godis

shuuuu!
ni som känner mej vet ju att jag kan få värsta rycken ibland haha.
ungefär som det jag fick nyss,
satt och snacka med folk på msn när jag kom på att jag bara måste ha godis!
så började sminka mej och mitt i allt ringer kim och vill snacka.
men jag hade nt tid såå.
fixade mej klart och drog till ica,
sen ganska nyss kom jag hem igen och nu sitter jag och tjockar mej med godis
ehe ;$$
aja i vilket fall som hällst så är jag ensam hemma enda tills imorgon.
såatte undra vad jag ska hitta på ? ingen aning faktiskt.
film kanske? jag venne.
men en sak är säker jag tänker nt sova!
utan jag ska tvinga folket i min kontaktlista att va vakna och sociala:D
ah men puss på er och ha det bäst


kvällen igår




Igåår kom matilda till mej vid 7 tiden nån gång kanske?
sen chilla vi ett tag hos mej innan vi drog ner på stan.
vi gick till donken och beställde två glassar var!
asso shiiet jag trodde jag skulle spy efter det haha!
sen satt vi där och snacka om två personer bland annat ett bra tag
tills klockan blev typ elva och jag tvinga matilda med mej hem(a)
sen vid ett tiden på natten typ så följde jag henne till bussen.
& idag vid fyra tiden typ så åker hon till köping sen vidare till h-sand,
vilket betyder att jag nt kommer träffa henne på flera veckor!!:(
men i vilket fall som hällst så ska jag åka upp till henne nån dag åså,
så mej slipper du nt undan så lätt sörru ;)
har i alla fall tillbringat minst en vecka av tiden hon vart här med henne.
och det har vart underbart!


dagens låt


om allt det här är en dröm bäst du låter mig sova
för jag vägrar vakna upp till den tiden som var
där du sviker mej gång efter gång lovar och sårar
och lägger skulden på lilla mej för det livet du valt
nej inte en minut till då kliver jag av
att gå och vänta på dej ständigt blev en plåga för båda
men hur du klarat av att inte kliva tillbaks
till det liv du växte upp till är den svåraste frågan

torsdag


shaow! matilda slagga hos mej igår till idag , igen haha! men det är myys :) och hon åker ju faktiskt ifrån uppsala hem igen i helgen så måste tillbringa så mkt tid som möjligt med henne dom dagar hon är här och det tycker jag att jag lyckats med haha :D i alla fall så vaknade vi fucking elva av att kim ringde och väckte oss eller asso matilda vakna i alla fall av det fast jag var lite seg som vanligt haha! men tillslut kom även jag upp och vi gick och käka frukost. matilda fick nåt ryck efter det och börja boxa mej på armen så jag fick blåmärke efter det tack för den! haha :( jaja kim kom i alla fall hit det var planerat att alex skulle med också men han hade nt busspengar och dom ville nt gå i regnet och det kan jag förstå så då kom bara kim. vi gick typ dirr ut och tog bussen till stan där vi gick till mcdonalds och köpte dom där sjukt goda glassarna ni vet ?! hahah. efter det skulle jag köpa smink och en läsk så då gick vi och fixa det, sen gick vi mot central och väntade på kims tåg till märsta. när han åkt så gick jag och matilda till våra bussar men hon glömde ge tillbaka min tröja hon lånade haha så får ta den imorgon eller nåt istället. fick stå och vänta på bussen i fucking 10 minuter! fast träffade på danielle och isabelle som tog samma buss som mej så hade nån att snacka med på vägen hem i alla fall. :)sen när jag kommer hem så kommer jag på att jag har ingen fucking nyckel och ingen är hemma! åhh seriöst vad gör man!? jo fick sitta i trappen i kanske en timme drygt och vänta på att någon skulle komma hem fett drygt! aja nu har ni fått nog med information om dagen puss.


