valborg

Freeeedaaag idag då! :D
gick upp feta tidigt imorse, typ sju ringde mobilen men låg kvar till halv åtta. sen så tog jag mej upp och fixade mej. vid cirkus fem över nio så kommer jag på att jag måste rusa till bussen som går tio över haha! men hann med den i alla fall, trotts att den kom preciis när jag kom dit. i alla fall så väl nere på stan gick jag och mötte Natta på stationen där hennes buss stannade. messade Madde direkt då att hon skulle komma och möta oss vid C1. så hon och typ agge kom dit. seen gick vi och fixa cigg till Natta och sen vidare till ån där vi träffa på en massa folk. typ tina, my, erika och massa massa fler pojkar och flickor. :) vi stannade där och kollade lite grann på forsränningen sen gick vi till stads parken. där blev det att röka vittenpipa och dricka massa och sånt dära. efter ett tag blev typ jag, madde, natta och erika akut toa nödiga! hahaha, så vi sprang till massor av olika ställen för att gå på toa men det var ju fullt med kö överallt juu. tillslut hitta vi en resturang, visst var det kö där med men erika och madde stanna där och gick på toa medans jag och natta sprang till station och skulle kolla om det var mindre kö där. men så fan heller, så vi gick till musikenshus ist och där var det typ ingen så där gick vi på toa då. sen mötte vi upp madde och erika vid donken och köpte glass sen till station för att hämta pengar av maddes mamma/min moster, asså vi är ju kusiner haha. :) sen tillbaka till stads parken och fortsatte där. men aina gick ju runt där hela tin så nt fick vi ha drickan ifred heller. det sluta med att dom hällde ut flera liter utav drickan vi hade. så då drog nåra och köpte nytt sen gick vi till typ gula stigen eller vad fuck det hette haha? asso det ligger typ efter sjukhuset, läängre upp däråt. men den där jävla cp stigen upp till skogen kan ta sej nånstans!, så fucking jobbig! men vi tog oss upp iaf haha. dit upp pallade iaf inga poliser ta sej så där fick alla ha drickan ifred. vi satt där en bra stund och skratta hur mycket som hällst! vi var väll typ runt 20 pers eller nåt till och från. :) efter ett tag gick nåra iväg och köpte korv och sånna saker för vi skulle grilla. sen hade tiden runnit iväg helt! och jag och natta gick och fixa cigg sen till musikens hus för att gå på toa, men det var stängt! fuck dom asso! så ah tog bussen hem. eller hem och hem, till syster och käka där. sen så gick jag hem hit för jag pallade nt med att vara kvar där. vill igentligen tillbaks till stan till dom andra, men jag pallar värkligen nt, för är extremt trött. men den här valborgen var den bästa, helt klart. ;*

torsdag - Matilda flyttar

shaow alla!
Gick upp cirkus 7 nånting imorse? hoppade första lektionen som var so och messa Matilda att hon skulle smsa mej när hon var vid stora torget typ. så de gjorde hon och då började jag gå mot skolan. kom dit och fick vänta bara nåra minuter tills hennes buss kom. Nathalie kom gåendes mot oss och vi gick till klassrummet. sen minns jag nt ens vad vi gjorde förens matten börja hahah, då vi gick till datan och kollade på AA som jag igentligen såg hela avsnittet igår men ah. sen vare lunch och dom andra gick och åt. sen när vi skulle kolla klart på AA avsnittet så gick brandlarmet och vi blev tvugna att gå ut på skolgården. stog där ett litet tag sen gick vi till willys och stötte på Isak och Alex på vägen. inne på willys handla Matilda lite saker till hennes 4 timmar långa resa hon skulle ha efter skolan till härnösand. sen så tillbaka till skolan, jag och Nathalie satt en bra stund då och var sociala mot Lelle. efter ett tag kom Robin och Timo också. men i alla fall så efter det hade vi slöjd , vi gick dit men fick gå ganska så snabbt igen. jag, Nathalie och Fredde följde Matilda till bussen som gick vid willys. vi fick vänta i mer än en timme men hade välldigt trevligt så det gjorde inget. :) cirkus tre kom hennes buss och hon åkte iväg. kändes som ett hårt jävla slag i magen att veta att jag nt kommer träffa henne dagligen mera. men så vi tre gick tillbaka till skolan och Fredde tog sin buss medans jag följde Nathalie till hennes mor och far och nåra fler som hämtade upp henne vid skolan. sen efter det drog jag hem. käkade lite nyss för att jag höll på att dö av hunger men nu är jag mätt och belåten.

