsta vi hade inte bestämt oss ehe men jag taggade hem istället och ringde allrabästavän. för jag kan inte ha kul någon annan stans om hon mår dåligt de bara e så. vi träffade några brudar också som vi igentligen inte kände mej det funkar också. jag träffade på igor och zane och min granne matilda och vi tog samma buss hem såatte ah. byebye bitches!


15/7-2011

Taggade ut med mysan en stund igår kväll. vi träffades på stan och snackade lite och så sen hade vi inte så mycket för oss faktiskt så resten av kvällen spenderade jag hemma helt ensam bortsätt från att jag snackade i mobilen i ungefär tre timmar haha? så jävla värt. nej men det är fan inte kul att blogga när jag endå inte har något att säga såå ska fortsätta droga musik nu istället hejjs!

- by the fucking way så ska jag nog försöka fixa en ny design till kvällen eller nåt.
dvs om jag paallar det en fredag kväll.

ha-ha fråga inte.

tråkigt


Haha fan vad tråkigt jag har sitter ensam hemma och fick till och med äta middag själv! haha sjukt. mobbad.se typ ?eheh men felicia har varit här igår och idag en stund så känns lite bättre iaf;) kommer vara home alone tills imorgon och kanske hela veckan ut också så det lär ju bli så att jag kommer vara med kompisar. skulle ha träffat madde idag men blev aldrig så för ingen hörde av sig haha. får se om jag drar ut och träffar my nu eller inte lär ju iaf fixa mej så woopwoop tjarrå!;)

+


13/7-2011

spenderade som sagt hela min kväll igår tills idag med Felicia. nu är hon på bussen hem och om cirkus två timmar börjar en bio som vi ska gå på. lär ju använda bio checken som vi fick ifrån skolan på avslutningen och det gör vi idag. dessutom vill jag spendera så mycket tid som möjligt med min flicka nu innan söndag då hon åker till utö i tre veckor jag kommer döö. jag kommer inte kunna träffa min vackra flicka på tre fucking hela veckor! tanken dödar.
men iallafall så snackade jag i tele igår med michael också i typ tre timmar eller nåt ehehe och snart någon dag ska han komma upp hit till uppsala. grymt!
nu ska jag tyyp avrunda detta inlägg och hitta några kläder jag ska ha på mej.
goodbye reaaaaaders!


Bilder kommer när jag lagt in dom på datan sen.

söndag måndag och tisdag

Alltså...vet inte vart jag ska börja ens.
helgen har varit så jävla upp och ner så jag vet ingenting längre typ. eller asso jag gick till Erika och träffade Elias och dom en stund i söndags innan jag taggade ner till stan och träffade Danielle som fick vänta ett tag på mej där ehehe. kommer fan inte ihåg vad vi gjorde på stan typ snacka lite bara och träffade Madde tills vi åkte hem till mej och hämtade lite saker som jag hade glömt haha! sen till stan igen och tog bussen hem till henne. fixade oss lite snabbt och tog moppen till siggefora där vi blev kvar hela kvällen med boysen. Oscar Jocke och några till men pallar fan inte förklara men det var riktigt trevligt först sen blev allt fucked up. aja vi åkte hem strax före ett i alla fall för att sova en stund eftersom Vincent kom och väckte oss tidigt på morgonen sen. tro mej jag var galet trött men danielle tvingade upp mej endå haha men sen gjorde vi inte speciellt mycket igår heller jag skulle ju hem då men jag blev kvar en natt till tills idag då jag åkte hem. tagga hem först för att duscha och äta sen ner på stan igen och träffa My en snabbis. nu väntar jag på att Felicia ska komma hit och spendera sin kväll tillsammans med mej. har haft fullt upp hittills och kommer inte att blogga mer ikväll heller. hörs när jag har tid. hejjs!


pass på rubrik

hej bitches! har bara sovit nästan fyra timmar inatt så är ganska trött och på halv dåligt humör. sen skulle jag upp ganska tidigt idag också så man bah men lycka till -.-
men jag vaknade halv nio endå typ så har varit vaken sen dess och bara legat i sängen och snackat med dom få som varit vakna då.
ska träffa danielle idag och spendera dagen med henne slaggar hos henne också tills imorgon så det blir ingen uppdatering . för övrigt så är mitt humör upp och ner hela tiden och ena stunden gråter jag och i nästa stund skrattar jag heelt sjukt. men men vi hörs sen!