update






heejsaan & förlåt för dålig uppdatering ehe ;$

men har vart på landet månd-onsd och har därför nt haft tillgång till data och idag har jag nt haft tid alls över huvud taget. igentligen har jag nt tid nu heller men vi kör på en snabb update (y) dagen idag började med att jag åkte hem från landet ganska så tidigt sen var det bara att äta hoppa in i duschen och till sist på med smink. sen fick jag lite lätt panik och sprang ut till bussen jag höll på att missa. hoppa av på stora torget och gick och mötte tobbe matilda och kim sen gick vi och mötte upp erik vid stads sen vidare till nyby där matilda och jag gick och fixa en sak på willys och dom andra gjorde nåt jag vet nt vad. seen tillbaks till stan där vi bytte buss till 7an och åkte till årsta och träffa michelle en snabbis. iväg till stan sen igen där vi gick olika vägar jag och matilda gick till central och chilla ett tag sen stötte vi på jonas så då följde dom mej till bussen och jag åkte hem har ätit för en stund sen och nu ska jag snart ner på stan igen och träffa matilda igen haha! venne när vi kommer hem hit sen
men det visar sej. pusspåer !



( gammal bild där uppe i know men det var så länge sen jag la upp en bild och palla nt leta ).


fest

Idag är jag riktigt trött, värkligen. jag orkar typ ingenting kanske är det för att vi var vakna typ hela natten igår? haha asso jag kim matilda och isabelle var ju här hos mej igår och drack åså. orkar nt förklara i detaljer det är jag för trött för men det var tjockt naajs! fast jag drack bara tre cider och smaka lite av matildas vodka så blev knappt full alls. men hade världens bästa sällskap i alla fall och det gjorde kvällen riktigt rolig! sen hände det en grej som fick lite konsekvenser (stavning?) men skiter it nu för det är löst. när klockan börja närma sej 12-halv 1 gick vi med isabelle hem i spöregnet och sen tillbaka hit och kolla film tills vi somnade. imorse vaknade jag av att matilda och kim satt och prata! så då kunde jag nt somna om var ingen idé att försöka ens. vi började städa efter oss och kim var så duktig så som diskade allt och sånt dära. har dessutom nt käkat nåt sen frukosten igår morse men är endå nt ett dugg hungrig. eller jo min mage är men nt jag haha sjukt!


i väntan på kimpah

sitter här och väntar på kimpah som ska komma och göra mej lite sällskap eftersom matilda är för tillfället iväg och fixar dricka till ikväll wiho! så ah som sagt kommer kim snart och vi chillar väll ett tag hemma hos mej sen går vi och möter matilda sen hem hit igen. lite senare kommer även isabelle och gör oss sällskap tjockt najs! :)

@filips place

shuue ligger här i filips säng med matilda brevid. Vi våldtar filips täcke i hans säng hahahaha! (y) nej men seriöst vi har vart på stan hela dan och köpt lite saker jag köpte ett linne, en bh och ett hårband. Sen hem till mej och käka sen bytte vi om lite och sen iväg till stan igen och mötte upp filip david och mårten sedan promenera vi hem till filip och nu sitter dom och spelar medans vi två lånar hans säng haha. Venne hur länge vi blir kvar men jag kommer nog nt att blogga mer idag i alla fall. Så vi höres nån annan dag hejjs!

ålandsbåten

Var ju på ålandsbåten igår var väll helt okej förutom att jag mådde fett illa. seriöst hade tagit en tablett innan för att jag nt skulle må illa men den hjälpte tydligen nt så fick åksjuke tuggumi av nettan filips mamma istället och det funka hur bra som hällst! i bussen till båten satt jag med filip dåe och vi snacka massa åså. sen i bussen hem dissa han mej totalt haha :( men skit samma jag klara mej. ;) köpte lite godis i taxfree också h3h3h3. och drack en drink på båten. vi åkte klockan 1 med bussen till båten och kom hem igen med bussen vid strax efter 9 snacka om att jag var trött! gick direkt hem och sov tyyp. i vilket fall som hällst så är jag hemma nu och dum som jag är glömde jag ställa klockan igår så jag lär skynda mej lite hehe. föör ska träffa matilda och gå runt på stan lite sen får vi se vad som händer tills klockan blir halv 9 då vi ska träffa filip och hans kompisar haha! såatte kommer nt ha tid att blogga mer idag heller så ni vet.

