inte haft tid



Nu är det så att jag har inte haft tid att blogga över huvud taget eftersom att jag haft fullt upp med mina älskade vänner. igår ringde nathalie och väckte mej runt halv elva typ fick typ damp på ungen för jag hatar att bli väckt men hon skulle in till stan och undrade då om jag hade lust att ta mej ner på stan och träffas så hoppade in i duschen på med kläder och smink sen tog jag första bästa buss ner. träffade henne på torget så vi gick och kolla lite kläder och grejer och jag shoppade ännu lite mer ehe. sen vi gick till kk och tråka vi försökte få dit alla möjliga personer men ingen förutom fredde kunde/hade lust. hade fan inte träffat han sen typ kulturnatten tror jag så det var fan i mej dags. vi chillade en stund på kk sen när dom stängde gick vi till mcdonalds och träffa madde, dina och hennes kille sen drog natta hem och dom andra till hemköp så jag tvinga in fredde i lite klädaffärer haha snällt! ringde matilda och fick ner henne till stan så vi gick runt där lite sen till hemköp sedan bussen hemåt. matilda sov hos mej inatt i min säng också myyys! förutom att hon snarka så in i helvete i mitt öra! och jag drog tydligen henne i håret men det led inte jag av som tur var:) kollade film och somnade inte förens halv tre inatt vaknade sen utav att hennes mobil ringde vid sex på morgonen sedan somna vi om och vakna igen vid halv tolv. vi åt frukost sen följde jag henne till bussen ganska nyss och nu ska jag alldeless strax fixa mej med smink och byta kläder tills ikväll då jag och my ska va på stan och träffa massa folk. ska bli najs! hon kommer väll hit vid 5-6 nån gång sen drar vi ner till stan. vet ej när jag kommer hem såatte ni får helt enkelt klara er utan mej puss!


svar på tal

fick en kommentar från Camilla ang dagens låt här längre ner i bloggen. så jag väljer att svara här istället för på din blogg så får vi hoppas att du läser detta! du fråga vad låten heter och vem som sjunger och här har du svaret.
låten är ''Shorty - med dej.''
och det är en tjej som rappar ingen kille ;)


peaceful music

HEJ! som många av er redan vet gick jag på ekeby i sala förut där jag även gick i samma klass som Lukas som nu för tiden håller på och rappar riktigt grym är han också! och hans senaste låt går ut till Alexander Dimitro som också gick i vår klass då men som nu blivit utvisad ifrån sverige efter alla hans år här och ah lyssna på låten så föstår ni nog! till Lukas: du är grym fortsätt så och du kommer bli stor! vilket du redan är i våra, dina vänners ögon. till Alexander: du är redan saknad av alla. det märks.

värd att lyssna på även om ni inte känner någon utav dom i promise!

Lukas Huss Enge (Peaceful) "Brusten Själ" by Peaceful Musik

facelook



-facelook today.

hej alla fulingar och snyggingar!
haha. just nu väntas besök utav min kära syster och Andreas
dom kommer väll runt 6 skulle jag tro.
har ingenting att skriva ville bara uppdatera lite för skojjs skull tihi busigt.

nu:
desperat försöka få ta i my för att få ett svar om nyår haha bye!

dagens låt


jag lovar utan dej kommer hjärtat säga stopp.

stan med my

yesyes åkte ner på stan vid ett idag typ och träffade my där vi gick runt och kollade på kläder och jag hittade en del saker faktiskt som jag är riktigt nöjd med! men mitt i allt gick vi till jalla och käka kebab för att my tjatade om att hon hade ont i magen och behövde äta så vi gick dit och tro mej jag behövede det jag med! sen fortsatte vi kolla kläder så nu har jag lite nytt i garderoben vilket gillas otroligt mkt! efteråt tog vi oss hem till mej men för bara en liten stund sen så åkte hon hem. tråkigt men that's life!