Ska försöka lägga mej ganska så tidigt ikväll eftersom att jag ska upp redan vid 7 nånting imrogon för att gö mej iordning och sen ta bussen ner till stan och se på forsränningen som börjar klockan 10 tillsammans med min söta kusin Madeleine och hennes kompisar som jag aldrig träffat förut. kanske så kommer Nathalie in till stan också och hänger med oss. men vi får väll se hur de blir med den saken. venne vad vi hittar på efter forsränningen, men det visar sej väll. ah nu har jag nt mkt mer att säga så vi hörs!



Älskar dej och hoppas att du får det bäst i härnösand! <3


& för er som undrar, vi är NT lesbiska.
bara vänskapspuss!


onsdag

Dagen idag har varit helt okej, träffat mkt folk och så. dan börja med att jag missa matten på grund av försovning imorse. men gjorde mej i alla fall iordning och messa Matilda, hon tog 7an hem till mej så vi gick härifrån tillsammans till skolan. vi gick upp till gympasalen och kolla på alla dom andra som var med på idrotten ett tag sen roa vi oss själva lite hah. ;)sen efter det hade vi typ as lång rast så först gick vi och åt sen satt vi och vänta rätt länge på att Emil skulle komma och träffa oss en snabbis. men eftersom han aldrig kom så drog vi iväg till donken och köpte glass hihi. chilla där ett tag sen så gick vi tillbaka till skolan, träffa Emil en kort stund sen hade vi svenska som vi typ kom alldeless försent till och missa hela utom typ fem minuter eller nåt. sen hade vi no och sen när vi sluta drog jag, Matilda, Nathalie och Fredrik till ica med Danielle, Michelle och Isabelle. sen vidare till stan utan Michelle och Isabelle. vi gick till musikens hus för att gå på toa och sen ner till station där vi mötte upp Tobbe och Kim. haha jag och Nathalie sprang som idioter ner för att hinna träffa Kim en snabbis innan han gick på tåget. sen kom Erik också, men han och Tobbe tog bussen nästan dirr till bjk där dom skulle hämta Tobbes moppe som han ska ha till helgen. medans vi andra gick med Danielle till hennes buss. sen blev det att gå och möta Henke en snabbis, Matilda stanna med han och tog bussen medans jag och Nathalie gick och träffa på Markus. han gick med oss ett tag sen gick vi själva till skopunkten och kolla på ett par skor jag bara ska ha! :) men i alla fall så sen köpte jag lite godis sen innan jag tog bussen hem. nu har jag nt mkt mer att säga, men kan bjuda på nåra bilder från dagen:








Jag ser mupp ut på bilderna & pallar nt skriva nå undertexter på dom!
men that's life .


dålig uppdatering

kass uppdatering igår kväll och idag, i know. men förlåt om jag har ett liv då? och dessutom har jag nt haft nån lust heller efter att jag fick beskedet igår att Matilda flyttar långt utav helvete ifrån mej på fredag! har vetat rätt länge att hon skulle flytta snart, men nt så här snart! och just därför har jag nt uppdaterat idag för har vart i skolan sen umgåtts med bland annat min bebis så mkt som möjligt innan hon flyttar.

