emelie vill ha



emelie vill ha sommar!
plus dessa saker på bild som bara skriker sommar!♥

dagens outfit

förlåt. har nt kunnat uppdatera förens nu.
åkte oplanerat till amazing thai och käka med nåra.
hann ta en snabb bild på min outfit med;



jeans leggings - cubus
tjocktröja - gina
skinn jacka - cubus
svarta högklackade stövlar - gammla
vitt linne (syns typ nt) - gina
vitt/lila randigt linne (syns typ nt heller) - h&m


söndag

Söndag idag då.
hade hela tjocka släkten här igår. var riktigt trevligt faktiskt.
orkar nt berätta in i minsta lilla detalj men trevligt är ordet för igår.
blev massa god mat och efterrätt och såå.
sen kollade jag på film med Jennie och sen blev det melodifestivalen.
brukar nt vara så jäättee intreserad utav melodifestivalen.
men det var helt okej igår, faktiskt.
sen efter typ halva melodifestivalen kom Filip hit med.
trevligt trevligt.
dom gick väll hem efter tolv nån gång.
då blev det sängen dirr för mej.
för var typ sjukt trött, fråga mej nt varför .
fattade knappt skämten som Filip å dom andra drog.
det tog ett tag innan jag fattade själva skämtet och började skratta.
hahah, men sån är jag. trött och dålig humor. that's me. :)

nuu ska jag gå gö annat ett tag.
bloggar senare .


gäster

yes i know that what i say, att jag nt skulle blogga mer i helgen. men å andra sidan så tänker jag nt låta några idioter fucka upp mitt liv och få mej att må dåligt. så nu har jag bestämt mej, jag skiiter fullständigt i dom! tänker nt toffla efter dom mer. fuck u bitches! :) emelie is back ;)



annars tänkte jag bara titta in för att säga att det är riktigt trevlig stämning här hemma. å jag menar det. dock är nt Filip här, så det blir ett minus. men annars tummen upp. för fick dessutom 450 kr sammanlagt i persent för att jag fyllt år. det tackar vi för! :) nej nu ska jag gå och va social med dom andra. pussen!


bad update

bad update, i know.
men det kommer kanske fortsätta så tills helgen är slut.
jag venne, men har ingen blogg lust alls.
vill bara bort härifrån! bort från alla idioter!
packa väskan och bara sticka iväg till nån kompis i sala.
men, det är ju skola på måndag så nt så stor idé nu.
även fast jag vill, vill, vill!
fuck uppsala. pallar nt med det mesta folket här.
det känns hopplöst att bo i uppsala just nue.


iaf, kommer folk hit imorrn runt 4 typ. så blir nog sängen runt 11 kanske? eller nåt. och jag hoppas värkligen att jag lyckas sova mer inatt! men aja, även om jag nt är på topp humör just nu, så hoppas jag att jag iaf är på liiite bättre humör imorrn. eftersom att det är väll nt så kul för alla andra om jag sitter och ruttnar för mej själv inne på rummet. like someone should care? men även om jag vill vara ensam så får jag väll försöka vara lite social mot dom ändå. det är ju trotts allt nt så jätte ofta dom är här.

videoklipp



Det gör så fruktansvärt ont att vara ifrån dej gumman. det har gått typ ett år sen jag såg dej sisst. varje sekund utan dej känns så meningslös, varje steg utan dej känns så tungt, varje andetag utan dej känns så onödigt. du är grymt saknad&älskad,, syster!♥

dålig sömn

Det är sjukt att jag är vaken nu, jag vet. men har nt kunnat sovit på hela natten typ. ungefär fyra timmar har jag lyckats sovit inatt. men jag har anledningar till varför. kom hem vid halv 12 igår kväll typ, och då blev det sängen fast jag nt var ett dugg trött. sen så fick jag veta saker och ting och ringde upp matilda. efter typ en halvtimmes snackande med henne ringde henke mej. efter det skulle jag sova men det gick fan nt. dels för att jag mådde sjukt illa, vilket jag gör nu med. kanske håller på att bli magsjuk eller nåt? det känns så iaf. men annars var det väll dels för att jag hade så mkt tankar i huvudet och mådde dåligt över dom också. för att det känns som att jag har förstört för andra. ah, mer tänker jag nt säga här i bloggen punk slut. sen får vi se om jag lyckas ta mej ner på stan idag med mitt illamående eller nt. för som det känns nu är det ingen bra idé. men vi får hoppas att det blir bättre efter att jag ätit frukost sen, men jag tvivlar på de.


