dagens låt

länge sen som jag gav er en ''dagens låt''.
men här får ni en ;


now that it's all said and done,
i can't believe you were the one,
to build me up and tear me down,
like an old abandoned house.

skola & maxi

shaow alla!
var skitseg imorse haha men kom iväg till skolan i alla fall & det är ju huvudsaken. hade matte första, idag jobbade jag faktiskt sjukt bra så de är jag stolt över. å sen skulle vi igentligen ha läxtid, men ni som går i min klass vet att vi aldrig har det även fast det står på shemat. så då räkna jag ut att först skulle vi ha rast ist för lektion och sen ha idrott, vilket jag aldrig är med på och det innerbär rast. sen lunch och de blir ju också rast. vilket betyder att jag skulle få vara själv i flera timmar eftersom Tobbe, Matilda & Natta nt var i skolan idag. ingen av dom, och därför tog jag beslutet att gå hem ett tag. så får jag mess att jag kunde åka med mamma och syster till maxi istället för att sitta hemma, så jag är på. på maxi köpte jag lite godis, det är ju trotts allt påsk snart,, och sen köpte jag tre par strumpor också. kan värkligen behövas! dom flesta av mina är hål i haha. efter det tog vi en sväng in på lindex och där gjorde jag ett fynd måste jag säga! jag köpte en t-shirt eller vad man ska kalla det för som jag ska ha över ett linne sen. det fanns bara en endaste kvar och i rätt storlek också, å den var på rea så kostade bara 49:- istället för 179:- såatte, jag är nöjd över det köpet.

Nej nu borde jag igentligen gå tillbaka till skolan och ha lektion.
men jag har bestämt mej, jag tar hem saker och ting imorgon ist.
det dom gör idag, tar jag hem och pluggar på imorrn.






PUSS


tisdag



Kom precis hem från skolan så jag får väll ta och blogga lite då eftersom jag sa att jag skulle det när jag kom hem. dan började med sovmorgon, riktigt skönt faktiskt. trotts att jag var minst lika trött som jag brukar va utan sovmorgon. men i alla fall, kom till skolan och första lektionen var svenska dårå. svenska läraren läste slutet på nån bok jag nt hört början eller mitten på. men shit the same, får skylla mej själv som nt vart i skolan och hängt med. nt för att boken var särskillt intresant heller men ah. sen hade vi matte å jag hade inställningen att jag skulle jobba som attan. men bara för det så fattar jag nt ett skit av uppgifterna ska jag säga. fick typ hjälp men de hjälpte nt haha. sen var det lunch och jag gick ner till vaksala för att möta upp Nathalie & Matilda där. sen gick vi tillbaks till skolan och satte oss i 8ans klassrum. Nathalie hade typ sjukt kul med att sitta och försöka få frasse att skratta medans Matilda låna min mobil och tog lite musik. sen så hade vi so och kruse typ babbla på om sverige demokraterna och sånt bullshit. så jag var nt särskillt intreserad, nt Matilda heller för den delen. så jag satt och snacka med Nathalie lite samtidigt som jag försökte värka intreserad utav det kruse sa. sen var hon som vanligt så snäll att vi fick sluta tidigare och eftersom no och engelskan blev inställda så fick vi gå hem wiieee. såatte nu sitter jag bara och väntar på att mamma ska komma hem och så.

puwssss,


Tyvärr så va nt Tobbe i skolan idag, och kommer förmodligen nt imorgon heller. men jag hoppas du blir frisk snart så du kan komma till skolan och dra dina dåliga skämt igen, du får mej alltid att skratta åt dom fast att dom igentligen nt ens var roliga, jag fattar nt!? ;o hahaah. men krya på dej gubben♥

skolaa

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
överdrivet med e, jag vet :)
men i alla fall så har precis sminkat mej och så,ska nämligen till skolan idag! taha. eftersom att jag fick den chansen att gå kvar i 9an så ska jag börja sköta skolan seriöst nu. såatte, vi höres när jag kommer hem, för nu ska jag snart gå. pussen

stan med bebis

nu sitter jag här och bloggar igen fast jag igentligen borde sminka mej. ska nämligen ner på stan om ett tag och möta upp matilda där. venne vad vi hittar på, men alltid nånting :) så vi höres när jag kommer hem igen sen.