dagens låt


just gonna stand there and watch me burn
well that's all right because i like the way it hurts
just gonna stand there and hear me cry
well that's all right because i love the way you lie
i love the way you lie.

nyby

Dagen idag har spenderats med matilda, kimpah, alex, per, tobbe & michelle. allt började med att jag precis hade kommit hem från landet då jag fick sms av matilda att jag helt plöttsligt skulle joina henne till gimo haha! så jag gick in i duschen och sminka mej i en jävla fart medans hon var påväg hem till mej, blev precís klar när hon kom. men det blev aldrig att åka dit sen utan istället gick vi till ica och köpte vegetariska chips haha! asso det är vanliga pringles men det står på dom att dom är vegetariska så ah haha. sen tillbaka hem till mej och efter ett tag kom kim och då gick vi mot gränby och mötte diana och henne kompisar för att matilda skulle få tillbaka sitt bankomat kort. sen vidare till nyby där vi träffa resten av folket. var där vid skolan ett tag tills vi sedan gick hem till alex. där satt vi tills typ efter halv tio nån gång då jag och matilda skulle till bussen och kim joina oss dit. bussen kom precis när vi kom fram fast vi fick springa sista biten haha! tack kim för att du stoppa bussen ;) sen så bytte vi buss på stan till 7an som vi tog hem till mej. vi båda hade fett skitiga fötter eftersom vi gått barfota nästan hela tiden pga skavsår så blev tvugna att tvätta dom dirr när vi kom in. sen åt vi lite vilket jag nt gjort sen imorse så var rätt hungrig. och nu sitter vi här och gör nt mycke alls. vi ska väll snart sova för kim ringer och väcker oss vid elva imorgon bitti eftersom jag ska åka ålandsbåten, ska försöka ta lite bilder jag kan bjuda på sen också pusspuss.


filmkväll med dom bästa

hhej bloggen .
tänkte passa på att uppdatera lite nu medans matilda är i duschen. har precis fixat mej lite och sådär för ska ner på stan med matilda sen och träffa lite folk. filip drog hem vid typ två nånting idag för han skulle till östhammar men jag kan helt ärligt säga att dom här två dagarna har varit dom två bästa på läänge. filip&matilda, ni är underbara! :) igår fick jag gå och möta filip dåe och sen gick vi hem hit och efter cirkus en halvtimme - 40 min så kom matilda med bussen och vi gick ut och mötte na. hade nt träffat min bebis på jätte länge ju så det blev en bamsekram! sen vidare till årstahallen där vi köpte mina och matildas älsklings biskvier, godis och läsk. sen hem och kolla på film. vi kolla på typ två och en halv film sen gick vi ut och tog kort och träffa kenneth och hans kompis en snabbis. sen in igen och fortsatte film tittandet. sen så skulle dom promt kolla på ice age 3 och den var så sjukt tråkig!, jag somna nästan. men mest besviken var jag nog på att det var engelskt tal och nt svenskt haha! och filmen efter det var också hur tråkig som hällst. så tillslut var det jag som somna hah. matilda somnade tydligen strax efter mej och sist filip. ovanligt nog var det jag som vakna först imorse :O asso det händer bara nt? jag som aldrig vaknar före 12?! aja matilda vaknade strax efter iaf så jag hade någon att prata med tills filip vakna. nån timme senare efter att vi vaknat så åt vi en grandiosa pizza haha. vi är för lata för att laga massa mat ;) nejdå men det gick i iaf. trotts att vi höll på att bränna den! så duktiga vi äär, hahaha! nej nu har matilda duschat klart typ så ska bara lägga upp bilderna ifrån igår sen ska jag va social mot henne cyaah!



filleee

emsa&tilda

dom bästa

vi igen

puuuuusss

kompispuss :D

kompispuss :D

leker med camen

 