dag 19

dag 19 - detta ångrar jag

jag har gjort många saker i mitt liv som jag ångrar. men det finns en speciell sak som jag inte kan ställa till rätta, som jag aldrig kommer få veta av mer. det är väll inget jag ångrar från djupet av mitt hjärta men något som sitter djupt, riktigt jävla djupt! jag varken ångrar eller inte ångrar det. saken är den att när jag flyttade från sala trodde jag allt skulle bli bra men det blev det inte. i alla fall inte riktigt bra. den första tiden var bara jobbig här men ju mer tiden gick ju mer växte jag ifrån deppritionen och allt det dära sen har jag fallit tillbaka då och då. från början gick det jätte bra jag hade fortfarande kontakt med dom bästa dom jag jämt umgicks med. alltså var allt som det skulle, nästan. förutom att jag bodde här och dom där men vi träffades i alla fall ganska så ofta men antar att nångång faller väll allt isär tillslut endå precis som det gjorde för mej. jag och min dåvarande bästavän fick det jobbigt emellan oss men inte trodde jag då att allt skulle gå såhär snett. men det var precis vad det gjorde det gick åt helvete rent ut sagt. vilket ledde till att jag tappa mer och mer kontakt med dom andra och tillslut fanns vi inte mer. nu pratar vi inte längre, vi hörs aldrig av. vi träffas aldrig och vi håller tankarna på avstånd. men jag saknar er, mer än jag någonsin saknat något förut. något som föralltid kommer stanna i mitt hjärta. ni kommer föralltid att stanna i mitt hjärta. det var er jag levde för och det är oss jag alltid kommer att leva för nu.


dag 18

dag 18 - min favorit födelsedag

har ingen ärligt talat. inte vad jag kommer ihåg i varje fall alla är väll bra på sitt sätt liksom. förresten är det snart januari vilket innerbär min födelsedag såatte de najs. längtar redan!

jul dagen

jag har inte bloggat idag, nej. därför att jag inte suttit vid datan på hela dan över huvud taget förns nu en stund på kvällen. Emelie var här och åt med oss idag och stanna ett tag efteråt med. har fått upp min nya tv nu också såatte sitter nu och små gluttar på den medans jag skriver här det är nån film jag inte kommer ihåg vad den heter men har sett den förut. på måndag ska jag träffa my marklund på stan och vi ska shoppa lite på mellan dags rean som kommer sen vet jag inte riktigt vad som händer bara att jag även kanske ska träffa my ahlinder lite senare också eventuelt. känns som jag ska träffa alla just nu eftersom det är lov har jag bestämt med många att vi ska träffas men vet ej riktigt när. aja ska väll återgå till tvtittandet nu och sedan gå och borsta gaddarna och bege mej i sängs.


min julafton


Bilder tagna förra julafton..



min julafton har vart okej, faktiskt. nu har hela dan gått och vi är inne på kvällen kom ganska nyss hem från släkten där vi vart halva dan och hela kvällen ganska lång tråkigt men det funkar. har ju åtminstonde några i min ålder att snacka med så det löste sej. vi åt, kolla på tv och snacka för fullt. innan vi åkte dit blev det att öppna paket här hemma dock öppnade jag några igår och ni vet ju varför sen ska jag öppna från min tredje syster när hon kommer hem från där hon är nu, utomlands. jag blev riktigt nöjd med det jag fick, har en ny mobil nu och en ny tv eftersom min andra låter för jävligt efter ett tag såatte det blir att fixa upp den imorgon. har även typ nästan två tusen i pengar plus lite andra saker jag fick så jag ska inte klaga. dock somnade jag ganska sent igår och vakna strax före sju imorse kunde inte somna om på typ en timme och när jag väl gjorde det så sov jag till halv elva. nae nu ska jag kolla om det finns nåt vettigt att se på tv innan jag ska sova. vi hörs!


en saknad

Det är hemskt,
andra julen utan dej. Fyfan.


god jul

god fucking jul på er allihopa!


inte vart hemma

I'm sorry för att jag inte har uppdaterat åt er men saken är den att jag har ärligt talat inte ens vart hemma nånting idag nästan för det första har jag vart och handlat julklappar på gränby sen har kvällen spenderats hemma hos syster där vi öppna några julklappar eftersom vi inte kommer spendera julen tillsammans i år såatte så fick det bli med det. köpte btw en gaalet fin klänning/linne idag till att ha imorgon såå nöjd!


today



jag idag.


