dagens låt


-svartvita tankar med färgglada minnen.-

skola på fredag



sitter här i köket och pratar lite med mammi i väntan på att min syster ska komma hit ett tag venne varför men så äre. dessutom fick vi ett samtal från skolan idag och dom kom med beskedet att jag ska få börja på ekeby 2! me like. ;) som det ser ut nu ska vi dit och hälsa på typ på torsdag sen på fredag börjar jag där. ska bli najs fast har aldrig sett facen förut :O haha! men antar det löser sej bara jag kommer dit. jag har ju trott hela tiden att jag skulle bli ensam tjej där bland massa killar vilket igentligen nt hade gjort nåt med tanke på att jag kommer fan så mkt bättre överrens med killar än med tjejer för där blir det bara catfight ;) men nu visa det sej att det är jag och en tjej till som ska va där plus en massa killar. undra vad det är för brud igentligen tänk om hon är värsta bitchen eller nåt haha :S jaja det visar sej väll man ska nt förvänta sej det värsta.

/take care

 


matilda




Matilda bebis minns du?<3

-

ny header&bakgrund!

vad tycks?

shuubree



är vi trötta på den nuvarande bloggdesignen ?
ohyes we are!


& sen på tal om något heelt annat så kom min älskade nathalie hit en liten stund idag men hon gick igen för nt så länge sen men det spelar ingen roll för huvudsaken var att jag fick träffa henne lite för det kändes som evigheter sen sist! så det var kul. vi får se till att träffas lite oftare gumman jag saknar att umgås med dej ! :(
&juste! om ni som läser bloggen undrar varför jag nt är i skolan så kan jag säga att jag ska byta skola så jag har fått hem saker att gö istället. ioförsej har jag knappt ens kollat på mina uppgifter kanske dags att göra det nu och börja jobba lite så jag nt ligger sååå mkt efter sen? vad tycker vi om det? låter absolut nt kul men sånt som måste göras.







fattiga inlägg



Blev en del fattiga inlägg igår, jag hade ingen ork. har jag nt nu heller igentligen så venne varför jag bloggar ens haha? ska se om det finns nåt socialt folk på msn annars deppar jag sönder :( nejdå så illa är det nt driver bara men jaja nu har jag skrivit klart tycker jag pussshaow!

want


dagens låt


<3

want


fucking friday



Hej på er !
Idag har jag ingenting inplanerat vi får se vad dagen bjuder på istället.
ska in i duschen strax och sedan tvingas jag städa vilket behövs!
gör det endast idag för att få pengar till imorgon
annars skulle jag skjutit upp det ännu längre ehe.
venne vad jag gör ikväll är ju fredag så kanske taggar ut vi får se.


/take care


videos

kvällen idag har spenderats i nyby med Jennifer Kimpah Sebbe & Nicke. sjuukt kul var det i alla fall orkar nt berätta allt utan vi bjuder på tre videos från idag istället. för är alldeless för trött för att skriva nu.
här har ni iaf;

¨



Dom två första filmerna är filmade av Jennifer och den sista av Nicke.

smarta jag asso

känner att jag kanske borde uppdatera? men det finns inget att skriva om. har nt gjort ett piss idag men som det ser ut nu ska jag till nyby och träffa några sen och då har jag ju gjort nånting idag i alla fall. fast det lär bli efter sju då för sebbe har träning först.

har även tanken på att byta header men eftersom jag bytte data försvann ju mitt photoshop så måste fixa det på nytt först. men först och främst måste jag lyckas få tillbaka mitt webcam program som jag varit duktig och lyckats tagit bort från datan fan vad jag är smart! eller nt. nej men det var så att jag råkade ta bort det nt med flit men i alla fall så är det borta och det hamnade nt i papperskorgen heller fuck that! camen funkar alltså nt just nu så ja på nåt sätt måste jag få tillbaka det frågan är hur mhm. får väll fixa en tillfällig header i nåt annat bild program då för har ledsnat stort på den jag har nu.