pussen!


earth hour

somnade sent igår och vakna därför av att jag blev väckt klockan halv 1. typiskt -.-' hade bara lust att vända mej om och somna om. men icke, jag pallrade mej upp och bänkade mej framför tvn en stund. har precis ätit frukost, så nu är jag mätt också. idag händer väll inget speciellt direkt, jag ska väll försöka att komma i säng tidigare idag eftersom att de är skola imorrn. sen vare ju earth hour igår med, släkte ni era lampor, stängde av datorn och tvn? det gjorde vi. vi satt i en hel timme med massa ljus tända och så. det var faktiskt rätt mysigt trotts att jag fick dator abstinens (aa' jaa jag vet, en timme och jag klara knapp det. MEN jag vet faktiskt nåra andra utav mina kompisar som nt ens klarade att stänga av över huvud taget, sådetså!



Bild lånad ifrån google, för att jag aldrig tog någon egen bild igår.

nt nöjd

emelie är nt nöjd med sin blogg design.
den ser helt cp ut :(
jag ska göra om den, men om de blir idag är tveksamt.
för nu ska jag gå och tjocka mej med chips och lite sånt.
såatte, vi höres (k'


får gå kvar

kom nyss hem, efter ett möte i skolan.
gick helt okej & jag fick som jag ville.
med det menar jag att jag får gå kvar i 9an ,wiiiee!
så nu tänker emelie börja gå till skolan igen .
den som blev gladast i klassen är nog tobbe,
å ni anar nt hur mycket han betyder för mej :)
ah nej men nu ska jag bara chilla lite cyah!


bjuder på en gammal bild på mej&Tobbe !

våffeldagen

shuubree
vaknade klockan 11 idag och då var det ingen hemma. gick upp och åt frukost sen satte jag mej vid datan och här har jag suttit resten av dan haha. men sen är de är ju våffeldagen idag också & just därför tänker jag försöka tvinga mamma att gö våfflor till middag idag (a) vi får väll se hur de går. men förövrigt har jag nt vart i skolan på hela veckan pga personliga skäl. men imorrn ska vi dit typ skit tidigt, typ 11 or something !? och ta ett beslut. hoppas det blir som jag vill!, håll tummarna för mej! nej nu kommer snart mamma hem och så, såatte vi höres senare eller nåt.

å juste, hade en helskum dröm inatt! ;o fast lite najs var den iaf ;) (a)
nån som vill veta vad jag drömde? ;))





ska ni äta våfflor idag ?


emelie vill ha


godnatt

Shaow bloggen!

är bara jag som är vaken här hemma, dom andra har somnat.
men jag ska nog också ta och krypa ner i sängen snart.
och för er som fått det beskedet av mej att jag nt hade pengar på mobilen,
nu har jag de igen wiieee!
men för övrigt så är jag skit trött och mina ögonlock är jätte tunga.
så ska gå och dricka något sen blire att krypa ner under täcket.


gårdagen

Tänkte skriva om gårdagen nu eftersom att jag aldrig pallade det när jag kom hem igår haha. såatte först så tog jag mej ner på stan efter två nån gng. sen så mötte jag upp Amanda, Cornelia & Liz. som sagt hade jag aldrig träffat Cornelia och Liz förut men dom var sjukt snälla så de var inga problem. vi gick till galleriorna och kollade lite på kläder å smink å sånt. och jag hittade en typ tunika eller vad man ska kalla det för på bikbok som jag bara måste ha! och då menar jag måste. men hade nt tillräckligt med pengar med mej så :( sen så blev det donken för oss (a) sen blev det mer klädes affärer och sen runt 5 gick vi till jamjam och köpte godis (aa' svin dyrt men gott! efter det blev det att gå mot stationen eftersom dom skulle ta halv 6 bussen hem. så stog där med dom ett tag sen gick jag till vaksala och tog min buss hem. by the way så var dagen riktigt naajjs. å Liz var så snäll så hon köpte ett varsit rosa armband till oss alla fyra. tihi, så gulligt. men nu ska jag gö annat så ah, pusshejjs!


stan och facebook

är hemma ifrån skolan idag, men runt tre ungefär ska jag iaf ner på stan. ska träffa min efterlängtade älskling Amanda och hennes kompisar. känner nt hennes kompisar, har aldrig träffat dom heller men det blir väll najs iaf :) såatte ska fixa mej typ nu eller så tänkte jag och sen bara chilla tills bussen går. efter det åker jag väll hem tror jag, om ingen vill träffas?