- skapligt fräscha bilder där uppe jovisst sörru!
åkte till farmor och farfar today för att hämta/lämna julklappar. är ju trotts allt julafton om två dar och inte har jag fixat klart med klappar heller. illa. känner på mej att den här julen inte kommer bli alls som vanligt. knappt bra över huvudtaget. mina syskon är inte här nån utav dom till exempel, och har ingenting att ha på mej. & han är sur eller något och vägrar snacka med mej jätte kul, verkligen! eller så inte. den här julen kommer inte bli bra jag vet att jag borde ha posetiv inställning men DET GÅR INTE! om det blir som bestämt så åker vi förmodligen till släkten på julafton lite senare får se om det blir roligare då men det tvivlar jag på. jag måste träffa Amanda också seriöst! får se om det funkar i helgen annars nästa vecka för nu är det kris och för länge sen sist. fick även mina betyg hem idag eftersom jag aldrig gick till skolan igår och dom såg väll skapligt bra ut mkt bättre än i brantan i alla fall det kan jag lova. ehm nu orkar jag inte skriva mera är jävligt trött och så sjukt less på allting hejdå.


smile bitch

HAHA! Okej, bara för att ni läsare ska få lite kul;)


dag 17

dag 17 - mitt favoritminne

Det finns så många minnen både bra och dåliga.

kommer till exempel aldrig att glömma när det bara var jag Tobbe och Natta. det var vissa dar i 8an om jag minns rätt som vi var som tajtast då ingen/inget kunde splittra oss ifrån varran. dom dagarna med er var nog ett utav alla tillfällen i mitt liv som jag skrattade som mest. och vet ni va? jag ler fortfarande bara jag tänker på det. kommer ni till exempel ihåg när vi skulle gå till mixmix och det i vanliga fall skulle tagit kanske 45 minuter dit om man gick? men för oss tog det fyra timmar. inte för att vi gick onödigt sakta men för att hela tiden fick vi skrattanfall och blev tuvgna att stanna kommer ni ihåg då vi satte oss ner på marken mitt på gå banan för att vi knappt kunde andas pga allt garv? folk kollade jätte konstigt på oss då men det brydde vi oss inte om för bara vi hade varrandra så mådde vi bra.






kommer för övrigt heller aldrig att glömma dom andra dagarna i brantan då vi alla höll ihop.
i miss it!

tisdag


- BILDBRIST -

Shaow bloggen
jag vet att jag borde ha gått upp vid 6 idag duschat sedan åkt till skolan och hämta mina betyg nu innan jul men vi alla vet hur morgontrött jag är så jag låg kvar i sängen och somnade om istället. tills 11 nångång då jag vaknade igen av ingenting ? haha konstigt det däära.
har förresten fixat tre julklappar nu men har massa kvar och det är jul om tre dar
great!


dag 16

Dag 16 - min första kyss

Asso vet inte vad som finns att säga om detta har liksom själv försökt att ''förtränga'' det eller ah nåt i den stilen i alla fall försökt att inte tänka på det så mycket. det var nog närmare ett misstag, i alla fall i hans ögon och pratar knappt med han längre heller såatte det finns inget att säga om saken.

panik

paniiik! det är snart julafton och jag har inte inskaffat en enda julklapp än! hur i helvete ska det här gå..

dag 15

dag 15 - mina drömmar

Okej, det här blir svårt. har så många drömmar men endå inga alls. jag vet att en del är helt jävla omöjliga och inte kommer att slå in men man måste få hoppas right ? det finns drömmar jag borde ge upp trotts jag kämpat så hårt för att nå dom. världen är orättvis, så sjukt jävla orättvis! fattar inte vitsen med att svika såra och krossa andras hjärtan det är sjukt hur folk förändras med tiden. nån kanske ändras i sättet och passar inte längre in, nån kanske flyttar, och nån börjar umgås med andra. man växer ifrån varran helt enkelt. sen finns det ju andra slags drömmar där man blir krossad till max och känner att man är ensamast på jorden. jag hatar drömmar, samtidigt som jag älskar dom!


dag 14

dag 14 - vad hade jag på mej idag

jaduu det här inlägget blir inte roligare än dag 10 som var 'det här hade jag på mej idag' för har nämligen bara gått runt i natt kläder hela dan idag igen för jag inte orkat klätt på mej. haha tragiskt.. men så äre!

dag 13

dag 13 - den här veckan

Veckan började perfekt men slutade i tårar. har i alla fall bara gått i skolan en utav dagarna den här veckan sen har jag vart sjuk och sådant. helgen var toppen och vi ska inte ens nämna vad som hände sen.
sista dan på veckan idag och ska försöka göra den så bra det går, helt okej.

dag 12

dag 12 - i min handväska

har inte direkt någon handväska men har dock några lite större väskor som jag använder då och då inte ofta alls faktiskt men sometimes. i dom har jag välldigt olika saker beroende på vart jag ska och vad jag ska göra men det jag alltid har med mej annars är ju mobil, nycklar och typ busskort ibland.

fjortisfylla


HAHAHAHAHAHAHA

en aning bättre

mår en aning bättre idag men långt ifrån bra. tänkte i alla fall jag kunde uppdatrera lite granna och bara för stunden lägga det andra bakom mej. så slänger in en video i nästa inlägg sen fortsätter jag med listan lite.


