måndag

Vart i skulan idag gått på lektioner och umgåtts med folket. hade typ två lektioner innan lunch eller nåt? och på so lektionen kolla vi film, jag svär tråkigaste filmen seriöst den sög kuk. men sen så på idrotten/lunchen var jag med Nathalie, Isak, Tobbe & Alex. vi typ chilla på gården brevid skolan. sen när dom började igen så satt jag och snacka lite med Danielle och Michelle. sen så tog jag mej hemåt och nu har jag inge mer att säga.


laaaaater


resultatet

tänkte bara slänga in en före och en efter bild på mitt hår när jag färgade det idag. var meningen att det skulle bli brunt, men istället blev det typ svart.


före, ganska skitigt och blont.


efter, oborstat och svart.


hårfärgen är i

Sitter här med hårfärgen i håret och ska snart hoppa in i duschen och skölja ur det. resultat kommer sen puss!

lördag kväll

sha sha.
sitter här i sängen med datan i knät och smäller i mej lite godis medans jag dampar för att det nt vill funka med att ladda ner låtar idag tydligen. seriöst har fett många låtar jag ska ladda ner och så går det nt!? vad är det för skitsida? aja nu ska jag sluta klaga. det var igentligen tänkt att imorgon skulle Matilda komma hit och färga mitt hår och sen sova kvar här med tanke på att hon endå skulle hälsa på Lelle och så i skolan på måndag. men tråkigt nog blir det nog nt så nu. men färga håret ska jag gö i alla fall tyyp imorgon eller nåt? nån som nt har nåt att gö som kan komma och färga? :D ska bli brunett igen för är feta trött på att va typ gul hårig istället för så blond som jag vill va igentligen och orkar nt hålla på har inge tålamod alls haha! därför ska jag färga. var ju brunett i 5-6an typ och jag vill ha samma färg nu den här ggn.

här har ni en bild från hur mitt hår såg ut då:


inget face pga att bilden är så gammal och mitt face osminkat och såg totalt cp ut där.
haha! :D

fredag

Hej! dagen idag har vart fett naajs. börja med skola då som kanske nt var riktigt lika kul som resten av dagen. men i alla fall klarade jag mej igenom två lektioner sen gick jag hem för vi hade lång rast tyyp haha eller jag tog lite extra lång och hoppa bilden. är endå ingen mening att gå dit, kan nt rita heller hahahah! sen så var det tänkt att jag skulle gå tillbaka när lektionen efter lunchen börja men jag orkade nt helt enkelt. bestämde istället med Matilda bebu att vi skulle träffas på stan och ta en fika och så. men det blev nt riktigt som planerat. utan när jag kommer ner så träffar jag först på Amanda och Cornelia som jag visste skulle va på stan idag. var tänkt från början att det var dom jag skulle va med men så blev det nt sen. men gick till cubus med dom och kolla lite en snabbis sen till hemköp och träffa Matilda, Nathalie, Fredde, Tobbe och Igor. Igor stack typ dirr nästan så då gick vi andra och satte oss nånstans. Alex kom och vi drog mot vaksala och träffa Erik och Michelle. efter det gick vi alla skilda håll nästan, jag och Matilda gick mot station med Fredde och Nathalie. sen därifrån gick jag och Matilda själva mot galleriorna. vi kolla på lite kläder och grejor sen så köpte jag en del saker. en ny foundation, två linnen och en bikini. orkar nt lägga upp bilder på sakerna den här ggn så ni får nöja er utan. sen så började vi bli hungriga så istället för att fika gick jag och bebu till jalla och käka kebab haha grymt gott. efter det blev det mer affärer tills klockan var kanske sex nånting ? då jag tog bussen hem. men fick i alla fall några timmar ensam med min älskade bebis! ska försöka träffa na nå mer innan hon åker tillbaka till härnösand igen. bytte även tillbaka våra batterin idag som vi lån bytte förut för att hon skulle ha batteri på sin långa resa upp till härnösand.