i alla fall, skoldagen idag var väll sisådär, kunde nt le lika mkt som jag alltid gjort i Matildas närhet nu när jag vet att hon snart lämnar mej och allt. men jag ska va stark! klarade mej igenom halva dan tills vi hade lunch, träffade då på Kimpah och Nicke. vi tog en så kallad rökpaus med dom sen hade vi lektion, so. efter den skulle vi igentligen ha no och engelska. men vi, alltså jag Nathalie och Matilda hoppa dom och drog och mötte Tobbe istället. var så grymt länge sen jag träffade honom! :o vi gick hem till han en stund och jag fick en pirog för höll på att hungra igäl! hihi så snäll som han är :) sen drog jag med Matilda å Nathalie ner på stan ett tag för att spendera lite tid med min älskling Matilda. runt halv fyra nån gng tog jag bussen hem och sen har jag nt gjort särskillt mkt vettigt efter att jag kom hem. & nu har jag tappat lusten att skriva också så vi hörs. Hejdå!

choklad

Vaknade ganska tidigt idag, eller ah jag blev väckt rättare sagt. blev ingen skola för mej idag, men imorgon ska jag dit i alla fall om förkylningen nt slår om dvs. i alla fall så fick jag nå jävla ryck för ett litet tag sen, kom på att jag helt plöttsligt var grymt sugen på choklad! :o haha så satte igång att sminka mej och sen gick jag till närmaste affär och köpte min älskade choklad :) hihi, ni som känner mej vet ju att jag kan få sånna ryck ibland (a) och sen på onsdag blir typ att åka med tobbe till bjk och hämta hans moppe där. nuu ska jag smälla i mej choklad, seen ska jag gå till syster tror jag. höres bitches! ;d


fortfarande sjuk

Vaknade cirkus 11 nånting idag? och gick upp nästan på en gång för kunde nt somna om, skit jobbigt! var bara jag uppe då så smällde i mej två mackor sen har jag suttit här vid datan och snackat med folket sen dess. och tiden ahr bara runit iväg! ;o aja uppdaterar kanske senare, puss.

vi bjuder på en bild också.
bah för vi är BÄST :D


helgen

Nu, eller ah för ett tag sen har jag ätit klart. det var riktigt gott (y)
nu resten av kvällen tänker jag spendera i sängen framför datan tror jag.
å i helgen får vi se vad som händer,
ifall jag blivit frisk igen så kanske matilda ska sova här då.
eller så drar jag med tobbe och michelle ut till rörmyra ;)
tobbe kommer typ skjutsa mej ut dit då på sin moppe or something.
hahah snacka om att jag kommer få fett ont i baken! ;O
men det är en risk man får ta :)

pizza

sitter här som ett barn på julafton som väntar på sina julklappar. fast skillnaden är att jag väntar på att roine ska komma hem med pizza haha! ska bli hemskt gott ska ni veta. är ju nämligen sjuk och grovt sugen på just bara pizza (a) så ah han kommer väll snart , hoppas jag  :o :)


& till E, kommentaren du skrev med länken till låten.
vi snackar mer om det när jag loggar in på msn senare.
för just nu sitter jag vid fel data för det.

lördag

sha sha, ligger i sängen med datan framför mej nu då.  är sjukare idag än vad jag var igår. och på tal om igår, så hittade jag clarityn tabletter under min säng igår haha? hade ingen aning om var dom kom ifrån eftersom jag har nt sånna. den första tanken som slog mej var om matilda hade tappat dom när hon var här sist när vi satt i sängen. men sen kom jag på att det var de nog nt, det måste vara filip som tappat dom sist han sov här. så blev tvungen att fråga han, och det var hans haha. aja då var det problemet löst iaf hah. just nu har jag iaf mega tråkigt, men jag antar att that's life när man är sjuk. håller i alla fall på att ladda ner massa låtar från youtube nu. venne om det är lagligt eller nt, men jag skiter i. sen måste jag ta tag i min design på bloggen också! ska göra om den helt. men vi får se när de blir.