åt helvete

Vet ni vad ? bloggningen suger. för er som inte märkt det alltså. & vet ni vad ? jag vet inte hur länge det fortsätter så. har ingen som helst lust att blogga igentligen skulle jag till och med gått till syster den här kvällen men jag har så fkn ont i magen och mår inte alls bra för övrigt heller så jag skippa det. jag vill bara att folk låter mej va just nu känner inte för att prata med någon allt är åt helvete! tänker inte blogga som om ingenting och låtsas att jag mår prima för det gör jag inte. jag döljer inte känslorna här i bloggen för det är min blogg och mina tankar så skiter fullständigt i vad alla andra tycker om vad jag skriver i bloggen. nu ska jag sluta skriva för känner att det här endå inte leder någon vart.. hejdå!

dagens låt



-

Kärlek suger kuk .


ingenting

Finns ingenting att säga om gårdagen , ingenting.


julbord i skolan

Juuuulbord så det bara skriker om det i skolan idag! hahaha helt jävla slut efter allt springande fram och tillbaka med mat till och från köket plus allt annat. men de lugnt jag lever ju i alla fall hah;) annars rätt chill dag i skolan idag måste jag säga inget pluggande eller någonting woho! fick även träffa Jasmines syter Amina riktigt trevlig tjej det där måste jag säga! ;) sen bar det av hemåt vid ett och sen dess har jag bara tagit det lugnt ska vänta tills Anton slutar vid halv fyra så jag kan få tag i han haha han ska ju trotts allt komma hit ikväll som det är bestämt men aja puss på er nu orkar jag inte skriva meer!



~ fyller ut med en gammal, sådär halvtråkig bild sen i somras ~


dag 11

dag 11 - mina syskon

Låt oss börja med att säga jag har tre systrar och en bror. min lille bror har jag ingen bra kontakt med eftersom han bor hos pappa men visst vi pratar då och då så de najs. mina systrar därimot har jag bra kontakt med träffar dom ganska ofta också venne vad mer jag ska säga haha så det får räcka såhär!.

dag 10

dag 10 - det här hade jag på mej idag

eftersom jag inte var i skolan idag heller och bara vart hemma så har jag gått runt i en natt t-shirt och det gör jag fortfarande. eller jag satte på mej ett par jeans och en tjocktröja för ett tag sen men whatever.
ingen bild , jag pallar inte.

dag 9

dag 9 - min tro

Om jag ska vara helt ärlig så har jag ingen tro jag tror inte på nånting. jag säger inte att dom som har en tro gör fel men jag menar jag tror inte det sitter nån gud uppe i himelen på ett fluffigt litet moln och kollar ner på oss, straffar dom som gör fel och hissar dom som gör rätt. jag tror inte de. ärligt, hur troligt låter det liksom? det är min åsikt.

dag 8

dag 8 - ett ögonblick

Venne vad jag ska ta för ögonblick och berätta om men vi kör på när jag piercade mej. var inte direkt rädd men nära intill och inte fan blev det bättre när folk sa ''men det kommer bara göra lite ont'' osv. jag trodde jag skulle dö eller ah nånting sånt när han stack igenom nålen men det gjorde ont bara en halv sekund, typ. när det var gjort var jag nog världens lyckligaste människa för ett litet tag jag tyckte det blev skit snyggt med piercing i läppen och nu vill jag bara ha en i näsan också!


dag 7

Dag 7 - min bästa vän

Jag har amanda, den bästa utav dom alla och jag kan inte förklara henne med ord men här har jag gjort mitt bästa för att åtminstonde försöka:


