torsdag

                                                               vi kör på en gammal bild..



Imorse försov jag mej, igen. sista dan på veckan. i know bad av mej men hade glömt ställa klockan men felicia var så snäll att hon väntade på mej vid stads tills jag kom istället för att åka till skolan och komma i tid. gullunge där! hela dan har vi vart på utflykt eller vad man ska kalla det ,jag hatar det jag hatar det! dessutom somna jag i bilen -.-' pallar nt med sånna där saker kan vi nt bara ha vanliga skoldagar istället? nej nu pallar jag nt skriva mer hejdå.

ffuck





Bästavän ..

kort skoldag



pallrade mej iväg till skolan idag med men nu är det bara en dag kvar den här veckan skönt det i alla fall! jag och felicia drog till stan före lunch redan så hann bara ha en lektion och anledningen till varför vi drog var för att en av våra lärare dampa på oss. så vi pallade nt längre men ska dit imorgon igen duktig som jag är ;) i alla fall så gick jag och felicia på stan ett tag och hon köpte en tröja och ett par jeans skitsnygga kläder måste jag säga! ;) sen så gick vi och fika som bestämt och efter det donken because jag hade en rabatt sak med mej av någon anledning haha? så efter att ha smällt i oss nästan två bakelser på fiket och sen nästan ett helt mål på mcdonalds så resulterade det att jag/vi har sjuukt ont i magen nu. nt bra nt! men får faktiskt skylla mej själv lite där eller vad säger ni ?;)


Btw vilka/vem håller ni på i idol ?
Jag håller på Sebastian Krantz, helt klart!(Y)

tjaa


old pic.

shaow kom nyss hem från skolan där jag spenderat hela dan tyyp:) hade bild första då jag richard och tao höll på att garva sönder ;) sen så teori vilket nt är min favorit lektion men men det måste göras om man ska kunna få nå betyg så. efter lunch hade vi idrott då vi åkte iväg och bowlade eller nt jag då men nåra andra ehe.

&Imorgon ska jag och Felicia gå och fika efter skolan om det blir som tänkt.
ska bli myys :))


snygg outfit


hemma





yes det stämmer nu är jag entligen hemma haha. dagen har bestått av skola som ni vet orkar nt ta det i detalj men har umgåtts med Tao och Richard idag hihi och varför angår er nt. har i alla fall haft kul och det är huvudsaken. hade kök dom två första lektionerna sen den efter lunch var typ värsta slapplektionen haha men de sant för vi skulle skriva ut bilder och det gjorde vi också men sen blev det bara chill framför datan så de va naajs!
de var min dag hur var eran?

trött på alla dessa rubriker

hejsan alla söta är helt fixad nu och väntar bara på att klockan ska bli strax efter halv så jag kan gå till bussen. dock har det hänt vissa saker i helgen men inget som hindrar mej från att gå till skolan såå vi hörs när jag kommer hem puws!

sofijah live



Ja jag vet att videon är gammal typ från 07 eller så men jag minns då jag var så beroende av hennes musik då jag kunde lyssna sönder hennes låtar. skulle gjort allt då för att fått se henne live medans hon fortfarande höll på med sin musik. visst skulle det va kul att se henne live även nu men jag menar är nt så beroende av henne längre som jag var då. men hon är duktig!


bästavän



Jag älskar dej så sjukt jävla mycket Amanda !

booring

tråkigt tråkigt tråkigt och tja när vi endå håller på så, tråkigt!
idag är en sån dag jag värkligen vill blogga men har ingenting att blogga om. skiit drygt! jag venne vad jag ska hitta på idag heller för allt är bara booring!


min önskelista 2010


tjugofemte september tvåtusentio


Bjuder gammal bild!