farsan på bio

kom hem tyyp nyss. för kanske en kvart sen men whatever. har som sagt varit på bio med min älskade Matilda idag. vi hade bestämt att mötas på stora torget vid 10 i 8 men matilda missade sin buss så jag satt där i typ 40 minuter och frös igäl medans jag väntade på henne. när hon äntligen kom så fick vi typ springa till bion för att nt missa filmen. väl utanför så kunde vi nt bestämma om vi skulle ta filmstaden eller spegeln haha. efterblivna som vi är :) men tillslut blev det spegeln. det var en jävla massa reklam innan filmen som alltid. men när den väl börja så kunde man nt sluta skratta. helt seriöst, jag visste nt vart jag skulle ta vägen. sjuuk humor har vi ,helt klart. bion slutade typ efter 10 nån gång tror jag? då gick vi till station och träffade Vito och Henke. najs najs. chillade lite där men jag frös typ igäl! så fick låna Matildas vantar så snäll som hon är tihi :) men glömde att ge tillbaka dom till henne så har med mej dom hem hahaa. men hon får dom på lördag då vi ska träffas igen. men iaf så typ klockan halv 12 följade Matilda med mej till bussen. men måste bara påpeka att det var sjukt roligt att kasta popcorn överallt och på varran efter bion, right Matilda? ;)) haha men man måste ju få ha kul ibland också juu. men blir snart sängen fast jag nt är ett dugg trött! ;oo men bara för att jag ska upp typ 11 imorrn ? för ska ner på stan och träffa farmor och så en snabbis. sen efter det har jag inget för mej, så om nån vill hitta på nåt,, smsa! ;d


Blev inga bilder.
men istället kan jag bjuda på en bild från förra ggn jag och matilda var på bio.


lite suddig, men det får man leva med.


bio

shaow bloggen.
har nt gjort ett skit idag rent ut sagt haha.fixade till mej för att jag igentligen skulle till gränby idag. men sen blev det ändrade planer och det blev att stanna hemma. men för ca en halvtimme timme sen så smsa matilda mej och frågde om jag hade lust att gå på bio med henne ikväll, och självklart sa jag ja eftersom jag nt hade någe annat inplanerat. så ringde jag upp henne och vi bestämde att vi skulle gå på farsan eftersom att det nt fanns så många filmer som värkade bra att välja på tyckte vi. så ska äta hemmagjord pizza om ett tag sen blire att ta bussen ner till stan halv 8 typ. eftersom att bion börjar klockan halv 9. blir nog riktigt najs. :) efter bion så vet jag nt vad jag hittar på men förmodligen blire hem om vi nt hittar på nå annat. det märker ni väll. för om det blir sent innan jag kommer hem så uppdaterar jag imorrn annars kanske jag hinner gö det senare ikväll. det får bli som det blir. skulle igentligen ha träffat amanda på sportlovet med. men nu har ju i stort sätt hela lovet gått så venne om jag hinner det nu eftersom att imorrn ska jag kanske ner på stan och träffa farmor och så. å sen på lördag kommer det folk hit och firar mej och roine. såatte, ha det bäst så uppdaterar jag när jag kan puwsss!

dagens outfit



Dagens outfit blir det här då;

mjukisbyxor - gammla
vitt linne - ginatricot
vit/guldig t-shirt - gammal

inget face pga att jag är osminkad .

hål i näsan

En utav mina presenter när jag fyllde år i år var att få ta hål i näsan. jag har velat det ganska länge nu, så det blir väll att ta sej ner på stan någon dag och göra det helt enkelt. :) någon som vill följa med ? (a)


emelie vill ha


header

nu har jag fixat en header med. najs va? ;)
jag tycker den blev rätt okej faktiskt,
för att vara gjord på bara några minuter haha.
ville bara säga det hejjs!


ny blogg igen

Ny blogg igen!
ska försöka att gö den här bloggen ''mer seriös''. dvs med mera bilder, försöka skriva minst en gång dagligen osv osv. designen på den här bloggen är väll nt så mkt bättre än den på andra bloggen. men ni får faktiskt tänka på att det är jag och inget jävla ps freak som har gjort designen. så därför är den nt så speciell. den är enkel och som jag vill ha den. men som ni vet så ändrar jag mej ganska snabbt. så om ett tag kanske det blir en helt ny design. vet vet? haha nej men nu ska jag gö annat puss!

header kommer senare!
när jag vet hur jag vill ha den.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0