Seen vet ni vad?! JAG har skaffat FACEBOOK! :O
haha seriöst,, jag som alltid varit så imot det,
men nu har jag själv skaffat det (a)
så bara att adda mej där på mitt namn emelie stockelin.:)

höreeees senareee .


fucking måndag

yyees, det är måndag idag då och jag venne varför jag uppdaterar nu när jag igentligen borde gö mej iordning och gå till skolan. men men, i alla fall så igår fixade jag Louises bloggdesign IGEN haha! men hon blev i alla fall nöjd och det är ju huvudsaken, right? :) å sen får vi väll bara hoppas att hon tänker börja bloggen igen tihi. ;) sen så fixade jag en ''kontakta mej'' ikon till mej själv också å den sitter över menyn som ni kanske ser? så ah, vill ni någe äre bara att kontakta mej på den mailen. det är såklart nt min riktiga mail, utan min blogg mail bara. men ahh de kanske ni redan fattat , vad vet jag ? haha. å jag bara måste ta mej upp till gränby och till skopunkten nån dag! eftersom på gina vill jag köpa ett par jätte söta örhängen som jag kom och tänka på igår kväll utav nån anledning? och ett till vitt linne. och sen på skopunkten ett par jätte fina skor ! :) å sen dessutom så sa mamma igår kväll att jag typ ska få en guldhamster ;oo haha, men glad blev jag i alla fall eftersom jag älskar djur och nt kan ha nån katt för alärgiker i familjen. sådetså. ska förmodligen köpa den nån gång i veckan wiiee !

& svar till Matilda också, eftersom att du kommenterade mitt senaste inlägg. å jaa, det är ett måste att vi måste ses snart igen. för nu har jag nt träffat dej på en vecka och typ två dar! ;o men när du ser det hära, så hör av dej om nån dag du kan ses. puss på dej ! :*

lördag kväll

just nu sitter jag här i min säng med datan i knät och är proppmätt. mamma har typ nån tjejfest nu så jag får lov att hålla mej på rummet ikväll haha. men det gör nt särskillt mycke för mej, för jag har laddat den här kvällen med godis, läsk och nåra bra filmer ! :) så det går ingen nöd på mej nt. gick till årstahallen idag och så annars har jag nt gjort nånting alls nästan , förutom att försöka lära mej mitt photoshop som jag ladda ner igår. ville ha det för att kunna gö egen design till bloggen osv men det kommer nog ta sin lilla tid att lära sej det programmet. men jag tränar på! ;) kanske kommer en ny header ikväll eller nåt beroende på om jag lyckas i ps hahah! nejdå, men vi får se helt enkelt.


cyaaaaaaaaaaaah,


dagens låt


starkare utan dej..



Idag äre fredag då å jag har inga som hällst planer för idag förutom att vara hemma och ha fredagsmys för mej själv. blir att bänka sej framför tvn senare med lite gott och nån bra film. sen så ska jag även hinna med att städa idag, för det är något jag måste. trotts att jag abslout nt vill så är det kaos i mitt rum, såatte vad har jag för val? men ah, har inge mer att skriva nu. bjuder på en bild på mej på öland från 2006. bara för att jag är så grymt snäll och saknar sommaren så enormt !


rosaaaa

yes nu har jag fixat min blogg rosa igen.
med ny header och allt också.
men den är bara tillfällig tills jag gjort någon finare.
ska kanske fixa den idag, vi får se hur de blir.
puss ;*


suger på att uppdatera

Hej & ehm, förlåt?
asså jag veeet! jag suger på att uppdatera bloggen.
men nu uppdaterar jag så klaga nt.
det har väll nt hänt så speciellt mkt, så har typ inge att skriva?