xoxo
/em


rubrik


- bild från skolavslutningen 09.
& oj vad jag saknar den dan! eftersom matilda min lilla bebis flyttar snart. så de blir ingen ''matilda, nathalie, emelie dag'' det här året på skolavslutningen. möjligtvis en ''tobbe, nathalie, emelie dag'' , men det blir absolut nt samma sak!:( men men på tal om annat har det nt blivit så mkt filmtittande idag som jag hade planerat. har därimot snackat med tobbe massa idag och fått tillbaka kontakten med omar, en gammal klass kompis som jag gick i samma klass som i 2an och neråt. det är ju najs iaf (y) ikväll blire ingen utgång i alla fall eftersom jag är sjuk. kanske nt så konstigt, flera av mina kompisar har vart det och folk här hemma med. så nu är det väll min tur då antar jag. nej men nu ska jag gå och ta en alvedon till innan mitt huvud sprängs.

dagens låt



As long as I'm living
I'll be waiting
As long as I'm breathing
I'll be there
Whenever you call me
I'll be waiting
Whenever you need me
I'll be there

sjuk

sjuuuuuuuuuuuuuk.
asso seriöst, är fett me sjuk :( brukar nästan aldrig vara sjuk juu. men såklart, lagom till helgen blir man det. toppen! antar att jag får väll ligga i sängen och glo på film och tycka synd om mej själv tills jag blir frisk då haha :(


konversation från i tisdags

haha sitter och skarttar för mej själv åt en konversation vi hade i skolan i tisdags haha!
i seems like this:

Isak; hon kollar fett mycket på oss.
Jag & Matilda; vem då!?
Isak; hon tanten i bussen.
Matilda; då vinkar man! *vink vink*
(tanten börjar skratta)
Matilda; nu blev hon glad ! :D

HAHAHAH,
Förklaring: det kom en buss och stanna framför oss precis där vi satt. å tanten stirra nå fruktansvärt med sin sura blick/min. å de la Isak märke till, så blev det en sån där funny konversation :D haha!



kände bara för att bjuda på den, så skratta nu då för helvete! :D aja, nu ska jag klä på mej och sånna saker, vilket jag borde gjort för läänge sen igentligen men ah puss.

kladdkaka

nu har matilda dragit hem, följde henne till bussen nyss. skol dagen idag har vart helt okej faktiskt, men orkar nt berätta i detalj. efter skolan drog jag, matilda å nathalie hem till mej och baka kladdkaka. hade bestämt sen förra veckan med matilda att vi skulle göre men sen haka natta på, men de gjorde inge tyckte jag iaf. efter ett tag så messa fredde och natta drog till skolan igen och mötte upp honom. så hon fick ingen kladdis haha. medans jag och matilda satte oss och glodde på andra avenyn på datan. seeen blev det kladdis :D och den var faktiskt riktigt kladdig, det gillar vi ! smällde i oss massa tills vi fick ont i magen haha , dumma som vi är. sen tillbringa vi resten av tiden vid datan tyyp. sen så tog hon bussen för nt så länge sen. å nuu orkar jag nt berätta mera så det får räcka för idag.



förresten:

Natta och jag hade en jävligt flummig matte lektion idag.
spelade in lite så vi bjuder väll på ett litet klipp här dårå.
bara för att vi är så ENORMT SNÄLLA.
ännu en film på sidan, fast jag filmar rakt med mobilen.


med matilda

Sitter här med min älskade Matilda och glor på film. ioförsej har jag sett den tusen ggr så är nt så intreserad direkt haha. men hon ville se den såå. sen vet jag nt vad vi hittar på. var tänkt att vi skulle gå och umgås med Vito och Henke, men venne hur de blir med den saken. nuu ska jag se klart på filmen med bebis , hörs senare!

videoklipp

Hade ju sagt att jag kanske skulle slänga in filmen på dogge när han var på vår skola igår här på bloggen. så jag gör väll det då. la nyss upp den på youtube, såatte här har ni den:


jaa jag vet att filmen är på sidan, men det gick nt att göra nåt åt det.
vrid på huvudet då för faen! :)

tisdag

andra dan i skolan den här veckan. och det har faktiskt vart en riktigt trevlig dag. väntade på matilda vid 7ans bh imorse sen gick vi och hade lektion. svenska, vi fatta nt riktigt frågorna med vi körde på ändå haha :D sen så hade vi matte igentligen men vi gick och köpte varsin biskvi (stavning?) sen så satt vi inne i datarummet och kolla massa saker. sen hade hela lektionen gått och vi hade nt fått nåt gjort alls h3h3h3. så vi gick och åt, eller rättare sagt matilda tvinga med mej! haha såatte sen träffa vi på isak och alex så vi satte oss i solen alla fyra och chilla å glömde helt bort tiden. men trevligt hade vi iaf :)) efter ett tag kom emil med hans kompisar. emil stanna med oss ett tag sen drog han in på lektion. vi satt där en bra stund till innan matilda tog bussen hem å då gick jag med. bättre än så orkar jag nt förklara dagen haha puss!