/ take care,

random bilder

tittade nyss in på matildas blogg och hitta lite random bilder sen vi var i nyby haha! :O mest på kim och pär men jag är med liite på tre av dom hah! ville faktiskt nt ens va med så där va matilda duktig tihi men nästa gång ska jag bjuda på mej lite också. jaja här får ni ;
















ENJOY!


nyby


Kimpah&Sebbe.


dom bjuder på en video också ;))


Vaknade nästan nyss, kanske dags att berätta om gårdagen nu så kim slutar tjata ? haha ;) i alla fall så höll jag till i nyby hela kvällen med massor med folk först bara med sebbe kimpah och matilda sen kom det massa fler som jag nt orkar räkna upp haha. skojjsigt hade vi i alla fall. efter ett tag gick vi och mötte upp micke och raber haha fråga mej nt varför dom bara kom. jag och matilda drog nt hem förens klockan var typ halv tolv eller nåt sen stanna vi på stan ett tag för missade min buss precis för att hon skulle köpa nånting i en kiosk på stan. sen gjorde det ont att säga hejdå till na igen för idag vid ett åker hon tillbaka hem till h-sand :(( jag klarar mej nt utan dej bebis! aja kom i alla fall nt hem förns typ 12-halv 1. då satte jag mej vid min nya älsklings data som jag fick hem igår puss på den! fast det är en sak som är drygt på den men jag kommer väll vänja mej antar jag.

& förresten igår innan jag drog till nyby så hade jag haft en riktigt trevlig dag på stan med my. vi gick runt och shoppa massa och sen fikade vi. orkar nt lägga in bilder på allt jag shoppa men det var en massa fint i alla fall!


pallar nt

shasha jag orkar nt blogga om den här dagen idag gör det imorgon istället. ska snart gå och sova vilket fall som hällst så jaa..och ehm puss ?


<3

Var i nyby igår igen haha och det var grymt kul! :d orkade aldrig blogga igår när jag kom hem för klockan var liksom halv ett typ. men i alla fall allt börja med att matilda kom hem till mej och sen ganska direkt drog vi till nyby där vi mötte upp sebbe pär kimpah och alex om jag minns rätt haha! vi drog hem till pär och chilla i soffan med massa film och grejer tills matilda och jag skulle gå till willys för att köpa lite grejer men alla dom andra joina också dit. sen när vi kom tillbaka fortsatte vi kolla på film och myys var det;) ännu roligare var det när jag snodde sebbes keps haha! men vaddå den var ju snygg och ännu snyggare på mej fan, believe me;)) sen typ vid halv elva nån gång så drog vi hemåt jag och matilda tog bussen till stan där vi köpte nånting till hennes mamma och sen gick vi till donken. kom som sagt nt hem förns typ halv ett igår och då gick jag nästan direkt i säng.


bebis


beeeeeeeebis är i uppsala!& hon kommer hit idag med!  ska spendera tid med henne idag sen så taggar vi till nyby och träffar folket där så laaater bitches! :*

nyby


miss u sis <3



Dagen idag var typ sämst tills jag drog till nyby och träffa massa. har umgåtts med Jennifer Sebastian Pär Isak Alex och typ tre till som jag nt känner haha :d fetans najs var det i alla fall orkar nt berätta allt för är för trött. men åkte hem pga att jag var fett hungrig annars hade jag vart kvar ännu längre. men det blir fler gånger så jaa.

Nu ska jag messa My och kolla om det blir stan imorgon eller nt.


pussssssssssss

wiho

wiho vad jag har kul med min cam på den här datan! ni anar nt ;)
haha men asso de bara för jag har tråkigt och aldrig gick till skolan imorse.



ser mupp ut but you looove it ;)


sommarlovet slut

fuckfuckfuck skolan börjar idaaag :O helvetesfuckingcp! haha okej kanske överdriver lite men det kommer endå suga hårt! aja ska snart gå skriver mer när jag kommer hem puws


men suuuuug


- smaaaaaaaack!