men iaf nu har jag inge mer att säga ,hejjs!


dagens låt


rubrik

första dan i 8an igen idag och det var helt okej. fick sluta ganska så tidigt endå för att jag gjort det jag skulle. imorgon är det skola igen sen heelg ! najs najs. har nt mycket mer att säga men jag slänger in en ''dagens låt'' i nästa inlägg alldeless snart.

tisdag - & kalas

Kom hem från syster för en stund sen, har vart där sen cirkus 5-halv 6. först fick vi tacopaj (stavning?) ah sen blev det fika på de med kakor och tårta eftersom att syster fyller idag, grattis till henne! :)

imorgon äre ingen skola, det var nån speciell dag kommer nt ihåg vad den heter haha! men så då ska jag på morgonen gå och ta typ blodprover trotts jag har sprutfoobiiii! buhu:(

på torsdag sen är det i alla fall skola. hemlisen som jag gått och hållt på utan att skriva här i bloggen för tidigt är att jag ska börja i 8an igen, i min gamla klass. asso haha jag skulle igentligen ha börjat där i igår, måndag. men eftersom jag nt vart i skolan igår & idag så blir det på torsdag jag börjar där istället . får se då hur de går, antar att det blir okej.

sen så är ju min bebis i muppsala nu i två veckor wiiee! så ska se till att träffa henne nån dag också samt att ta mej ner på stan och fixa nytt smink och en bikini.

nuuu har jag inge mer att skriva puss!

måndag



Ingen skola för mej idag, trotts att jag hade lovat mej själv att gå! och just därför tänker jag heller nt avslöja vad vi kom fram till på mötet förra veckan heller. vi väntar en dag till med det ;)

farmor kom hit cirkus klockan två idag, så vi fika lite och sådant. alltid lika trevligt att träffa henne. fick dessuotm en mascara, tre linnen, strumpor och massa pengar. såå gulligt! jag har världens bästa farmor! :)


godmorgon

Godmorgon alla!
har sovit i husvagnen två nätter nu. har väll varit rätt okej, bortsätt från att så fort man bara rör sej lite i sängen så gungar typ hela husvagnen, jätte jobbigt! ;ss  men idag ska vi i alla fall åka hem, har ju skolan imorgon också. å när jag kommer hem efter de ska ni får veta vad det var vi bestämde på mötet eftersom jag nt velat skriva det här tidigare.

och juste! tidigare i veckan fixade jag Idas blogg design ! kanske nt så märkvärdig, men jag gjorde efter hennes önskemål. besök bloggen HÄR.



xoxo
/em

ute



Ligger ute på gräsmattan just nu med datan framför mej och softar, riktigt najs faktiskt (y) vi ska typ grilla ikväll med, åh så mysigt ;) ! nej nu ska jag väll chilla med lite musik, hejjs!

landet

är ute på landhelvetet -.-'
finns ingenting alls att gö här i stort sätt.
jag trivs i stan, that's it.
men på söndag åker vi i alla fall hem,
skolan på måndag.
nt har vi nån teckning här heller, eller typ nt iaf.
det går ju att skicka iväg ett sms,
men kan ta ett tag innan man får det skickat ibland.
men men nu ska jag sluta klaga.


laaaaaaater.

rest in peace andra avenyn

Fredag idag, men i onsdags var jag grymt taggad till andra avenyn som i vanliga fall alltid gick klockan nio på onsdags kvällarna. men eftersom dom slutat med det och sista avsnittet gick för ett tag sen så fick jag damp på mej själv för att jag ville se det haha. seriöst, jag menar dom kan väll nt bara sluta med den bästa serien som någonsin visats bara sådär!? fyy vad besviken jag blev när jag insåg att jo, tydligen kan dom de. så nu kommer jag nt längre ha någonting att längta efter i veckorna. fuck. ingen serie kommer någonsin att ta andra avenyns plats i mitt hjärta, aldrig. kärlek på serien! <3

rest in peace AA. ;(




dagens låt


JAG SVÄR, FINASTE LÅTEN!!