Amanda Burwick,

har nu suttit i flera minuter och bara försökt formulera en text som går ut till dej men att få ord att bilda meningar var svårare än jag trodde. trotts det ska jag göra mitt bästa för att få dej förstå vad du är för mej. min ängel, baby, älskling, habibi, bästavän, blodsyster, tvillingsjäl, mitt hjärta, mitt allt. hur ska jag nånsin kunna förklara dej med ord? det finns flera hundra språk med flera tusen ord med flera miljoner betydelser men endå, endå räcker det inte till jag skulle kunna sitta i flera timmar och bara skriva men vart leder det någonstans? jag skulle kunna berätta för dej varje gång vi ses att jag aldrig vill att du lämnar mej men vad tjänar det till? det finns inget verkligen inget som betyder så mycket för mej som du gör och det vet du. du är hon med ett hjärta av guld som jag älskar mest på denna jord du säger jämt att jag är finast men har du sett dej själv? världens finaste ängel jag svär! jag behöver inte sitta i flera timmar och försöka förklara mej för dej hur jag mår jag behöver inte känna att jag är världens idiot i din närhet bara för att jag gråter hos dej kan jag vara mej själv. att inte säkert veta om du nån gång kommer lämna mej gör mej svag men att fortfarande se dej i livet vid min sida gör mej hel och stark igen. jag kommer nog aldrig att kunna förstå hur du kan vilja vara just min bästavän det är helt jävla omöjligt hur kan en sån fin person som förtjänar bättre välja mej i första hand? det är sjukt. har känt dej i 5 år nu och jag hoppas på fler! hoppar du hoppar jag! hand i hand livet ut tills döden skiljer oss åt.


happy

Happy! så in i helvete. fick träffa min efterlängtade älskade Sarah igår har inte träffat henne på snart två år men igår kom hon till uppsala efter skolan hon var här i cirkus två och en halv timme snacka om att jag är glad nu haha:) har inte ork att berätta in i minsta detalj om gårdagen men den var lugnt BÄST.


trött

Skriver imorgon, är trött.


dag 6

dag 6 - min dag

sjuk sjuk sjuk & sjuk. inte så jätte men endå något sådär så ingen skola idag har vart hemma hela dan och inte gjort speciellt mycket. behöver jag säga mer ? nae tror inte de va.

bröllop

Hej! anledningen till att jag inte bloggat är för att jag var hos syster igår med massa i släkten det var meningen att vi skulle bli bjudna på middag och grejer bara för att men jag känner min syster och jag tyckte att det var liite för fint för att vara bara en vanlig middag och det visade sej ganska snabbt att det inte var heller när Micke & Malin kom hem. guess what? dom hade vart och gift sej vid stadshuset det var liksom så man inte ville tro på det men dom var jätte fina, verkligen! har nog aldrig sett min syster så där lycklig någon gång förut som hon var igår och hon såg verkligen ut som en prinsessa i sin klänning håret och allting. så GRATTIS SOM FAN! till er båda.