Dagen idag har sugigt kuk och dagen imorgon innebär skola vilket också kan suga kuk. så jaa finns nt mkt att säga förutom att bäjbi kommer ikväll har nt träffat han sen i fredags fan:O så det ska bli naaajs. vi ska väll glutta film eller nåt liknande så har nt tid att blogga ikväll tror jaag. bah så ni vet. hejjs!


trött

sitter här sviiin trött men hindrar mej själv från att gå och sova igen för då kommer jag aldrig upp till skolan imorgon. jag hatar bara tanken på att det är skola imorgon jag menar vart tog sommarlovet vägen !? jag fattar nt. seen är det så att nu håller jag på och hungrar igäl och jag är sämst på att laga mat haha! så tänker nt ens försöka. ah nej men nu ska jag va social på msn mot den enda som är social haha puss!

dagens låt


Jag saknar dej gumman.

kläder

Emelie är glad hihi för min kära syster kom hit med massa kläder hon ej ville ha kvar som jag fick. en del var faktiskt jätte fina så nu har jag lite ny-gammalt i garderoben tihi! orkar nt visa bilder på allt men glad är jag iaf, tack! :)


en dag med bästavän


- mmmuppbild !

Vart med Amanda hela dagen tyyp vi gick först runt på stan och leta efter nån leksaksbutik vilken som hällst haha låter sjukt men men. när jag tillslut kom på att leklust finns så var det stängt och allt :S så hitta vi BR istället funkar lika bra haha!(y) men nu till saken vi var där för att vi skulle hitta nån present till Amandas lillebror Elliot som fyller år imorgon grattis till han i förskott! :) vi flumma som fan men tillslut hitta vi en leksaks hellikopter till han så vi gick och köpte glass, amanda bjöd snäll som hon är! sen satte vi oss och vänta på bussen i 13 min. väl hemma hos mej snacka vi lite privata saker som ni små nyfikna läsare nt har med att göra !;) sen fika vi lite och åt mat på de. sen följde jag henne till bussen. som jag sa tidigare, jag skulle ha det bäst idag och det hade jag!


En rolig konversation (stavning?) som Amanda hade idag med hon i kassan på BR.

kassan - vill du köpa batterier till också?
Amanda - men den funka ju ?:o
kassan - men det är bara test batterier.
jag och Amanda - hahaha! aha..


PUSS!

amanda idag

Är uppe ganska så tidigt idag och har precis ätit frukost. gissa varför? för idag ska jag träffa min älskade Amanda som jag nt träffat på evigheter. fyfasen vad jag har saknat den tjejen asso! klockan två ska jag va på central och möta upp henne sen får vi se vad som händer. ha det bäst idag för det ska jag ha! :)

Bästavän .

chillar


min baby har blivit fjooortis :O !

Idag händer typ ingenting alls tror jag,
vill träffa saken på bild där uppe men det går nt:(
han är på landet och det kan jag nt göra nåt åt
men erkänn han är groov fjortis på bilden
putar med läpparna och allt liksom.
meeen jag älskar han lika mkt för de :)
nu ska jag bara chilla ett tag för jag är ensam hemma.
sååå skönt! hahaha


kräftskivan

kräftskivan var fett med najs ju fast fanns en negativ sak att jag nt gillar kräftor nt längre i alla fall. klarar nt att ta i dom heller. och så fick jag sitta mellan dom två idioterna som sörpla mest också -.-' eller nt idioter dom har ju faktiskt namn filip och pär heter dom hahaha! men i vilket fall som hällst var dom välldigt sociala det gillar vi! sen mötte vi upp my en snabbis och jag fick tillbaka min film hon lånat förut efter det drog jag och pär hem till mej. sen drog han vid tolv tiden nån gång så då satte jag mej vid datan till typ två då jag gick och la mej. onödig info som vanligt men lev med det!


booring

Nu har jag duschat och ätit så har bara sminkningen kvar men det finns det tid för lite senare. nu ska jag bara chilla. baby kommer sen efter han vart på nånting jag venne vad haha så det ska bli mys sen blir det kräftskiva som sagt det blir naajs!