- usch!
Sitter & leker med camen medans jag väntar på att filip och matilda ska komma. filip borde komma alldeless strax medans matilda fortfarande är hemma och packar och sminkar sej haha. så hon kommer väll lite senare typ vid sex skulle jag tro. kan även passa på och varna för välldigt dålig uppdatering ikväll, kanske till och med dom närmaste dagarna. eftersom förmodligen blire för matilda att sova här ett par dar och då kommer jag va upptagen med henne så ni för klara er.


xoxo
/emeliestockelin

lördag

Idaaag händer ingenting tror jag? ska väll duscha och städa rummet som jag nt hann med igår. för jag orkar helt ärligt nt joina till yvonne idag. men sen så imorgon är det planerat att fille & tilda ska komma hit tihi ;)) vi ska se en jävla massa film med massa gott till plus att sen blire för dom att sova över här :D ska bli skojj! puss på er och ha det bäst ;*


landet - kräft fångande

HEJ!
nu är jag hemma igen wiho!
har som sagt vart på landet i typ tre dar nu och sovit där oså. orkar igentligen nt berätta men gör det endå, för er skull. såå igår kväll så kom filip och richard och tommy ut dit också. så vi gick ner mot badet och bada lite fast det var svinkallt, tyckte jag. tror ingen annan tyckte det men jag är lite kinkig dära. haha fail! i alla fall så sen gick vi upp och spelade kubb sen åt vi och sen försvann filip och richard ner till vattnet igen. sen efter ett tag kom dom upp till oss och visade att dom hade fångat en kräfta där fyy! asso ingen av oss visste att det fanns. men såklart leder det till att jag blev ennu kinkigigare på att bada där haha. fast jag följde endå med dom ner igen och släppte tillbaka kräftan och badade fötterna lite grann. sen försökte richard fördjäves att få tag i stimm fiskar hahaha! det såg bara föör roligt ut. och nt lyckades han heller. xd men efter det gick vi upp och var sociala med det andra folket som var där. sen när dom åkte hem gick jag och la mej direkt i stort sätt. men jag höll på att bli gaalen på två jävla flugor som promt skulle surra i mina öron! vaknade klockan sex på morgonen av det jippi -.-' fast tillslut kunde jag somna om när dom andra gick upp och öppna dörrarna så dom släppte ut dom säkert. sov då till cirkus halv tio då jag vakna av milian ingen ide att försöka somna om då ens. i vilket fall som hällst kan jag helt ärligt säga att det är jävligt skönt att va hemma igen. nt för att det är nåt fel på att va där nån gng ibland men för alla jävla insekter, dom tusen mygg bett jag lyckats fått trotts myggmedel, osv. skönt förresten att få sova i sin egen säng inatt, har nt gjort det på två nätter. jaja det var väll allt jag hade att säga men här är bilder på kräftan dom fångade;
 



& en video som filip filmade;


mobil bloggar

Hej. Jag vet att jag sa att jag nt skulle kunna blogga nånting nu när jag är ute på landet men jag tänkte att jag kan ju iaf mobil blogga, bättre än inget right? Såatte igår var vi ner till vattnet och skulle bada fast jag kan nt eftersom jag är i "lingon veckan" i månaden you know;) ganska tråkigt faktiskt men that's life. Sen på kvällen när jag skulle sova så låg jag först på golvet på madrass men tillslut så fick jag flytta ut till ett annat rum för kunde fan nt andas där inne det var sjukt mkt damm under sängarna. Så tog lite astma sprey och la mej i det andra rummet men nt fan blev det mkt bättre visst kunde jag andas men det var tusentals jävla mygg! Asso jag höll på att bli tokig så gick och fixa lite mygg sprey sen så bet dom iaf nt men dom surra i mina öron heela tin! Seriöst fick damp. Fast somnade tillslut iaf trotts att halva natten gick åt att smälla mygg. Aja nu ska jag va lite social här men puss!

landet

Åkte till landet tidigt imorse, redan nio. och gick upp bara typ en halvtimme innan vi åkte. drf jag nt hann uppdatera något och sen har vi vart där hela dan tills kanske fem nånting typ? har alltså nt haft tillgång till data på hela dan, och kommer åka dit imorgon med så förvänta er ingen uppdatering då heller. men jag tror ni klarar er!