skola och stan

sha sha.
dagen började med att jag vakna runt sju, gick upp då och gjorde mej iordning. sen iväg till skolan där jag träffa natta och fredde och även jossan en stund, trevligt. första lektionen var no. när den var slut mötte vi matilda vid sjuans bh. efter det fick vi reda på att vi skulle kolla på dogge doggelito som hade kommit till vår skola? haha helt sjukt. så vi pallrade oss iväg till aulan och satt där i typ lite mer än en timme och lyssna på allt han snacka om. men stolarna var ju så fan heller sköna! jag fick fett ont i rumpan haha! men i alla fall så spela jag in lite av när han rappa en låt utan musik. kanske lägger upp den videon här sen om ni är snälla ;) sen hade vi lunch så vi följde matilda till willys sen skulle hon vidare till nåt möte på sjukhuset or something. så jag, natta och fredde gick och käka. eller ah dom käka, nt jag. i matsalen träffade vi kim, rickard och sist men nt minst lilla nicke hahah. prata nt så värst mkt med dom, sa väll hej och så bara. sen träffa vi typ danielle, michelle och isabelle. snacka lite med dom sen drog jag, natta och fredde hem till mej för jag skulle hämta pengar och min kamera hahah fick nå ryck. ni känner ju mej ;) påvägen dit så typ precis utanför skolgården satt nåra killar och glodde på oss där vi gick, speciellt en utav dom. så jag sa till natta att det satt nån där bort som glodde på oss. när natta kolla så sa hon att det var emil haha. asso shiiet, kände nt igen han fan ;o aja shit the same. vi gick fram sa hej och fick cigg sen vidare hemåt. hämta grejerna och drog tillbaka till skolan. hade engelskan sen sluta vi. fett naajs! så jag, natta och fredde gick ner till stan och sen vidare till stadsparken. satt på bryggan ett tag och chilla. sen fick natta ryck och var tvungen att ha en cigg, så hon fråga typ alla som gick förbi och rökte haha. vi började gå mot slottet och köpte sen glass påvägen ner mot stora torget. natta började bli otålig för att hon nt hade cigg så vi messa emil men han hade inga kvar. tillslut fick hon sin jävla cigg av nån okänd så vi fick slut på tjatet hah. men å andra sidan var det mentol så hon var nt nöjd i alla fall haha. danielle kom ner med bussen och vi stog och snackade lite sen kom sjuan som jag tog hem. kan bjuda på några bilder från idag haha :)

 
 
 
 
 
 

videoklipp

la precis in en video på mej och amanda på youtube.
den är nt så seriös, slängde ihop den på några minuter.
ska göra en ny sen nån gng när jag har ork och tid.
men här är den i alla fall;


skype

Sitter och pratar med kusse i skype haha :)
har inget annat för mej såatte ah.
men ska snart krypa ner i sängen för börjar bli lite trött.
skriver inge mer i bloggen idag så ni vet, pussen!

choklad i mitt hjärta

Heeeeej.
blev inge handla idag, så jag pallrade mej iväg till kiosken och köpte mej en chokladkaka istället. som jag förmodligen ska smälla i mej ikväll framför nån bra film or something, eftersom de nt går nå speciellt bra på tv såå. nu ska jag droga musik, bye.


choklad i mitt hjärta <3

lördag

sha sha.
har nt mycket att säga alls faktiskt. sitter här vid stationära datan nu och har allmänt tråkigt. väntar på att roine ska komma hem så ska vi väll åka å handla antar jag. sen så blire väll nt mycket av denna dagen heller. skriver senare.