& jaa jag ska ta nya bilder så bloggen nt blir så fucking tråkig.

moster igen

Juste! har glömt berätta att för två dagar sen alltså den 11 agusti blev jag moster igen för fjärde ggn! :) och hon är ju bara föör sööt asso har tyvärr nt hunnit träffa henne irl än men har sett på kort på na och gud så söt hihi. och den lilla söt saken ska heta Alva :) nu vet ni i alla fall pyssen:)


torsdag

Den här dan har varit toppen kan man säga nåt annat? nae tror nt de va för baby var här för en liten stund sen men gick ganska så nyss till bussen. jag håller på och deppar ihop nu buhu :( men jag får klara mej tills imorgon då han kommr hit igen haha och följer med oss på kräftskivan på kvällen. ska bli myys men nu orkar jag nt skriva nå mer bjuder på två cam bilder vi tog sen ska jag gå ifrån datan och kanske göra lite nytta puss!


godmorgon

Okej natten har varit sisådär har nt kunnat sova något nästan för va nt ett dugg trött men aja. för efter att pär åkt hem igår så snacka vi i tele ovanligt jag vet hahah men så klockan tolv inatt så bestämde vi att han kulle ta bussen hit igen haha weird i know men sen så sov han kvar här och vi kolla mera film. sen ganska så nyss så gick han igen för han typ skulle hem och städa :S fan vet jag men i vilket fall so hällst ville jennifer att jag skulle komma till nyby idag igen ochva med typ henne och nåra men vi får se hur det blir med den saken. nu ska jag försöka att fixa nånting att äta innan jag döör för har nt ätit sen i förrigår intresant jag vet ;)

funny day

hejhej varnade ju er för att det skulle bli dålig update på bloggen idag att jag skulle va lite off och så blev det också. har haft fullt upp hela dagen tills nu då. i alla fall så gick jag ut och mötte pär som kom med bussen typ tolv nånting ? ah nåt sånt sen gick vi in till mej och gluttade lite film sen så drog vi till nyby och träffade sebastian och pontus venne varför men trevliigt var det ! förutom att sebbe spruta vatten på mej huhu :( nejdå men det var nt så farligt jag klara mej jag sitter ju här och skriver nu ju såå ;) och ensam tjej var jag ju också;) i vilket fall som hällst har jag typ dött av garv idag när dom där grabbarna tönta sej hah. seeen skulle sebbe iväg och typ köpa skor haha? så jag och pär åkte hem till mej där vi sncka massa åså vi orkade fan nt kolla mer film hah! trotts vi bara kollat två tidigare men endå :) och nu ganska så nyss gick han till bussen. så har min dag sett ut i alla fall ingen idé att jag ens frågar vad ni gjort för ingen kommer att svara i alla fall hahaha så mobbat!

pussen

skriver en rad

Nu ikväll ska jag försöka lägga mej ganska tidigt för då blir det fortare onsdag när jag vaknar mwhihi!  me like!


tisdag

Hej bloggen tänkte först nt blogga nånting idag för har inget speciellt att skriva om men så kom jag på att ni stackars blogg läsare måste ju ha nåt att läsa såatte varsegoda ett litet inlägg kan jag väll få ihop ;) men nu är det så att idag händer inget speciellt men imorgon därimot kommer en kompis hit och sover över ska bli myyys :) vem det är tänker jag nt avslöja nu får se om jag avslöjar det över huvud taget. ;)venne hur mycket jag hinner uppdatera imorgon om jag hinner uppdatera någonting alls dvs men annars får ni klara er vilket jag tror att ni gör haha. kan nt lägga upp massa bilder på bloggen heller för jag har ju nt min data nu men kanske kan lägga in nånting från mobilen eller så på den hära datan och sen vidare in på bloggen vi får se. pusspåer

min data på lagning

shenaaaaa!
tänkte bara meddela att jag lever men att min data är nu på lagning och jag har ingen aning när jag får tillbaka den heller så därför kommer jag nt kunna blogga lika mycket som vanligt ska försöka hålla den lite uppdaterad i alla fall genom mobil bloggning och blogga då ochdå från den stationära datan som nu. men jag kan nt lova något.