--------------------------------------------------------------

i mitt inre, ser du hur fin den bilden är?
den skiner mindre nu när bara jag finns kvar där.


det är som om allt jag skrivit aldrig skrevs,
efter dej så blev jag helad, men är ändå aldrig hel.
och det som folk snackar om är det jag nt ser,
så det som sårar mej mest är det jag nt vet.


innan jag kan bygga nytt så måste gammalt rivas ner.

---------------------------------------------------------------
KÄRLEK PÅ LÅTEN<3


onsdag

sha sha, jag vet att jag har varit sämst på att uppdatera dom senaste dagarna. men det har faktiskt nt funnits nåt att skriva om heller. kom typ nyligen hem från möte i skolan. det fattades ett beslut som jag nt kommer att skriva här på bloggen, nt just nu i alla fall. sen så nu väntar jag på att nån gubbe ska komma hem till oss? såatte ah.


föresten, dom har ju kommit ut med en ny marabou choklad med polkagris smak! har sprungit som en dåre i alla ica äffärer och kiosker för att hitta en. okej, nu överdrev jag kanske lite. men har i alla fall försökt att hitta en dom gångerna jag vart på ica eller så. men har nt fått tag på nån. så påväg hem efter mötet på skolan idag så hitta jag den! i kiosken vid oss wiiee! haha :D gissa om jag är glad!? tihi, den var god i alla fall (a)


helgen

Okej vart ska jag börja? har lixom nt riktigt haft tid för bloggen nu den här helgen. för i fredags så sov jag ju hos filip som ni vet, eftersom jag skrev det på bloggen innan jag stack. det var riktigt trevligt iaf, vi kolla typ tre filmer innan jag somnade haha! å sen på morgonen var det jag som vakna först utav någon anledning? haha men ah så jag låg vaknen i ungefär en och en halv timme själv innan han vakna. sen så typ drog jag hem och åt sen fixa mej lite. efter det ner på stan och mötte upp älskade amanda på stationen. vi gick till 7ans bh på vaksala och tog bussen därifrån hem till mej. när vi kom hem så hann vi bara innanför dörren så drog vi ut igen, eller ah rättare sagt hem till filip igen hahah. satt där ett tag tills klockan blivit typ sex och jag och amanda gick till stormen för att käka lite grillat med släkten. sen så gick vi nästan dirr efter det. vi gick till skolgården, stanna där ett tag sen vidare till årstahallen och köpte massa onyttigheter haha (a) efter det hem och kolla lite saker på datan, käka glass och cama med filip och sebastian haha:) sen så blev det film med chips. dock åt jag nästan ingenting men amanda gjorde. efter att första filmen var slut så ville hon se en till men jag palla nt så jag somna haha! jag vet, jätte snällt mot henne haha. men i alla fall så vakna jag imorse av att jag ställt väckarklockan på nio. haha, det minns jag nt? aja men det var bara upp och hoppa, smälla i oss varsin macka sen chilla tills bussen gick. vi åkte ner extra tidigt, redan vid halv tolv för att hinna träffa sebastian ett tag innan hon skulle hem. men det blev nt så sen så vi gick runt lite på stan sen till amandas buss när klockan började närma sej ett. efter att lämnat henne där stack jag till min buss. hann med den preciis. i alla fall så nu är jag hemma och nu förstår ni varför jag nt hunnit bloggat någonting? det var i alla fall min helg. och den var toppen!




vi BJUDER STORT på bilderna!


ikväll

händer ikväll då alla ? ;d
själv drar jag till filip så fort han smsar mej att han kommit hem igen från typ ikea? för ska nämligen ha nån slags filmkväll med han haha :) vi ska köra film maraton igen hihi, får se vem som somnar först den här ggr hah ;) men ah nu messa han så ska nog dra dit strax. uppdaterar imorgon! hejjs!