hej mina sötnosar
Idag har jag nt gjort ett piss rent ut sagt.
men nu har jag faktiskt gjort mej iordning för att lite senare eller alldeless strax åka och hämta kina mat och äta hos syster ska bli myys.
sen så vet jag nt vad som händer eller hur länge jag blir kvar där.
kanske tar med mej datan men det är inget jag lovar!
&& jag måste va helt jävla cp asså för JAG längtar lite till måndag, fattar ni, JAG. det är helt jävla otroligt.
eller visst längtar nt efter att jobba i skolan eller så men att träffa dom i klassen.
men nu ska jag sätta på mej ett par strumpor haha hejdå


dagens låt


sometimes I think about you
wonder if you're out there somewhere thinking bout me
and would you even recognize
the woman that your little girl has grown up to be
cause I look in the mirror and all I see
are your brown eyes looking back at me
they're the only thing you ever gave to me at all

right now


bilder

har överdrivet tråkigt just nu kom precis hem.
orkar nt blogga så ni får nöja er med tre bilder från idag istället.






enjoy!


vilka läser bloggen

nu vill jag veta precis vilka som läser min blogg.
så ALLA som läser den bara kommentera detta inlägget så jag vet!:)

om nt? fuck you!


piercad


JAAG HAR PIERCAT MEJJ! hih :D

godmorgon

tha school lockar nt särskillt mkt men att pierca sej efteråt det lockar som faan! lite scary men det funkar.:)


skoltrött

hejjjjj
vart i skolan som vanligt idag, jag börjar ju bli riktigt braa på det här ju sköter skolan och allt :O haha men ioförsej är det väll bara bra dock är jag ganska skoltrött men men. orkar faktiskt nt berätta om dagen idag som jag gör typ alla andra dagar ? det finns faktiskt dagar man nt orkar! och en sån dag är det idag. hörs kanske senare vad vet jag ? hejdå.


caam

SITTER OCH CAMAR MED SARAH!!
HAR NT SETT HENNE PÅ FETANS LÄNGE ASSO!
mer än ett fucking år sen jag såg henne sist irl fan:((
älskade älskade sarah jag saknar igäl mej efter dej!
du är allt och så jävla mkt mer!
kan även passa på och tillägga att hon var skit fin i sin nya frisyr hihi;*
ÄLSKAR DEJ!<33



& sorry för lite caps men ni vet ju mina ryck ;))


hata rubriker


två mongo bilder som jag bjuder på från imorse då jag hade tråkigt i väntan på bussen.

sheena bloggen! :d

kom hem för kanske en timme och en halv sen eller nåt hihi. vart i skolan som jag nämnde imorse och idag var jag i köket och fixa lunchen. det kom som en överraskning eftersom jag har noll koll på shemat alltså ehe. men det blev iaf typ pannbiff som richard stekte och potatis. men vi vart klara typ 40 minuter för tidigt bäst som vi är så då satt jag och richard och spela fyra i rad i typ 40 minuter haha men jag vann typ hela tin mwhihi buusigt!;) såatte ah sen efteråt hade vi idrott så vi åkte och bowla haha jag bowla nt men några andra gjorde. det var min dag hoppas ni haft det lika bra som mej trotts vi är skoltrötta right? aja pussen.

tha school

Snart taggar jag till skolan så vi höres pussshaow!



måndag + outfit


slarvigt tagen outfit bild imorse innan jag gick till bussen!

skuuläään idag dåe och det var väll helt okej mkt roligare nu när richard och tao är friska också hih :D och även fast jag fortfarande nt är riktigt frisk så pallra jag mej till skolan i alla fall idag. sen efteråt gick jag och felicia på stan en stund och även in på donken hah vårt ställe;) nejdå men det har bara blivit så att vi gått dit i stort sätt varje gng vi vart på stan fråga mej nt varför. && jag träffa tobbe där också! och jag kan säga att dte var nt igår man träffa den saken haha.:)
jaja puss.

hissar & dissar


uppsala - min stad wiie! det måste ju helt klart va den bästa staden. finns ingen annan stanns jag hör hemma och dessutom har jag allt jag behöver här.

rea - finns det nåt roligare än att springa runt på stan och shoppa en jävla massa när det är rea? man kan få så mycket för så lite det är vad jag kallar fynd!



böcker - fyfan! jag hatar seriöst att läsa. gör det nt frivilligt i alla fall knappt så jag gör det i skolan heller när jag igentligen måste. grov diss på det !

skolan - usch är så jävla skoltrött redan asso. kanske låter cp men jag orkar bara nt. dock går jag till skolan i alla fall för att kunna få betyg nu i 9an.

right now



BJUUUUUDER STOORT ASSO!