måndag

Var ensam hemma hela kvällen igår och hade typ inget att gö så jag somna ganska så tidigt redan kvart i elva. sen vakna jag igen när dom andra kom hem mitt i natten av att dom stöka runt i lägenheten och i mitt rum också en massa. asso åhh hur tänker man då om nån sover och man håller på och fixar in med en madrass i mitt rum!? blir så irriterad, men jag somnade i alla fall tillslut sen igen. hade dessutom ställt mobilen på ringning klockan nio för att träffa my hahah ovanligt vah? ;) nej men seriöst vi skulle sola men det var nästan ingen sol så vi gick in till mej och sjöng singstar efter ett tag istället hahaha vi är grymma på det alltså! hah! när hon gått hem sen så åt jag lite makaroner och korv med tanke på att jag nt ätit nå frukost typ. men aja det var allt.


xoxo
/emeliestockelin

dagens låt


aldrig nått fram så jag älskar på avstånd.

kvälls inlägg

Dagen idag har spenderats på stan med nathalie. vi gick runt och kolla i lite affärer sen köpte jag en läsk att dricka för kände mej svimfärdig nästan. och lite senare när den var slut så var nathalie räddaren i nöden haha bah för hon hade vatten med sej som jag fick smaka av så att jag nt svimma i värmen. sen så satt vi i stadsparken och chilla lite tills klockan blev ganska så mkt och vi båda tog våra bussar hem.

& nu sitter jasg här i mitt rum och snackar med emelie & matilda på msn för fullt samtidigt som jag dunkar musik såå najs!


& vet ni vad!? jag läängtar som faan tills den 14 då matilda kommer till uppsala igen wiiee! det är bara fyra dagar kvar. sen den 18 - 21 juli ska hon typ sova här hos mej och vi ska ha dunder kul! vi ska röja stan och hela fucking uppsala juu hahaha. sen den 20 fyller den lilla sötnosen år och vi ska förmodligen va med nathalie och tobbe och kanske fler och dricka. kommer hitta på så mkt mer och ta massa bilder som jag sen kan lägga upp här på bloggen. asso seriöst vi är helt enkelt BÄST. right matilda!? har saknat den tjejen sjuukt mkt alltså.♥


.iloveu.

fredags kvällen

Jag varna er för no update igår och så blev det också. men bara för att jag är så snäll så uppdaterar jag väll med ett litet inlägg nu då haha. som sagt drog jag och käka med my på donken igår och efter det gick vi hem till mej där vi börja med att kolla på två filmer. sedan så blev det att sjunga sing star haha såå najs asso! vi hade öppet fönster för att det var så sjukt varmt i mitt rum men utan en tanke på att alla grannar måste ha hört oss, opps haha. fast det kallas väll att bjuda på sej själv right ? ;) sen när klockan var cirkus 11 nånting så drog hon hem och våra röster var helt förstörda, trodde jag nt skulle kunna prata idag but i can! :D haha;) aja men det var allt jag hade och säga hejdå.


snabb uppdatering

Vaknade imorse av att jag fick sms. kanske kunde vaknat på ett bättre sätt men ah haha. så jag gick upp käka lite yoghurt (stavning?) med flingor. dock åt jag bara nåra skedar sen ville jag nt ha mer haha! snart ska jag kasta på mej lite smink och grejer sen iväg till donken och käka lite där med my sen joinar hon mej hem och vi gluttar film hela kvällen. så räkna nt med någon uppdatering idag. nae nu ska jag typ fixa mej så vi höres!

förresten det där med david och han katt & pool var bara ett skämt åsido ;)


rubrik

Sitter och snackar med david på msn och planerar att sno hans pool och hans katt inatt hah! han behöver nt den söta kissen säger vi (a) nån som joinar mej och hämtar det ?(y) mwhihi. nae nu ska jag ta och krypa ner i sängen snart tror jag. först måste jag bara hitta mina jävla tights som jag varit så duktig och lyckats slarva bort h3h3h3 godnatt!