by the way så har jag funderingar på att göra om designen på bloggen.
& jaa jag vet att jag är velig.
men jag saknar det där rosa i min blogg som jag haft innan (a)
så funderar på att gö bloggen rosa aktig igen hihi.
men vi får se hur det blir.


höreeeeeees .

najs lördag

har typ nt vart hemma nånting alls idag, och därav min dåliga uppdatering. men nu är jag hemma och kom hem för kanske en halvtimme sen drygt. men iaf så runt 3 nångong anlände matilda med bussen. vi gick direkt till årstahallen och köpte choklad, nt särskillt ovanligt näre gäller oss haha. efter det gick vi hem till mej och bara satt och chilla lite tills klockan var typ 5, då vi gick ner till ragusa för att köpa pizza. men när vi var framme där så kommer vi på att vi glömt pengarna hemma och blir därför tvugna att gå hem igen. sen så gick vi tillbaka och fick våra pizzor, vi tog hem dom å käka. sen lite senare så försöke vi fördriva tiden med singstar tills filip och dom skulle komma hem. men helt seriöst, vi skratta oss igenom låtarna hahah. så vi fick resultat som tondöv, amatör, wannabe och massa sånt dära haha. men vi var ju trotts allt nt seriösa när vi sjöng, så tro nt att vi är så jävla dåliga på riktigt hah. by the way så runt halv 9 nånting gick vi hem till filip å där var även david, nån kille jag nt träffat förut men det var najs iaf. dom spelade typ x box live eller nå sånt medans jag och matilda flumma för oss själva. och jag fick nåt jävla skratt anfall? hahaha. sen blev det att filip och david spela guitar hero och vi kolla på. tog nån rökpaus då och då med matilda också. vid 12 nån gång drog vi oss hemåt. hon kunde nt sova här idag så hon tog sin buss hem. men imorrn kommer hon hit igen och vi drar till filip och dom igen haha, stackarna som får stå ut med oss. ;) men hon sover även över här imorrn. :) men ah nu ska jag bara lägga upp bilderna för dagen sen blire sängen bums för mej! för är jätte trött. så godnatt♥



matilda chillar


våra pizzor


pizza bit


matilda trycker in halva pizzan i munnen haha !


bebis :)


en emelie som nt vill va med på kort hah


melle & tilda


vi igen :D


killarnas liv hahah


rökpaus tihi


killarna spelade guitar hero


<3


<3



UPDATE!:
KILLARNA VILLE NT VARA MED PÅ BILD PÅ BLOGGEN SÅ TVINGADES TA BORT BILDERNA PÅ DOM!


lördag

nu sitter jag här helt ny duschad och har precis sminkat mej. väntar på matilda som ska ta bussen hemifrån sej vid 2 typ. sen byter hon förmodligen buss på stan och tar 7an hit. kommer att gå ut och möta henne vid bussen, och sen tar vi en promenad till rusta för matilda ska köpa hårfärg och förmodligen köper vi nog nå godis med, godisråttor som vi är! ;)) efter det vet jag faktiskt nt helt säkert vad vi hittar på. men senare mot kvällen drar vi hem till filip och hans kompisar ett tag. å som ni märker har jag fullt upp idag så uppdateringen kommer suga. men det får ni stå ut med! nu ska jag bara chilla ett tag och kolla tv medans jag väntar på att matilda bebis anländer tihi. å ska försöka ta lite bilder också som jag kan bjuda på sen. :) puws!