älskling, kom hem


bakat muffins

men tja fan! :D
mår si så där idag, är fortfarande lite halv sjuk.
snorig ont i halsen och hängig.
det är ju toppen ! (y) eller så nt..
nej men jag har för övrigt bakat kladdmuffins idag hih.
bah för jag hade bajs tråkigt och absolut ingenting att göra.
så vad gör man nt för att kunna roa sej själv en liten stund?:d

fixat

nu har jag fixat en ny design.
men headern är bara tillfällig tills jag vet hur jag vill ha den.

låtar

jag saknar dej, bästavän.




























ny design

imorgon kommer ny design! i väntan på att my ska fixa klart min design som hon håller på med så får jag fixa lite själv sålänge. men pallar nt just nu så håll ut!


give me


GEE MEEEEJ!
min kamera är ju fucktup så kanske ska få en ny men då måste jag se till att sköta skolan detta året.
so go emelie! :DD 
har redan börjat kolla lite och hittade min favorit nyss! (den på bilden). ioförsej har matilda typ en likadan röd samsung men de är skitsamma jag älskar den !

fredag

ey shaa!
haha driver men nu är jag hemma i alla fall. gick på stan med felicia efter skolan en stund därför jag nt kunnat uppdatera bloggen förens nu och sen har jag ju vart i skolan med fast den sög idag. det var bara jag och felicia och kristoffer resten var sjuka och alla vi är i olika grupper så fuck that. men men tog mej igenom den kortaste dan på hela veckan med. yay me! ska kanske till rörmyra med matilda och så ikväll vi får se hur de blir med det.

later bitches ;*

stockholm


Wiho har vart i sthlm idag och det var rätt najs bortsätt från att jocke skulle berätta saker om stockholm hela tin som om jag aldrig varit där förut?-.-' i alla fall vi hann gö en hel del vi fika och åkte djurgårdsfärgan bland annat sen gick vi runt i gamla stan och kolla lite också. vi skulle igentligen avsluta med att åka upp i kaknästornet men jag vägra eftersom man nt fick gå upp because jag hatar hissar och jag menar det värkligen! kanske låter helt cp men jag fastna faktiskt i en hiss som liten helt själv så just därför hatar jag dom. går alltid i trappor haha! så vi åkte istället till nåt tropisk grejs venne vad det var kommer nt ihåg. men det var typ massa fiskar fåglar och fjärillar där inne och varmt som faan var det också! jaja vi gick runt där lite men jag tyckte seriöst nt om det för dom var ju fria och grejer så dom flög nästan in i mej ju vafan haha! sen skulle vi åka hem men tro mej jag hade lust att stanna kvar och träffa vissa men det gick nt så aja skit samma. sen gick jag och felicia lite i stan en snabbis efter, alltså i uppsala haha för er som nt fatta dte. köpte en övertröja på gina för 200:- som jag velat ha ett tag eftersom jag fick pengar av mamma imorse. by the way nu ska jag lyssna på min nya favorit låt som jag hittat hahah ha det bäst!


ville bara säga det

Hemma idag med, kanske bäst det eftersom då kan jag vila ut inför imorgon då vi ska till stockholm. ville bara säga det bye!

sjuk

Jag kom iväg till skolan imorse igen helt otroligt ju! haha! jobbade massa på första lektionen men sen fick jag sån fucking huvudvärk så blev tvungen att dra hem. så när jag kom hem tog jag alvedon sen börja jag glutta lite film fast nt så länge för kan nt sitta still överdrivet länge som en del vet hah. dessutom var två till i min klass sjuka så antar att det är något som går just nu.