fyrishov

Har vart och badat hela dan idag i stort sätt eller tio ungefär tog jag 7an utanför mej ner till stan men råkade hoppa av på vaksala istället för vid stadshuset, alltså en bh för tidigt suck -.-' men det gick bra hann med 13 till fyrishov i alla fall. sen har jag badat och solat enda tills typ klockan fyra då vi gick upp, sen tog vi och promenera hemåt. träffade på en massa folk där som vi kände också bland annat robin, dennis, rasmus, simon, frasse. haha detta måste va den roligaste dagen på länge :)


nästa fyrishov & dagens låt

Nu sitter jag här och är helt klar för att åka och bada med mysan;))
ska bara vänta på en buss som går strax efter tio som jag tar.
vi höres när jag kommer hem sen pusssssen




jag kan nt ens gå utan din luft i mina lungor.

björklinge



-undvik mina feta ben.

helluu .
kom typ nyss hem från landet dåe.
badade nt direkt utan jag gick mest i med bena och så bara.
hoppa även lite studsmatta (stavning?).
sen höll typ min mobil på att dö så jag fick lite flipp haha!
men det fixade sej tillslut när jag kom hem och satte den på laddning.
nu är nåra här hos oss och vi ska grilla nu typ,
så ska väll ta och gå ut och äta om ett tag.
aja puss.

onsdag

shoooooo
förlåt för sämst uppdatering men har nt orkat. blev inge bada för mej och my i måndags men istället blire av typ imorgon eller i helgen så ah. men i alla fall så sitter jag hos syster nu och väntar på att hon ska komma tillbaka så vi kan åka ut till bjk och va där med några ifrån släkten. sen ska jag väll kanske ta och bada lite vi får se ;)


laaaaater

sooooolaa



söööndaaag!
Dagen började iaf med att jag gick upp redan 10 då jag hade ställt klockan. gick upp och åt frukost sen chilla jag lite i soffan medans jag kolla barnprogram som diana hade satt på tidigare haha! fanns inget vettigt att kolla på. hjälpe diana med lite saker tills jag sen fick skynda mej iväg till årstahallen och möta upp my där. vi köpte jordgubbar och sen la vi oss och sola, var ganska vindstilla så det blev välldigt varmt men det funka endå. låg ute ett bra tag innan vi sen gick upp till mej för att fixa en sak å sen åkte hon hem. fast vi ses imorgon igen för vi ska till fyrishov och bada dåå. kommer möta upp na vid kvarnen sen tar vi 13 till fyrishov. så ja jag kommer nt kunna uppdatera imorgon innan jag åker tyvärr. men ni får stå ut !;)
puss.


steek

Har legat i solen och stekt i en och en halv timme idag.
det är ju så sjukt jävla varmt!
aja nu vill i alla fall madde att jag kommer till stan men får se,
har ingen ork när det är såhär varmt ute.
ska höra med my nu om hon ska komma och sola med mej ett tag,
eller om vi ska ta det nån annan dag.


xoxo
/em


uteeee



shuuuuuue !

Dagen idag börja med att Natta ringde och väckte mej vid 10. men jag lyckades somna om och sov då tills två. sen gick jag upp, var ensam hemma så jag fixa lite frukost och så. sen har resten av dan varit ganska tråkig, det enda posetiva var att My smsa mej på kvällen och fråga om vi skulle ses så vi träffades vid brantan och chilla lite där tills vi bestämde oss för att gå till mcdonalds och ta en glass. satt även kvar där en stund och prata lite tills klockan var kanske halv 10 ? då vi drog oss hemåt båda två. & nu har jag skiiitont i mina stackars fossingar :( meeen ska väll ta och hoppa i säng nu typ för ska upp tidigt imorgon och lägga mej och sola mwhihi. och kanske My kommer då också och joinar (y) med detta säger jag ;godnatt.


want





SOMMAR SOMMAR SOMMAR !

RSS 2.0