sålänge får ni nöja er med denna bild på oss:

jagälskardejgumman<3


ensam hemma

känner att jag uppdaterar välldigt mycket idag? haha, but who cares? i alla fall så är jag ensam hemma hela kvällen idag så venne riktigt vad jag ska hitta på? blir väll film och så sen antar jag. å sen imorrn är jag också ensam hemma hela kvällen, men då är filip och hans kill kompisar min lilla räddning hihi. eftersom att får jag enormt tråkigt imorron kväll så går jag bara över till dom. men dom kommer att få gå och möta mej för vågar nt gå själv i mörkret fan ;o trotts att det nt är så jäättee långt dit. men ni vet hur jag är :) fast igentligen så är det fest för eva och robin hos dom imorrn, men venne om jag pallar. så antingen går jag dit eller stannar hemma och sen går över till filip och dom. låt oss se imorrn hur de blir. men nu ska jag tjocka mej med lite chips och cola.




byyyee.

dagens låt


så mycket skit som jag gör, fan jag förblöder mej,
ska jag vara ärlig, okej jag behöver dej.

sommar

shiit vad jag vill ha sommar!
är så trött på den här jävla vintern nu!
& bara för att jag är så otroligt snäll så bjuder jag på en sommar bild från typ 2008 ?

osminkad också ;$

hemma nu

Nuuuu är jag hemma igen !
& därför tänkte jag ta och uppdatera lite .
vi/dom tog ett beslut i skolan idag på mötet.
det beslutet var rätt åt helvete! tycker jag.
tänker nt gå ut med detaljer i bloggen.
vill ta det själv med dom närmsta först,
och nt att dom får reda på de genom bloggen.
såatte, ni andra får vänta ett tag på det.

planerna för ikväll är väll inge speciellt direkt?
vill någon hitta på nåt så ring/smsa!
annars blire nog bara att va hemma själv,
och kolla på tv och sådant dära.

höreeeeeees

möte i skolan

Shaa shaa!
ska på möte i skolan snart, eller typ vid ett ska vi va där.
å efter det blire donken.
så uppdateringen kommer nog suga idag är jag rädd för.
men hoppas ni klarar er ;)
uppdaterar kanske när jag kommer hem, eller senare ikväll.
vi får se. pussen :*


ingen skola

Ingen skola för mej idag, trotts att jag lovat mej själv och andra.
fy skäms på mej! och förlåt mina små bebisar tobbe å matilda.
men tar defenetift nya tag på måndag!
jag har sagt det förr,men den här ggn menar jag det, värkligen.
blir väll film som gäller för mej idag.
å kanske ska matilda komma till mej när dom slutat, kanske.
men iaf så sitter jag vid den stationära datan nu,
så kan nt bjuda på nån bild heller, jag är ledsen.

aja det här blev ett kort inlägg, men det gillar vi ;))

kort inlägg

Har inge som hällst att skriva, så detta blir ett kort inlägg.
sitter just nu i sängen med datan i knät,
å idomin på läggarna å ser ut som en jävla fjortis haha!
anledningen till idomin på läpparna är för att jag är torr, tro inget annat!
har inga som hällst planer för idag, men imorrn ska jag till skolan.
men nuuu har jag ingeee mer att skivaaa! :)
är bara allmänt uttråkad som ni kanske märker haha ;)
skriver senare eller imorrn!
<3


walk in closet



en walk in closet är precis vad jag vill ha och skulle behöva!
jag menar, är nt det alla tjejers dröm?
att ha en egen walk in closet.
jag skulle i alla fall nt tacka nej till det.

dagens låt


jag stannar kvar ett tag och bara tänker tillbaks,
massa minnen som gör en helt sentimental,
å alla vänner som man lämnade kvar,
känns ganska tungt nu men jag ska kämpa ett tag,
det regnar idag men imorgon kanske solen skiner,
så jag blundar nu och ler åt alla goda tider,
ser tillbaka nu men svårt att sätta ord på skiten,
å börjar sakna saker som man alltid tog för givet,
sen jag flyttade har jag försökt att glömma allt,
men minnen vaknar ibland och får mej att önska att,
jag var där, hemma med familjen, med mina vänner,
har känt det på mej sen jag flyttade, hur livet vände.