/take care


hahahhah






HAHA fråga nt ens ! matildas och min humor :)

måndag


-arkiv bild-

mååååndag idag för er som nt visste det. och jag hade sovmorgon idag till halv 10 så den tiden utnyttjade jag självklart. tog bussen till skolan och dan började väll helt okej men sen på lunchen satt jag felicia och tao och snacka en massa och jag trodde både jag och felicia skulle dö, seriöst. för vi garvade sönder åt tao trotts det igentligen nt var ett dugg kul men ni vet min humor;)) och sen dubbelt av det. när lunchen sen var slut hade jag svårt att sluta garva men som tur var fick vi tre och richard va i en grupp och vi åkte runt och fotade massa. även då trodde jag att jag skulle döö för richard och tao var så fucking roliga och haha jag menar det. sen efter det tog jag och felicia bussen in till stan och stanna där ett tag men nu är jag hemma haha ni har saknat mej vah? i know it!;)


kulturnatten

Det var ju kulturnatten igår då och jag gick dit i alla fall haha bah för My Ahlinder tvinga med mej dit:) men de va najs först visste vi nt riktigt vad vi skulle göra så vi bah gick runt lite vi träffa på marcus och nån annan kille så vi stanna och snacka lite med dom sen gick vi till station och träffa mina kära kusiner Madde Anton och Danne. även Erica var där trevligt trevligt :) sen så drog jag och My och träffa Mostafa. träffade även nåra utav hans kompisar som vi började umgås med kommer nt ihåg vad nån av dom heter tyvärr haha men i alla fall så gick vi och träffa Fredde Fanny Mathilda och nåra till en snabbis sen sen drog vi vidare. gick till donken för att köpa läsk bjöd även my på en cheesburgare så snäll som jag är haha ;). sen tagga vi och träffa Erica Alexandra och nåra till som jag heller nt kommer ihåg vad dom heter haha! senare träffa vi Madde igen och typ Sofie och nåra. satt och snacka ett tag med dom medans jag bara fick mer och mer ont i fötterna för hade fel skor på mej. så började tagga hemåt tog bussen för pallade fan nt gå. klockan var strax efter elva så jaa. deckade nästan direkt när jag kom hem hah. men aja nu ska jag sluta skriva pusshejjs.


berättar imorgon

berättar imorgon om dagen idag är alldeless för trött för de nu.
ska strax dejta kudden tänkte jag så godnatt.

myys

Felicia kom igår wiho! så vi hade fredagsmys bara vi två riktigt mysigt faktiskt om jag får säga det själv;) fast vi hann bara kolla på en film sen somna vi båda två haha! vi hade lagt fram flera stycken vi hade tänkt kolla på men icke jag somna kanske tio minuter efter henne men whatever. vi gick upp redan 09:00 imorse tidigt jag veet men vi var endå ganska pigga haha konstigt det där. vi tryckte i oss två mackor var och lite te sen började vi fixa oss sen tagga vi till årstahallen. sprang runt som en galning för att hitta sånna där nyttiga små saker ni vet? sånna med nötter och choklad? aja hitta dom nt så fick besviket gå hem utan dom buhu.:( när vi kom hem sjöng vi lite singstar och sen följde jag henne till bussen ganska nyss.

idag är det även kulturnatten men venne om jag ska ner på stan eller nt har nt riktigt bestämt mej än.