loveeeeeee

godnatt


ojj, haha det var ju nt igår denna bilden togs direkt.:)


ska väll ta & krypa ner i sängen snart.
så detta blir det sista inlägget för idag,
och med det säger jag godnatt.

kan det bli sämre?

fuck vilken tråkig fredag kväll asso! helt seriöst, finns ingenting att gö. jag vill ut! jag vill hitta på nåt. men det är väll meningen att jag ska sitta här som en säck potatis och ruttna bort. sen så fick jag nyss dåliga nyheter på sms också. toppen!, värkligen...

tv & popcorn

sitter och glor på tv och smäller i mej popcorn.
jaa jag vet att det bara är torsdag.
men ibland måste man ju faktiskt få unna sej något.
nu är det reklam men det börjar väll snart igen, cyah!


shopping

Kom precis innanför dörren, har vart ute sen ciruks tolv idag.
har vart på gränby och köpte faktiskt tre plagg där.


rosa tröja med gråa ärmar 249:-
grått linne 99:-
lila (även om den ser ut att va blå) tjocktröja 100:-


nt bästa bilden men careface!
nu ska jag gö annat så vi höreeeeeees.

emelie vill ha



onsdag

sha sha. orkar nt förklara in i minsta detalj vad jag gjort idag, är för trött för de. men har i alla fall vart ute och så. har nt vart i skolan på två dar heller, fy på mej. men imorrn blire skola i alla fall. kan nt säga exakt när jag kommer hem för efter skolan ska jag och matilda typ ner till stan och kolla efter present till henke. sen venne vad vi hittar på, men ska försöka uppdatera nån gng imorrn i alla fall. å angående inlägget innan, listan. hade bara allmänt tråkigt.


lista

Blond eller Brunett
Blåa ögon eller Bruna ögon
Vanilj eller Choklad
Hund eller Katt
Christina Aguilera eller Britney Spears
Rosa eller Lila
Lipstick eller Lipgloss
Tv eller Dator
Hockey eller Fotboll
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Guld eller Silver
VH1 eller MTV
Sanning eller Konsekvens
Harry Potter eller Lord of the Rings
Vinter eller sommar
Stjärnor eller Månen
Sko eller Sandal
Bad eller Dusch
Syster eller Broder
Svart eller Vit
Långt hår eller kort hår
Klänning eller kjol
Mobil eller telefon
Lägenhet eller hus
Ring eller halsband
Jordgubb eller hallon
Höst eller vår
Jeans eller leggings
Jul eller påsk
Afrika eller Asien
Bil eller buss
Nagellack eller läppstift
Hav eller sjö
Nyår eller Midsommar
Plugga eller arbeta
Fängelse eller döden
Löshår eller Äkta
Ipod eller Mp3
Lång eller kort
Snowboard eller skidor


filmkväll

sha sha .
Filip kom igår i alla fall. fast han kom nt förens typ närmare halv tio om jag minns rätt. gick och mötte han efter typ halva vägen i think sen gick vi hem hit. vi kollade på massa filmer, tror de var fyra och en halv ungefär innan vi somnade vid sex på morgonen haha! asså jag var nt ett dugg trött, och nt han heller ,påstod han i alla fall. ;)men ändå så somnade han lite före mej. så jag stängde av filmen och somnade tillslut jag med. vaknade sen kl elva imorse för vi hade fönstret öppet och det var typ massa folk där nere som snacka. ah så kunde nt somna om då. låg vaken tills halv tolv ungefär då Filip vaknade. vi låg kvar ett tag tills vi till sist gick upp och käka frukost/lunch. sen typ nyss drog han hem för att han skulle gö nåt, jag venne vad. men jag kan i alla fall konstatera att jag är grymt trött just nu och bara skulle vilja lägga mej och sova en timme eller två till. men icke, då kommer jag nt i säng ikväll vilket leder till att jag nt kommer upp imorgon bitti. och dessutom fyller ju syster år idag också så ska dit och gratta henne snart kanske. får se om jag orkar, men grattis till henne i alla fall ! :)


svar till anonym

Jag loggar in på bloggen & vad ser jag?
jo någon feg jävel som kommenterat med anonymt.
kan man annat än skratta eller?
haha jag menar, kolla själva;