Idag är det i alla fall måndag vilket betyder bara två dar kvar tills det är onsdag yeeeeeeeeeeees! haha berättar mer sen;)



kom tillbaka till mej bebis :( <3

duschen nästa


- jagälskardej.

Hej har ingenting alls att sktiva om men jag skriver i alla fall haha! nej men seriöst just nu ligger jag i sängen med datan framför mej och har precis ätit min frukost eller vad vi ska kalla det haha! tänkte hoppa in i duschen om en liten stund ska även fixa en sak med min data och grejer eftersom vi ska lämna in den för den är cp. så måste alltså lägga in allt på mina minnes kort igen så jag slipper riskera att allt försvinner vore värkligen nt kul! aja hörs kanske senare pusspuss

dagens låt


It's a little too late for you to come back
say it's just a mistake
think i'd forgive you like that
if you thought i would wait for you
you thought wrong.

lördag



shoo! pär tyckte jag skulle uppdatera lite så han har något att läsa haha men det förstår jag min blogg är ju bäst!;) haha driver men i alla fall så har nt gjort särskillt mkt dom senaste dagarna direkt utom att prata i mobilen men det funkar de också (y) ska va ensam hemma ikväll för pallar fan nt joina till landet :O men men i vilket fall som hällst ska jag in i duschen och så sen så vi får se om jag uppdaterar något mer idag eller nt pussshaoow!


upptagen


groooooovt gammal bild !

förlåt för dålig uppdatering dom senaste dagarna men jag har varit lite ''upptagen'' haha. har faktiskt haft bättre saker för mej än att blogga till exempel snackat i tele hela tiden hahaha! asso ah jag kommer nt uppdatera mer än såhär för stunden tihi men vi höres puusssssss! <3


nya sängen påväg

Har precis sovit min sista natt i min gamla säng. så nu har mamma och hennes bror åkt för att hämta hit den nya wiho! galet glad över det! fast är svintrött nu, mamma väckte mej för kanske en halv timme sen såå men vad är det nt värt för att få en ny säng? ;)

trött

sooom sagt så var jag på bio igår orkar nt berätta massa men filmen vi såg var bröderna karlsson och haha jag garva ju massor! My med för den delen ;) efter bion drog vi hem till mej och sjöng singstar, rätt kul faktiskt fast hon drog hem redan typ halv elva så jag snacka skype då istället tills min fucking data dog. då snacka jag i tele istället haha! men det var fetans najs asso för jag kunde endå nt sova somnade nt förens halv 5 på morgonen ehe. så fråga mej nt ens vad jag gör uppe redan. och juste buss chaffören igår var fan helt weird seriöst haha! aja puss på er ;*

my idag

nuuuu känner jag att jag kan börja blogga igen även fast humöret nt är riktigt på topp. men idag blir det bio med My i alla fall och det kanske kan få mej att tänka på annat. efter bion drar vi hem till mej sen vet jag faktiskt nt hur kvällen blir. det enda jag vet är att jag måste ta tag i städningen när hon gått hem. gissa varför? jag ska få en ny säng! wiho! lilla jag är överlycklig över det just nu eftersom jag bara har en 90 säng och ska få 120 fan så mycket bättre! på tal om annat nu då, imorse vaknade jag halv två av att jag blev väckt fyy jag hatar det! försökte så klart somna om men det gick nt så gick upp och käka frukost sen har jag nt gjort ett skit på hela dan rent ut sagt. eller jo jag hoppade in i duschen för en stund sen och ska snart sminka mej för tar ungefär halv sex bussen till stan & bion.

laaaaatero


*

hejj
tänkte bara skriva att ni nt behöver räkna med någon uppdatering idag över huvud taget. mår nt särskillt bra så har ingen lust att blogga just därför. nu vet ni i alla fall venne riktigt när jag skriver nästa gång kanske imorgon kanske om några dar jag har ingen aning.


RSS 2.0