/ take care


fredagsmys

ojj hehe hade totalt glömt bort att blogga när jag kom hem från skolan idag så får göra de nu istället. var faktiskt före Felicia vid bussen idag det händer nt ofta ska jag säga hon brukar få vänta på mej annars men men. fredag idag vilket innerbär att jag slutade tidigt klockan kvart över ett. känns faktiskt skönt att komma hem tidigt på en fredag så man kan softa och sånt där ni vet innan kvällen kommer och så tror nt jag är ensam om att tycka det. men jag har vart duktig i skolan idag jag skrev mer än ett A4 papper på svenskan idag det ni! hade även slöjd första då jag Richard Tao och vår lärare satt och snacka en massa typ hela lektionen haha soooft! mat åt jag ingen idag för det var äckligt men jag åt mackor när jag kom hem istället såatte ah. Felicia kanske kommer ikväll jag venne men maybe vi får se och i sånna fall ska vi ha filmkväll tror jag men det visar sej. nuu ska jag göra annat hejjs!

nu

nu taggar jag strax till skolan ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem!


to die for



tröja, to die for .

slut på rubriker



Nu är jag hemma! har ju varit ute nånstans och fiskat och grejer fick en fisk och felicia två vilket var roligt för nu har vi någonting att skryta om framför killarna i klassen mjoo;) dom ska ioförsej dit nästa vecka och vi ska till sthlm där dom var nu så vi får se då om dom får nån fisk haha. girlpower!, right felicia?;)) men hur som hällst så kändes vägen dit som en evighet och nt blev det bättre när vi kom in på en grusväg som var trehundrafemtiotusenmiljoner mil lång! haha okej kanske överdrev liite där men det kändes värkligen så. efter det så gick jag och felicia på stan en stund det var trevligt speciellt när vi höll på och garva igäl oss åt massa människor jag menar hur kan man se ut igentligen!? haha! ''där är din mamma, där är din pappa'' hahaha bara felicia som förstår! imorgon är det skola som vanligt och vi får se om jag överlever det men haha det märker ni. pussen.


onsdag


bjuder på en bild jag aldrig visat förut.

Idag vare skola och som vanligt var det jag tao och richard som va i en grupp och tro mej vi hade sjuukt kul! skratta typ 24/7. sen imorgon ska vi typ på nån utflyckt eller liknande ? jag som trodde man hade växt ifrån det på mellanstadiet? men men. sen kommer min bebi förmodligen imorgon om hon får ledigt från skolan så bara att hoppas nu då. jaaaaaaaaag har ont i huvudet och orkar därför nt skriva mer än så, lev med det!

godnatt



A jag ska faktiskt gå & sova redan nu, eller ah snart.
har vart hos erika nån timme nu på kvällen
sen duscha direkt när jag kom hem.
och eftersom jag är gaanska trött och ska upp tidigt imorgon så ska jag lägga mej strax
pluus att jag mår välldigt illa känns som jag typ ska spy eller liknande.
så säger god natt nu så höres vi imorgon !

tisdag

Tisdag idag då vilket innerbär skola och lektioner. först höll jag på att missa 13 för 7an körde så fucking segt! men hann dit i alla fall men när vi gick på fick nt felicia åka med eftersom det busskortet hon hade med sej bara funkar efter nio så vi båda gick av igen. vi gick istället till central där hennes pappa hämta oss och skjuttsa oss till skolan haha lyxigt!;) hade i alla fall bild första då jag skulle lära mej rita nåt löjligt clown ansikte:S vad nu det ska va bra att kunna för? men men på lunchen gick jag och felicia till nelins sen tillbaka och hade lektion igen hade typ teori eller nåt sånt ? men det gick bra var ganska lätt såå. sen lunch och det såg förjävla äckligt ut så åt nt haha tacksamt jo jag vet. efter det skulle vi åka nånstans och ha idrott men då fucka sej situationen och jag och felicia åkte hem istället vad som hände tänker jag nt säga här. men nu är jag hemma i alla fall och sitter och tjockar mej med glass i väntan på att mamma ska komma hem. senare ikväll åker vi till världens bästa syster som fyller år grattis!♥


skuuulan


- grymt gammal bild men det funkar.