no life

Finns de någon av de motsatta könet du gillar mer än vän? ja
Har du blandat mediciner med alkohol? nae
Vilken färg har din mobil? den tillfälliga är vit-röd
Gillar du att läsa? nej fifan
Har du något husdjur? no
Äger du ett par vita string? don't think so
Har du någon hemlig dröm? vet ej
Isåfall, vad? -
Favorit godis? choklad
Hårfärg? real blondin nu brunett 
Vilken årstid tycker du bäst om?
sommar!
Framför eller bakom kameran? beror på
Tycker du om kanelbullar? vanilj helst
Har du någon pojkvän/flickvän just nu? singel och fri & gör vad jag vill! 
När fyller du år?
januari
Vilken färg är det på dina väggar? vita
Spelar du något dataspel? klarar mej
Isåfall, vilket/vilka? -
vilken musikstil?
svensk hiphop för faen!
Favoritfärg? rosa
går du på någon sport? nej
Vilken färg har du på dina sockar just nu? har inga på mig
Vad sa du senast?
minns inte
Favoritmat? idk
Vilken bok håller du på med att läsa just nu? läser inte
Hur mycket shoppar du för varje månad? no idea
Har du en egen digitalkamera? jaaa
Vad ser du utanför ditt fönster? fyrislundsgatan haha
Vad har du på dina väggar? hyllor spegel
Har du många bilder på din data? ja
Vem ringde dig senast? 
tao
Vad står det i ditt 48:onde sms?
 pallar ej kolla 
Och vem är det ifrån? -
Har du körkort?
nej
Vad åt du senast? godis
Gillar du skolan? nej
Vilken var den senaste låten du lyssnade på? från hjärtat
Har du något smycke du absolut inte vill tappa bort? venne
Om jag säger va, så säger du...? va?
Vilken var den senaste hemsidan du var inne på? facebook tyyp 
Längtar du till något?
mjoo
Om ja, till vadå? en del
Vem pratade du senast med på msn? intresant och veta eller?
Om du sträcker ut din högra hand, vad nuddar du då? mitt sängbord
Gillar du att bada? sola bättre 
Brukar du bli nöjd med bilder på dig själv? inte ofta haha 
Har du någon dricka nära dig just nu?
vatten
Vad ska du göra idag? Inatt? soovaa
Hur svarar du i hemtelefonen?
hej det är emelie
Hur svarar du i mobiltelefonen? hallå?
Ringer du mycket? nej
Från mobil? händer
Vem ringde du senast? mami
Antal timmar sömn inatt? inte många
Sover du ensam? oftast
Vad ser du fram emot? har jag redan svarat på
Vad vill du ha just nu? massa nya kläder
Vem hånar du? ?
Vem saknar du mest? amanda kanske
Gillar du någon? om jag gör
Vem stör du dig på? mångaaaa
Vem vill du sova bredvid inatt? gissa de du
Vilken buss åker du oftast? 7an mest och 13
Vilken årstid är det nu? vinter
Har du varit kär? tyvärr
Är du kär nu? men ja
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? ibland
Hur mycket är klockan nu? 13:51
Är du polare med grannarna?
typ inte
Har du varit utomlands? nej
Var är dina syskon just nu? en här dom andra hos sej själva
Vilken tid gick du upp imorse? klockan tio eller efter typ
Vad gjorde du kl 2 inatt? sooooov
Vad är det första du gör på morgonen? äter frukost i think 
Vad ska du göra efter det här?
sminka mej


dag 5

dag 5 - vad är kärlek

Ojj det finns nog inga ord igentligen som kan beskriva kärlek. sometimes så är det det absolut finaste som finns och andra stunden kan det vara det mest obehagliga och svåraste ordet någonsin. kärlek till familjen det finns och består för alltid oavsätt vad för mej och många andra sen kärlek till vänner är nog något utav det finaste som finns men kärleken till en kille/tjej kan vara både fint och förjävligt eller både och på samma gång. kär kan man va många gånger men när det gäller kärlek på riktigt så finns det bara en. spelar ingen roll om man vart kär i typ 3537485768 stycken det finns bara en som verkligen är allt. bara en som kan krossa ditt hjärta miljoner gånger utan att du slutar älska personen. bara en enda.

dag 4

dag 4 - det här åt jag idag

Hahah intresant ämne? nae. men visst, jag åt några knäcke mackor imorse sen tog jag en sockerkaksbit för en stund sen mer än så har jag inte hunnit äta hittills idag haha och juste jag drack lite lätt dryck till också ohyes!;)

dag 3

dag 3 - mina föräldrar

Vi börjar med mamma:
min mamma måste seriöst vara den bästa mamman i världen ärligt talat visst vi bråkar ibland och saker går åt helvete men jag älskar dej endå & det vet du! det spelar tydligen ingen roll vad du gör mot mej eller så jag kommer aldrig att sluta älska dej för du är min mamma och jag skulle inte kunna få någon bättre. jag hatar att vi bråkar rätt så ofta men jag älskar att det löser sej jämt. vilket fall som helst, ily.

pappa:
där är kontakten sämre och har dock alltid varit det med. har alltid bott med mamma för dom skillde sej när jag var ett typ i början åkte jag till pappa på helgerna och försökte vara där också så mycket jag kunde men ju äldre jag blev förstod jag mer och jag trivdes inte där alls längre. ville nästan aldrig åka dit jag grät till och med när dom lät mej åka dit mot min vilja och nu när jag har blivit större förstår jag dom bättre och jag kan se nu varför det blev som det blev har lite bättre kontakt med pappa nu men åker fortfarande inte dit som jag kanske skulle vilja då och då. kanske beror det på allt som hände när jag var liten? jag vet inte.