dålig sömn

shulululu!
somnade ganska så tidigt igår. men sen så klockan halv tre inatt vaknade jag av att jag var enormt törstig! hittade en vattenflaska på golvet som jag druckit ur dagen innan i mitt rum. men såklart var det jätte lite kvar i den, bara lite på botten plus att det var varmt. så jag gick upp och ut i köket och gjorde iordning ett glas citron vatten till mej istället. mycket godare! sen så la jag mej igen. somnade nt förens cirkus fyra, dvs en och en halv timme efter att jag la mej igen. för utav någon anledning var jag jätte pigg. men somnade i alla fall tillslut och vaknade sen strax före tio imorse av att malin och milian kom. kändes just då som om jag nt hade sovit ett dugg nästan. så ah, natten tills idag var nt den bästa direkt. men nu ska jag försöka få ta i filip för att se om han kan sova här inatt eller jag hos han eftersom mamma och roine ska bort på bröllop och jag vill nt sova själv haha. pusshejjs (k'

knutby

ohh shit, orkar igentligen nt uppdatera nu, men ett litet inlägg skadar väll nt. såatte gick till malin strax före fyra igår. sen så när erika kom åkte vi med bilen ut till knutby då. heela vägen ut satt malin och erika och snacka i ett där i baksätet! dom var nt tysta en sekund ens. så där ser ni vilka jag brås på! tihi. väl framme satte vi igång grillen och sen blev det käk. var jätte gott och jätte mysigt. sen blev det paj till efterrätt. då kom även nån kompis till tommy och hans son dit. så satt vi där ute på altan och snacka tills det blev riktigt kallt då vi gick in och nåra spela billjard. jag gjorde det nt, men det var minst lika kul att se på. sen hade klockan slagit 10 då vi beslöt oss för att åka hem. jag sov hos erika då, och somnade ganska så snabbt faktiskt. sen så vakna jag klockan 12 imorse ungefär då jag gick upp och klädde på mej och gick hem. utan smink och allt också!, men det var ett undantag bah för att andreas skulle åka iväg. sådetså. när jag kom innanför dörren börja jag få en illamående känsla. gjorde iordning en köttfärspaj som låg i frysen och käka nästan upp den. sen började jag må lite bättre. kanske nt prima, men någolunda iaf. aja, det var min kväll/morgon. puss!


grillning

Tänkte bara kika in på bloggen och säga att uppdateringen idag tills imorgon kommer suga hårt. kommer varken ha tid eller möjlighet att kunna blogga mer idag efter det här inlägget, ska nämligen sminka mej och sånt dära snart sen kasta mej iväg till syster malin kl fyra och åka med henne och nåra ut till knutby och grilla där sen ikväll. ska bli jätte mysigt! (y) efter det blire att åka hem till syster erika och sova där tills imorgon, tar nt med mej datan så just därför kommer uppdateringen suga tills jag kommer hem imorgon, då jag förmodligen kan kasta in ett inlägg om hur jag haft det. ifall jag orkar då rättare sagt. nae nu ska jag chilla ett tag tills det är dags att sminka sej.

föresten! tycker alla ska va sociala med mej via sms idag och tills jag kommer hem imorgon. eftersom jag ej kommer ha tillgång till data bara min älskade mobil.

xoxo
/em


bikinisar

har suttit här på morgonen och letat på internet efter fina bikinisar , tihi. hittade fem stycken som jag värkligen fastnade för! det var dessa sötsaker:







åhh! vill ha allihopa! så svårt att välja ju. :(

vilken tycker ni va finast? :)

tisdag

Skola idag, träffa folket. orkar nt berätta in i minsta detalj vad vi gjorde idag. hade två lektioner sen drog jag till stan med nathalie och mötte upp madde. vi vänta på dina, sen när hon kom så gick vi till donken. mötte upp tina och sara sen gick jag och nathalie till cubus där köpte jag en tröja, sen kolla vi lite andra kläder och sen satt vi oss och chilla lite bara på en bänk. gick även till kk en stund med den sötungen, sen drog jag hem. såå det var min dag.