Jag orkar ärligt nt blogga men jag gör det endå haha störd. jag försov mej imorse en hel timme men hann endå någorlunda i tid. hade hk idag igen typ hela dan och var som vanligt med richard och tao vi gjorde ugnspannkaka och det blev faktiskt gott trotts jag vart med och gjort den haha! sen efter skolan så stanna jag och felicia kvar på stan ett tag och gick och kolla kläder. på bussen hem sen så träffa jag på rana en snabbis så vi sa hej och så. och nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på vi får väll se puuss


dagens låt


så säg hejdå, för livet går vidare,
och kom ihåg att de finns nåt som är finare,
dags för mig, vi hörs väl ganska snart igen,
för just nu så är de faktiskt dags dra igen,
så ha de bra min vän,
vi syns väl nån dag igen - om jag nånsin kommer tillbaks igen.

i rymden finns inga känslor

gick som sagt på bio idag och såg ''i rymden finns inga känslor''. den var groovt bra trodde jag skulle garva sönder vilket my också höll på att göra haha ;) ''jag har asberger jag gillar nt när någon rör vid mej har jag sagt'' hahaha och massa mer! dock satt det en gubbe nån rad framför oss som hade världens roligaste garv vilket även var ganska störande men men. rekomenderar den starkt i alla fall för er som har lika dålig humor som mej dvs;)


godmorgon eller ?




Godmorgon alla! eller det kanske låter fel med tanke på att klockan är efter ett och jag gick upp vid 11 men i alla fall haha. jag ska alldeless strax hoppa in i duschen för att sen göra mej i ordning och allt vad det innebär innan stan och bion med my.

imorgon äre skola igen och jag tycker helgen har gått alldeless för fort! kommer va död i skolan imorgon haha men efter skolan blire typ stan med felicia om det blir som planerat.


bio imorgon

yees imorgon blire bio som gäller för mej och my. bokade biljetter för nån timme sen vi ska gå och se ''i rymden finns inga känslor'' värkar jätte bra! kolla trailern:


maaaaat

emelie är trött , för trött. skulle kunna gå och lägga mej igen och sova lite till men jag tror jag skippar det. ska endå försöka mej på att laga lite mat till mej själv snart för hungrar igäl annars. vi får se hur de går med tanke på att jag både hatar att laga mat och jag suger på de. meeen jag gjorde de igår i skolan då jag hade hk typ hela dan så jag kan om jag vill mwhihi där ser ni .emelie goes bäst! ;)

första dagen

första dagen idag i min nya skola var heelt okej. och hon som jag trodde skulle va världens bitch var så sjuukt snäll! haha så fel man kan ha. men men nu får jag vänta tills måndag då jag får träffa alla igen och då har jag även sovmorgon till halv tio naajs. pratade typ bara med felicia rickard och tao idag men det kommer väll bli mer snackande senare antar jag. men jag trivs i alla fall bland alla dessa folk jag går i samma klass som hah suug på den ni!

godmorgon

Tänk om några minuter går jag till bussen för att ta mej till ekeby 2 min nya skola. känns fett läskigt fast endå helt okej. hejdå brantan 9F , hejhej ekeby 2. skriver mer sen när jag kommer hem pusssssssssssss.

ekeby 2

heej.
åkte som sagt till ekeby 2 idag och typ skulle kolla lite jag venne men i alla fall det gick bra och imorgon börjar jag där. ska bli najs fast endå tänk dej helt nya ansikten och grejer fett scary :O haha! i vilket fall som hällst värkar det va en bra skola men någon negativt är att man nt får ha mobilen alls bara på lunchen fatta jag kommer dööööö! bokstavligen. men så ni vet ni kan nt nå mej på mobilen mer än före/efter skolan och på lunchen buhu :(( groov tummen ner på det!
aja pussen!


dagens outfit


plugga



har precis ätit middag och är så sjukt mätt nu men det är väll bra? eller? jaja ska väll va lite duktig nu då och försöka plugga lite det jag fick hem dvs. måste ju göras och jag har tills på fredag på mej två dar kvar alltså så likabra jag tar tag i det nu.

shorts



wantwantwant!

clothes


RSS 2.0