å bara så ni vet, så äre jag själv som lagt ut denna låten på youtube.

blondin



Blondin !
eftersom att jag hade lovat att lägga upp en bättre bild på mej med mitt blonda hår så får ni den bilden här. dock ser bilden fucking cp ut! men jag bjuder. såå vad tycks? alla som läser svarar! :)

färgat håret

Det här blir en mini update nu för jag ska göra mej iordning för att senare gå ner och käka på ragusa. å för er som nt vet vad det är, så kan jag säga att det är en resturang i närheten av där jag bor. men i alla fall så har jag färgat håret idag, bilder kommer längre ner. blev faktiskt nöjd förutom att jag vill ha det liite ljusare, mer vitt. så ska färga det blont igen sen. men ah, här är bilderna:


före, då jag bara hade ljusa slingor.


och så en bild med själva hårfärgen i.


resultatet.

på bilderna syns det knappt att jag färgat. jag försökte ta massa bilder men det hjälpte nt hur många jag än tog, för endå blev dom inga bra. men jag HAR färgat för ni som känner mej och träffar mej irl kommer att se skillnad. det lovar jag! & jag lovar även att lägga in en bättre bild sen nån dag. med face och allt,, när jag har smink på mej! men nu ska jag sminka mej så pusshejjs!♥

förresten! nu vet jag precis vem som kommer kalla mej blondi så fort jag nt fattar vad han menar. haha! han har gjort det även när jag nt varit blond, men nu har han ju faktiskt en anledning till det med. eller vad säger ni ?;)


hissar&dissar



smink - jag hissar faktiskt smink ordentligt! sure, vissa kanske tycker att man nt borde ha smink eller att det nt är fint på nåt sätt. men själv så går jag nt ens utanför dörren utan smink.

sovmorgonar - själv har jag nästan aldrig sovmorgon i veckan. men sover destolängre på helgerna ist haha. men ibland önskar man ju värkligen att man hade det minst en gång i veckan. så man slipper draa sej upp ur sängen varrenda morgon!

svensk hiphop/rap - finns det nå bättre musik ?! neej, jag tror nt det va. jag lyssnar dagligen på svensk hiphop. visst finns det annan musik som jag varjerar med ibland, men för de mesta är det svensk hiphop som gäller!




vintern - jaa jag ger vintern en grov diss! för jag har värkligen fått nog utav den nu. jag har haft min vita jul som jag ville ha å jag tackar för de. men nu har snön stannat föör länge.

skavsår - finns det nåt värre än att ha skavsår och nt kunna sätta på ett plåster för att man till exempel är borta!? nej det är hemskt! usch och fy för skavsår med andra ord.

städa - usssch! jag hatar ordet städa. många kanske trivs när det är rent och fint med ordning på grejerna. men jag trivs faktiskt bättre när det är stökigt i mitt rum, jag venne varför. men nt så att det är massa damm och så överallt. men bara allt nt är iordning så är det bra haha .

dålig uppdatering idag

uppdateringen har sugit idag ,jag vet det.
men är grymt trött och har ingen ork att blogga. that's it.
kommer förmodligen nt att blogga imorrn heller.
men räknar med att jag iaf är tillbaka till måndag or something.
kan nt lova någe, men jag ska försöka.
kommer att uppdatera ett inlägg till idag med att hissa&dissa.
sen får ni vänta tills nästa vecka.
pusshejjs (k'

shopping

Kom hem för tyyp en halvtimme sen? ah ungefär.
drog till gränby idag å shoppade upp lite pengar.
så nu är jag 1293 kr fattigare, det gillas nt!
men men, är iaf nöjd över mina köp.
har nt så mkt mera att säga,
men här är det jag handlat idag ;


kofta från lindex 299:-

linne från h&m 99:-

klänning/tunika från h&m 299:-

linne från gina 129:-

linne från gina 99:-

lack tajts från gina 149:-
(de ser ut som att dom glittrar men de gör dom nt.)

örhängen från JC 69:-

hårfärg 258:-
(betalade typ två utav dom.)