Imorgon äre onsdag och jag ska till syster och sova där till torsdag. vet alltså nt hur uppdateringen blir då imorgon. kanske tar med mej datan, vi får se. annars försöker jag uppdatera på torsdag or something. vi är ju lediga torsdag-söndag med. så där ska jag även få in en filmkväll tillsammans med några också. hihu, har en del på gång alltså.

ointresant inlägg



hejjs!
Kan väll börja med att säga att det nt blev någon skola för mej idag. somnade vid ett nånting igår sen så vakna jag massor med gånger inatt. dålig sömn men andra ord. & mamma är i stockholm idag också, hon åkte imorse före elva nån gång. kommer väll hem till kvällen tror jag. det visar sej väll. det här blev ett kort och välldigt ointresant inlägg i know. men jag orkar nt va så seriös jämt haha puss.


dagens låt


i dina ögon
var det lättare att va
i dina ögon
jag trivdes bättre i dina ögon.

lyckad lördag kväll


- svart på näsan. :o


Lördagen igår var nt alls tråkig, den blev lyckad tillslut i alla fall. för jag snacka med Filip genom fb och så fick jag veta att han var hemma och nt i östhammar, så vi bestämde oss för att ses. så jag gick till han mellan halv fyra och fyra nån gång. cirkus en timme efter att mamma och roine gått hemifrån. sen så stannade jag där tills klockan blev typ tolv då jag fick skjuts hem. så alltså blev det en lyckad kväll endå. och därmed den dåliga uppdateringen. hade ju ingen som hällst aning om att det skulle bli ändrade planer så snabbt. hann för den delen nt uppdatera innan jag stack dit heller. och när jag kom hem gick jag och la mej i stort sätt direkt, var sjukt trött. och även Filips kompis Elias kom dit en stund också när jag var där, trevligt. men nu har jag uppdaterat så gnäll nt! puss.


ensam hemma


- bild tagen idag.


hejjs, lördag idag då. en tråkig lördag dessutom.
är fortfarande lite småsjuk såatte ah.
skulle igentligen följt med på kalas hos lasse och annie,
men nu äre så att jag pallade faktiskt nt den här ggn.
så nu kommer jag va ensam hemma enda tills kvällen.
ganska skönt också faktiskt hihi.
ska försöka sysselsätta mej själv med massa grejjer.
men så tycker att alla ska vara sociala mot mej.
msn, sms, tele, skype, vad som hällst!
massa pussar till sötsakerna som är sociala ! :*


fredag

öhm jaha, här sitter jag och gör precis INGENTING.
eller ah, jag väntar på mat. men de räknas väll nt? eller?
i alla fall så blev de inge henke och matilda igår,
men ärligt talat, jag skiiter i.
nu ska jag fortsätta vänta på mat hahah!
bajs på er och ha det bäst puss! :)

torsdag

sitter här nyduschad med handduk runt om mej och knarkar halstabletter haha. ska försöka göra lite nytta idag iaf, trotts jag fortfarande är sjuk. ska städa mitt rum som mamma bad mej om, om jag orkar dvs. sen så senare på dan ska jag träffa Matilda och Henke. såg även sista AA avsnittet igår. det var hur bra som hällst! å andra sidan kommer jag tvingas se det idag igen med Matilda och Henke eftersom Matilda kommer tvinga mej haha! såatte ah. nej men nu ska jag klä på mej och sånna saker. vi hörs!

hissar&dissar



färgen rosa - finns ingen finare färg helt seriöst. älskar i stort sätt nästan allt i rosa. så en klar tummen upp för den färgen!