HAHAHAHAHAHAH! asså helt seriöst, jag skriver precis hur jag vill! och dessuotom är det väll nt mitt problem att du läser min blogg? sluta med det då om du nu tycker det är så irriterande att jag skriver som jag gör. jag tvingar ingen att läsa min blogg, det är ditt egna beslut. du kan säga exakt vad du vill men nt fan tänker jag sluta skriva på mitt sätt bara för att jag får en anonym kommentar från en feg jävel som nt ens klarar av att skriva sitt eget namn. jag står för det jag skriver i min blogg och skäms nt på något sätt. men när man nt ens klarar av att skriva sitt eget namn , det är fegt! eller kanske är du rädd för att jag ska veta vem du är? men så jävla smart äru tydligen nt eftersom jag har ju ditt IP nummer. så om jag vill kan jag lätt kolla upp vem du är. men en sak ska du iaf ha jävligt klart för dej, JAG TAR NT ÅT MEJ ÖVERHUVUD TAGET. sen om du är beroende utav mej är ditt problem. i know you love me :)


lördag

Blev rätt sent igår heheheh.
kom nt i säng förens typ ett, och somna nt förens halv fyra.
men var ändå uppe vid tolv typ idag ;oo
hahah, jag är lite speciell jag.
men iaf så har ja suttit och väntat på Filip hela dan.
eftersom han skulle komma hit och vi skulle se på film,
men han har fortfarande nt kommit.
han kommer typ lite senare när han kommit hem från nånting?
aja, shit the same. han sover här inatt förmodligen.
å blire så så uppdaterar jag nt förens imorrn är jag rädd.
men ni får ha det bäst, puss!


talang

kollade på talang för en stund sen dåe.
missade typ hela nästan men shit the same haha :D
bryr mej nt så välldans mycket faktiskt.
funderar på att krypa ner i sängen snart också.
annars kommer jag aldrig upp imorgon såå.
så detta blir det sista inlägget för idag.

säger gonatt nu, fast jag nt ska lägga mej riktigt än.

;GODNATT


fredag

fredaaaaaaaaag! :D

weei, fredag idag då.
fick nyss sms av syster att jag gärna får komma dit ikväll.
ska i sånna fall va där till kl 19 och äta där,
sen efter blire fredagsmys i så fall.
men jag har nt bestämt mej riktigt än. ;)
Ikväll kommer även Filip hem från idre,
så blir typ att träffa han imorgon åså.
vi ska väll kika film i think :)
byyeee!


borde nt blogga

Ligger på maddrassen i mitt rum som Clarah sov på inatt och bara chillar typ. är ensam hemma nu eftersom att mamma och Clarah gick iväg med Malin och Milian. å har ingen aning när dom kommer hem heller haha. men mina planer för idag är väll inga alls skulle jag tro? eftersom jag nt hört av Matilda heller så antar jag att vi nt ska träffas idag. borde igentligen göra en massa annat än att blogga just nu. borde städa mitt rum, duscha, och sånt igentligen men ah. (a)  å sen måste jag ta tag i designen på bloggen också! så med andra ord borde jag nt blogga nu. så vi höres byeee :D

rubrik

                                                              Det kallas att bjuuda på sej själv.