& gooodddiiis (aa'

dagens roligaste



det står såhär;

louise - vi åt kaninmat igår, fett äckligt :o <3
jag - haha vaa !? :o
louise - haha ja :o
jag - du driver ;o
louise - om vad? :o
jag - att ni åt kaninmat :o
louise - men haha xd det va som man gjorde själv hemma, de va typ äggnudlar , kyckling och wokgrönsaker :p
jag - men ååhh, säg det dåå hahahah

torsdag

Shaow bloggen.

har nt varit i skolan på hela veckan pga personliga skäl. men på måndag blire att sätta fart på skolan igen. i alla fall så skulle jag ha gått på möte i skolan idag. men sen blev det nt så pga en anledning. men vi skulle typ ta det nästa vecka eller nåt ist. annars har jag typ nt gjort nånting idag alls nästan. skulle ha gått på stan i tisdags tror jag det var med filip. men sen så blev han sjuk och det blev inställt. fan också! ville ju shoppa ,buhu ;( men jag får väll tvinga han att följa med mej nån dag nästa vecka ist då haha :) å jag måste bara erkänna att jag är liiite efterbliven hehe. jag har ju självklart hört talas om twilight men aldrig varit särskillt intreserad av det. men så igår så skicka elin nån länk på msn om nån parodi (stavning?) på twilight. men eftersom att jag nt sätt den riktiga eller nån trailer eller någonting så fatta jag nt särskillt mkt. skrev det till elin och hon sa att jag iaf måste ha sett nån trailer på twilight åtminstonde. men mitt svar blev såklart ett nej. hennes kommentar då var ''VART HAR DU VARIT NÅNSTANS!?'' hahaha! jadu, det kan man ju fråga sej? jag har helt enkelt bara blundat för allting som har med twilight att gö. såatte hon skicka youtube länk med trailers och sånt till filmerna och nu har jag ändrat min åsikt om det. nog för att jag nt gillar näre är sådär ovärkligt i filmer men den var helt okej, faktiskt. så ska nog köpa filmerna sen (aaa' men slut pratat om det nu. i alla fall, så igår så gjorde linus en sjukt fin namn bild till mej! jag sa bara att det skulle stå melle med rosa färg och han gjorde världens finaste bild juu :)) tackar så mycket !


titta så fint! gullig han är dåå :') tihi.


Nuu blire film som gäller.
hejjs


emelie tipsar

Tänkte bara tipsa er om sminket jag använder.
brukar oftast bara använda mascara & foundation.
sen händer det väll ibland att jag tar någon ögonskugga eller så.
men det jag tänkte tipsa om är min foundation & min mascara.


Maybelline foundation 5/5.


Great Lash mascara 5/5.


använder det hära sminket varje dag så tro mej,
det är bra ! :)

dagens låt

Tidigare idag så fixade jag till menyn på bloggen lite granna, plus inläggs rubrikerna. & kom nyss på mej själv med att lovat att lägga in en dagens låt. vilket jag totalt hade glömt bort. sen så när jag skulle ta den från youtube och ladda upp här så fanns den nt där. såatte nu har jag lagt ut den på youtube själv. sådetså haha! här är den iaf;


vad hände med oss, vart tog vi vägen,
att leva utan er är som att inte mer se färger,
ni lyste upp min dag, vart jag än var,
min saknad är nånting som jag snart inte längre klarar av.

sömnproblem igen

Kunde nt sova igår för jag mådde nt bra. men tillslut så somnade jag tydligen iaf eftersom att jag vaknade imorse. men men, alla har väll sina dåliga dar/kvällar. sen så den hära tiden på månaden göre ju nt bättre heller. eftersom under den tiden är man mycket känsligare också. gråter för ingenting, reagerar starkt för ingenting osv osv. men ah ska sluta skriva nu iaf. lägger in en dagens låt senare.

cyaaaaaah

ny header & bakrund

Har tyyp ingenting att skriva överhuvudtaget. sitter och väntar på att filip ska komma hem så att jag kan ringa han. ska tvinga han att följa med mej någon dag till stan och gå med mej där medans jag shoppar loss. haha, va grym jag känner mej (a) men that's me. sen så tidigare idag var syster här en stund och jag gav bort tre utav mina tröjor till na. kändes väll helt okej, eftersom att jag nt ville ha dom längre.

annars har jag satt in en ny bakrund och ny header.
fint va? enligt mej äre finare än innan iaf .

höres senaree!


RSS 2.0