-


Skyll på stjärnorna, skyll inte på mej
Skyll på stjärnorna, som vakar över dej
Skyll dej själv, som lever dessa underliga dagar
Skyll på stjärnorna, så stannar jag kvar


dagens låt


precis. INGEN vet hur jag känner.

bild bomb







jaghatarrubriker


igår träffade jag felicia sen gick vi och träffade dennis och my och massa annat folk på stan. sen runt fem typ så gick jag och felicia och åt på china garden ,myys. efter det åkte vi hem en stund och gjorde typ ingenting men sen taggade vi tillbaka till stan och träffade madde och my. blev stads parken tillsammans med dom lite senare där vi träffade massor vet inte ens vilka alla är haha men det funkar endå. my och jag taggade hem till mej sen när vi lämnat dom andra på central. dock hade vi ingenting att göra hemma men idag skulle vi igentligen åka till stockholm och träffa christian och några men det blir inte så nu så vet faktiskt inte vad jag ska hitta på idag. togs några bilder igår också men dom lägger jag upp i nästa inlägg ! puss


onsdag

varit på stan med madde jenny och amelia idag och shoppat upp typ tusen spänn ehehe:$ kom hem för en stund sen och ska väll bara ta det lugnt resten av kvällen hade jag tänkt. har handlat så galet mycket idag på rean och så såatte som vanligt orkar jag inte ladda upp bild på allt. ah nej men nu ska jag göra annat ehe såå hejjs!

by the way så har jag blivit moster igen idag! snacka lycklig chey. världens sötaste kille också ! laddar inte upp någon bild på honom nu men jag lär ju ha någonting som fyller ut inlägget lite så blir ännu en bild på mej haha.

gammal. men so what ? i'm still a rockstar

det är över nu


Läskigt vad texten stämmer in!

sista dagen


Hej bloggen nu har jag lite tid att uppdatera medans madeleine är och lämnar amelia och diana är ute och leker. för övrigt är det sista dagen här i min systers lägenhet nu för idag runt fem nånting så kommer dom hem igen. kommer bli rätt skönt att slippa tänka på hundarna hela tiden och när dom ska ut och så men samtidigt lär det ju bli ganska tråkigt att inte göra samma saker som jag nu har gjort i en vecka. vet inte när madde kommer tillbaka men så fort som möjligt hoppas jag för vi måste städa igen hahaaa. men veckan har vart chill och från och med idag ska jag nog sova bra länge för det har jag inte kunnat gjort alls den senaste veckan utav olika anledningar menar barn som springer in och ut i rummet hundar som måste ut och ha mat och mobilen som ringer hela tiden. seriöst jag behöver sova! haha.

*

Snälla ta mej här ifrån någon ?


bilder från dom senaste dagarna

















knivsta förfan

Jag tror vi skiter i blogg pausen från och med nu va. liksom varför inte blogga när det är ett sånt jävla bra tidsfördriv och sen som värsta dagboken där man samlar alla minnen. grejen är att jag mår väll fortfarande inte hundra procent bra men jag bloggar i alla fall om gårdagen nu tänkte jag.

Jag och madde skulle tagga ner till stan för att möta upp danne, offe och åhman igår och fixade lite saker sen helt oplanerat så taggade jag och madde med bussen till knivsta eftersom tåget var inställt skit drygt. vi blev kvar där resten av kvällen och hela natten med massor av ruuligt folk typ. vi skulle typ stanna hos agge tills morgonen men vi kände att det var inte värt att sova i typ några timmar bara och sen gå upp och hem till hundarna så vi fick sitta och vänta på tåget och bussen ett bra tag innan vi kom hem och snacka om att jag var trött. sen i stan så var det cirkus 40 minuter tills bussen skulle gå därifrån så kändes så jävla ovärt att stanna kvar och vänta i det kalla värdet så vi gick hem och förbi statoil påvägen och köpte macka och så för vi hade inte hunnit ätit på ett bra tag. sen deckade vi ganska så snabbt båda två hemma hos syster efter att vi varit ute med hunden haha snacka om trött! vaknade utav att jag blev sms terrad typ och folk ringde som fan så kunde inte somna om sen men jag gick i vilket fall som helst hem och duschade och sen tillbaka och lite senare på kvällen blev det pizza till middag på aspentos och efter det träffade vi felicia i några timmar myys. sen hon gick hem har vi knappt gjort mycket alls mer än att varit ute en stund och jag eller vi lär nog sova snart ska ju fan ut med hunden om några timmar så lär ju dejta kudden när som helst. lägger upp alla bilderna imorgon för nu pallar jag verkligen inte det.

xoxo
emelie

blogg paus

Jag orkar ingenting , blogg paus tills jag mår bättre.


RSS 2.0