choklad - choklad måste vara den absolut godaste godisen någonsin. är dessutom beroende utav det. choklad i mitt hjärta föralltid!

uppsala - muppsala, bästa staden helt klart! föralltid&alltid i mitt hjärta. visst kan det finnas dagar som man vill bort härifrån, men till största delen så trivs jag här. eftersom här har jag allt jag behöver.




skolmaten - jag menar, jag äter aldrig skolmaten i skolan. dels för att jag nt vill och dels för att det är äckligt. jag förstår att folk kanske är hugriga och äter bara för de. för tror knappast att det är särskillt många som gillar det dom stoppar i sej där.

sprutor - åhh bara tanken får mej att rysa! klarar nt av att kolla när dom sticker in den i huden ens. kollar alltid bort då och blundar för att slippa se på när dom sticker en i t.ex armen.

små kryp - shiiet, finns det nå äckligare !? nae jag tror nt de va. klarar nt av att sova i ett rum om det finns en insekt där ens en gång. fyy!

onsdag

fortfarande dunder förkyld då. jätte kul, värkligen.
nej men har i alla fall bestämt mej,
imorgon blire av att träffa bebis och henke vilket som.
ska även se SISTA avsnittet av andra avenyn ikväll.
eller ah, kanske tjuvtittar på datan innan kvällen haha vi får se (a).
men jag kan nt förstå, det får nt va sista avsnittet!
nu blir jag ledsen buhu :((
men så fort alla avsnitten kommer ut på typ dvd så ska jag lätt köpa dom!
aldrig att jag går miste om att köpa en sån bra serie, never!
igår kom syster hit också då och käka med oss.
sen på kvällen gjorde vi scones (stavning?).
i alla fall , jättemysigt! :)
fixade även om min header på min blogg idag då,
som ni kansek ser.
det är annan stil på texten i headern & en gullig liten rosett där också tihi.
fixade även Tobbes blogg idag hihi.
han blev ju nöjd i alla fall, och det är väll huvudsaken hah.
såatte in och besök han nu tycker jag!
klicka bara HÄR. :)


uttråkad

Nu har halva dan gått och jag är nt ett dugg bättre än imorse. jag vet att det tar sin tid att bli frisk igen, men jag har nt tiiid med de häär! på torsdag ska jag ju träffa Matilda & Henke och då måste jag vara frisk! visst mår jag lite bättre nu efter att tagit alvedon. men snart går den ur kroppen och jag kommer bli lika dålig igen. sov inge bra inatt heller, vaknade flera ggr så är fett trött nu. men kan nt somna heller på något sätt, jag venne vad det är för konstigt med min kropp? antar att jag borde hålla mej lugn och bara ligga i sängen och kolla tv eller nåt, men jag har nt ro till det! sen på fredag är det möte i skolan som gäller, kommer nt palla men måste tydligen. och tidigare idag ringde Nathalie mej också och snacka lite så det var väll trevligt eftersom jag är så enormt uttråkad! det här blev ett litet random inlägg men jag orkar nt bry mej. hade bara lust att skriva nåt haha puss.


HAHAHAH!


emelie vill ha


sjuk igen

nae, det här är nt rättvist. nu är jag sjuk igen.
vilket innerbär att jag nt kan gå till skolan.
fett tråkigt att bara sitta hemma och nt gö nånting.
men vad har jag för val?
nu ska jag gå och ta en alvedon, kanske uppdaterar sen.