Sitter här och knarkar flour tuggumin haha!
bah för min tandläkare tyckte det?
aja, ska typ hoppa in i duschen snart tror jag.
för sen kommer Clarah och sover här två nätter också.
men jag ska väll försöka att hitta på någe.
nej nu ska jag smsa Matilda och höra om hon vill ses.

cyaaaaaaah

helgen

hejhej, den här helgen har varit den bästa på länge kan jag säga. tog 2 bussen till heby igår då å när jag kom fram kom amanda och hennes mamma och hämta mej där. sen så åkte vi direkt hem till dom och vi hann faktiskt nt göra så jätte mycket innan maten, vi tog lite kort och så . men i alla fall så efter det typ spela vi wii. jag losa hela tin smart som jag är haha. men å andra sidan har ju faktiskt amanda spelat det tusen fler ggr än mej. såatte, lite fusk vare ;) sen så hitta vi på lite ett och annat tills vi skulle sova. eller ah vi gick och la oss vid typ halv tio men somna nt förens typ tolv haha. ibörjan höll amanda på att somna ifrån mej så jag gjorde allt för att hålla henne vaken typ. sen så när hon blivit pigg igen så vare jag som höll på å somna. men då fick jag nt sova för amanda hahaha! så vi låg uppe tills ungefär 12 eller nåt och bara snacka. sen vaknade jag vid typ nio imorse av att eliot skrek som tusan! och kunde nt somna om heller så jag ''väckte'' amanda som redan var halvt vaken enligt henne haha. efter ett tag gick vi upp och åt frukost. det blev mackor och te, helt okej. sen så fick vi nån tok idé att springa ut barfota i snön. och vi gjorde det. crazy som vi är ;) efter det började våra fötter att krampa typ haha! men lite får vi faktiskt skylla oss själva hah ;)) sen blev det att kolla på idol 2006 filmen tills dess att eliot kom in och ville se på teletubbies. så vi fick lov att flytta på oss och gå upp till amandas rum istället. men där fick vi nån flumattack eller liknande och satt och kasta nån kudde på varran tyyp. sen satt vi och tog upp massa gammla minnen också, och ojj vad vi har hunnit med sen i 5an! hihi. sen vare dags att åka hem. fick sjutts in till heby torg där jag tog 848an. sen så väl inne i stan gick jag till bikbok och köpte en tunika/klänning som jag kollat på ett tag. sen åkte jag dirr hem. men nu ska jag sluta skriva och ladda upp några bilder ifrån helgen istället. vi bjuuuder på dom!






hos bästis

Ligger i sängen med amanda nu då. Och hon typ spelar på sin mobil medans jag mobil bloggar tihi. Men ska snart ta och sminka mej och så. Venne riktigt vilken buss jag tar men ah. Nu ska jag vara lite social mot min manda. Så vi höres när jag kommer hem. pussen!

pallar nt

pallar värkligen nt blogga idag.
för hela kvällen igår gick åt att torka tårar.

jag längtar sååå tills det blir måndag,
då jag ska åka till manda älsklingen !
det finns nog inget bättre just nu.
helt seriöst, jag måste ha världens bästa bästis.
när jag klickade mej in på hennes bdb,
så ser jag att hon skrivit såhär till mej:




åhh, det finns nt ord för hur mycket jag älskar dej!
ämändä♥ämäliä
föralltid&alltid.

dagens låt


tjejen vet vem hon är..

påskägg




tänkte bara säga att jag fått mitt påskägg idag, typ nyss.
istället för imorgon asså. guldigt & fint äre, right? ;)
tack mamma♥

Har ni fått något påskägg än då ? :)


godmorgon

godmorgon alla!
blev väckt imorse utav att Filip smsa mej dåra.
asså så jävla onödigt enligt mej.
jag menar första sovmorgonen på lovet och jag blir väckt!?
men jag får väll nt klaga, klockan var ju ändå 10:40.
men i alla fall, taskigt . :(
Idag vet jag nt alls vad jag ska gö faktiskt.
kommer förmodligen bli hemma ikväll om ingen hör av sej?
aja, hejdå!


påsklov

wiieeho nu har jag påsklov!
eller ah, jag har ioförsej haft det hela dagen eftersom jag nt vart i skolan idag. asså fatta vad jag kommer sova ut varje dag nu, eller ah ska väll hitta på nånting på lovet också. ska försöka träffa Louise. och sen kanske sova över hos Amanda eller hon här. där blire nog, men man vet aldrig. sen får vi se, jag hinner nog med mkt mera. bara att höra av er om ni vill träffas or something.
Nu ska jag fortsätta droga musik, hare bääst!


RSS 2.0