dag 2

dag två - min första kärlek

Haha jaduu. venne vad som menas med 'första kärlek' men jag tar det som den allra första då blir det väll min barndomsvän Sebastian för mej. vi var välldigt små ungefär 3-4 år då vi bodde grannar i gränby och lekte typ tillsammans varje dag haha gulligt. sedan flyttade vi och allt mer med åren så tappa vi kontakt. men för kanske ett halvår sen så hittade jag han på bilddagboken och vi började snacka igen han hade förändrats, välligt mycket. både utseende messigt och hans sätt att vara. så nu idag har vi typ ingen konatkt alls tyvärr det är väll ganska tråkigt igentligen men det finns nog inte en särskillt stor chans att det skulle funka att ha kontakt i alla fall med tanke på hur olika vi är så skulle det inte funka i längden..


sorry

förlååååååååt att jag inte bloggat men har inte haft tid för skolan har gått i första hand den här veckan mer än så behöver jag väll inte säga? eller?.
i alla fall så ska jag komma ikapp med listan som jag inte haft en tanke på alls faktiskt jag börjar igen i nästa inlägg.

bäst

Riktigt duktig brud det hära! älskar hennes låtar och skulle typ göra vad som helst för att få hennes röst ärligt.
Verkligen värt att lyssna!

















Dom tre sista låtarna rappar hon med andra så nån får ni kanske spola fram på om ni ska höra henne. men här har ni i alla fall ett urval som jag gjort utav alla hennes låtar. kärlek till Kitty!

mhm

I'm losing grip, what's happening ?


dagens fucking låt


ge mej en andra chans ?

update

yo bitches!;d
har inte mycket att skriva igentligen men eftersom jag aldrig gjorde det igår heller så tänkte jag bara uppdatera lite granna. var hemma idag men ska till skolan imorgon eller ah jag måste rättare sagt för ska göra ett prov i engelskan såatte bara att gå vet att jag inte är långt ifrån G i nästan alla ämnen vilket är stor skillnad från betygen i 8an och dom sätter termins betygen på fredag så jag ska kämpa nu dom sista dagarna för min egen skull. vet att jag ligger långt efter med listan här på bloggen också men jag ska komma ikapp med den annars börjar vi om efter jul, eller nånting?


Bild från när jag var blond ;)


systeryster snarty

Drar till syster snarty då vid halv ett skulle jag tro ska väll fika där och fira andreas som fyller år idag grattis! men nu ska jag borsta tänderna haha så hejjs!

plugga

Lööördag idag då! och jag vet att jag aldrig bloggade igår men hade varken tid eller lust. pluggade engelska hela kvällen igår för att åtminstonde kunna få G och då måste jag ha gjort tills kapitel 10 innan jul så det är bara att plugga plugga plugga! senare idag ska vi bort till släkten för att fira jennie som fyllde år igår tror jag att de var haha bra koll där!(y) men just nu; plugg! skitkul på en lördag..


video


filmen säger allt.

torsdag & vinter bilder

HEJ! för cirkus en minut sen hade jag tusen saker i huvudet om dagen som jag tänkt skriva ner här på bloggen men bara för nån sekund sen så försvann allt lika snabbt! haha.. var i alla fall i skolan idag och det gick alldeless utmärkt hela dan fast hade sån lust att bara ligga kvar hemma i sängen och sova igentligen men icke här är det skola som gäller fick dessutom tillbaka mitt engelska prov igår som jag faktiskt fick G på vilket jag glömt säga. är rätt nöjd med tanke på att vi nt hade repeterat någonting innan om det som skulle va med på provet fast att vi igentligen borde gjort de såatte mhm. sista lektionen idag var att fotografera lite utomhus nu medans det är vinter och jag gjorde det enbart mest för att det ingår i bild ämnet. fotade lite med kameran och även med min mobil så kan bjuda tre utav alla dessa bilder.




onsdag


sådär lagom fräsch bild från nån vecka tillbaks hah .

Hejsan hoppsan lillebror!
som karlsson på taket skulle ha sagt;) ;)
närå men seriöst nu. jag har vart i skolan idag faktiskt sedäär duktig chey! ;) nu är det ju bara två dar kvar den här veckan och det ska jag väll klara av eller? aja efter skolan läkarbesök och nu så är jag ensam hemma för det är föräldramöte i skolan som pågår just nu. vet ej när det slutar men tror nt det varar så överdrivet länge, faktiskt. och haha juste! höll på att glömma! fick väärsta skratt anfallet för kanska 45 min sen ? hahah serri jag dog! okej, intresant att veta? nej jag vet. men ah nu ska jag bara hoppas och be att jag får svar från en person på facebook såå hejdå!

RSS 2.0