xoxo
/em

måndag

måndag idag dåe, och har har svin ont i mina fötter efter idag! har skavsår och hela kittet, toppen! jag var typ grymt seg imorse kom nt upp förens klockan hade slagit åtta. såatte gick upp, åt lite frukost sen gick jag och la mej en stund till bah för jag var så enormt trött, kunde nämligen nt somna igår kväll. men efter att vilat ett tag till fick jag ryck och gick upp och kasta på mej sminket sen ringde natta upp mej och hon och tobbe tvinga mej att komma till skolan. när jag kom dit så säger dom att vi slutat? så ah vi gick till uven för skulle igentligen ge madde en tändare men så kunde hon nt komma ut så vi gick till stan då istället, alex joina oss med. först drog vi till tobbe en stund och bara chilla sen gick vi ner i hans garage och åkte runt lite på moppen hans där nere hihi :) det var ganska läskigt men ändå feta kuul! haha. sen så drog typ alex hem och tobbe stanna hemma hos sej medans jag och natta pallrade oss ner till stan. vi gick till stora torget för att vänta där på att madde skulle komma ner dit efter skolan. men så efter ett tag drog natta till station och mötte typ upp markus där en stund. madde kom med bussen och vi gick till donken och mötte upp nån kompis till henne dära. sen så kom natta och vi gick och stötte på lite mera folk. vi satte oss vi max en stund sen bestämde jag och natta oss för att dra till kk. vi gick dit, satt där en stund sen gick vi till station och mötte emil och två till där. satt och snacka med dom tills nattas buss kom då även jag drog hemåt. träffade även på melina på kk, det var riktigt länge sen!, men trevligt! :) nu ska jag messa min kära kusin madde, så vi hörs!


fix med bloggdesign

Nu kommer jag ta och göra om designen på bloggen helt!
så den kommer alltså se helt annorlunda ut sen.
så nu får ni stå ut med en rörig blogg ett tag!


super kort inlägg


- bilden är tagen i början av den här veckan.
skit ful, men jag bjuder cuz i know you like it ;)

Idag händer det väll nt särskillt mkt tror jag. har i alla fall inget inplanerat vad jag vet? haha. men ska hoppa in i duschen strax då, kul att veta iknow. det här blev ett välldigt kort och meningslöst inlägg men helt ärligt talat, jag bryr mej nt. pussen!

2 videoklipp





bild från igår/valborg


- Bild från igår då aina hällde ut all vår alkohol!
hittade den på uppsala vimmelbilderna. och anledningen till att jag vet att det var just då vid oss är att jag för det första faktiskt kommer ihåg det och sen så att man ser våran nalle puh ballong där på sidan av bilden haha, plus att man ser pyttelite av typ My som står på knäna haha. men här ser ni i alla fall hur dom sabbar för oss med att hälla ut all dricka.

lördag

shaaaaaa .
sitter här och stör mej så in i helvetes mycket på facebook. jag menar jag kan nt ens ladda upp ett filmklipp förens dom tar bort det! har redan laddat upp två stycken innan som gick hur bra som hällst, men nu ska dom börja bete sej helt cp och ta bort dom filmklippen jag vill ladda upp, så fucking irriterande! trotts att jag har inga konstiga bilder eller något i filmen, bara bilder på mej och en kompis vilket jag har tagit själv. sen så visst musiken till filmen äger jag nt, men andå, ska dom va så dära jävla fittiga och ta bort det så pallar jag nt ha min facebook kvar heller. Nuu har jag klagat klart. :))


skulle ha åkt iväg hem till Nathalie idag igentligen men hon mådde nt så bra idag såatte ah det blir inget. men ska jag va ärlig så hade jag i alla fall nt pallat ta mej någonstans idag heller så det gör inget. :)

längtar så in i helvetes mycket tills nästa onsdag då min bebis kommer tillbaka till muppsala och hälsar på oss! ska ioförsej träffa na på tordagen så ah längtar dit som bara den! haha hennes och mina planer är att hon och henke kommer på moppe till salabacke och så köper vi choklad och steeeker i solen. sen så ska jag typ åka nåt varv med dom och enligt henne kommer jag döö när jag åker med henke ;oo ah vi får väll se hur de går haha :)


PUSSSSS


RSS 2.0