onsdag idag tror jag


inget seriöst inlägg idag & fifan vad jag inte orkar.
bloggen hamnar lite åt sidan när jag inte mår bra som ni kanske märkt
för jag tänker fuck heller sitta och skriva massa skit som ingen pallar läsa.
så jävla onödigt.
behöver verkligen göra en ny header till bloggen också men faan vad allt ska va jobbigt dåå.
puss ochkram slemmig banan . HAHAHAHAAHAHAHAH - bara danni som fattar!

+


what are words if you really dont mean them when you say them?


lyssnar på låtar som endast påminner om dej. ser ditt namn överallt och reagerar alltid på samma sätt. klickar alltid upp samma bilder och dom är bara på dej. jag vill bara få vara där igen för jag blir ledsen bara jag tänker på hur det är nu. bara att du sa ''vill du ha mej'' den natten får mej att vilja gråta nu för jag sa aldrig ja då och nu ångrar jag att vi ens träffades. det är nästan sjuukt hur man kan älska en person så mycket att man är villig att göra precis allt för den. oavsätt hur många gånger du ber mej glömma dej eller hur mycket du än säger att jag ska gå vidare så fastnar inte orden. för om jag hade velat ha någon annan hade jag väll inte lagt ner såhär mycket energi på just dej eller hur? jag blir nästan arg på mej själv för att jag samtidigt inte fattar att jag borde slutat lyssna på dej för länge sen. du säger ju själv att du är ledsen över att det ska behöva bli såhär men om du verkligen menat det så hade du aldrig gett upp såhär lätt. känner mej ganska maktlös här för vet att jag aldrig någonsin skulle hitta någon lika bra eller ens i närheten så underbar som du är. vill inte leva ett liv som om jag mådde bra utan dej jag kan inte låtsas som det längre bara för att slippa att alla frågar och klagar från olika håll det gör för ont. är mycket väl medveten om att du glömt och gått vidare för längesen och önskar jag kunde vara känslokall och säga detsamma. men jag ska kämpa för det här och aldrig låta dej få se mej svag .


texten säger allt


Don't play with a bitch who knows how to play it better !


dagens låt


Måste bara dela med mej utav en så sjukt fin låt men så sjukt fin musikvideo till !



-

En sista gång..:(


stan idag

Skola idag och lunch på donken vid boland med mysan. årstahallen efter det och köpte deo och tuggummi och sånt dära. satte oss på en bänk med jimmie och sen drog vi till stan och träffa massa av folket där haha rätt kul endå med tanke på att det var längesen jag var där med dom menmen kul att se folket igen och framför allt att träffa Fellu min lilla älskling som jag inte sett på ett tag nu. fanns dock en del jag inte hade behövt träffa just nu men skitsamma jag drog hem efter ett tag för jag ledsna och vi hade inget att göra endå så.
börjar tidigare imorgon i alla fall och jag ska få mitt schema imorgon också så jag kan hänga med själv och inte vara beroende utav att fråga andra haha men ah ska väll dra mej nu så hejjs.


skola imorgon

Shasha och kom precis in efter en kväll ute med dennis my och jimmie. typ suttit i en trapp nästan hela tiden och så bara haft det allmänt trevligt haha. måste dock till skolan imorgon vilket inte är lika kul men för jag gick inte idag för att jag inte visste när vi började såå men nu har jag ställt klockan på halv 7 tills imorgon iaf. ska nog inte gå och lägga mej föör sent idag då det inte skulle finnas en chans att jag kom upp imorgon isf och det måste jag.
så god natt bloggen jag bloggar inte mer idag!

dagens låt



Du förlåt om jag blir kär
men jag blir faktiskt maktlös här


- får aldrig nån som du..


*

(random bild fyllde ut inlägget .)


sant

Truth is, everybody is going to hurt you - you just gotta find the ones worth suffering for.


helgen

som sagt så träffade jag danielle igår typ vid liljehallen och vi gick till gränby för att köpa ny foundation men den var slut både på h&m och på åhlens så vi gick och åt på donken vid fyra mackarna då istället haha sen hem till mej och chilla två sekunder innan vi drog ner på stan och skulle köpa sminket där istället men så fan heller att dom hade kvar där heller så frågade och den jag använder hade tydligen utgått eller nåt sånt skit så fick köpa en helt annan som jag lär få vänja mej vid nu samma märke iaf så de är väll bra. sen hem direkt igen på samma biljett haha och senare träffade vi jimmie och john en stund tills vi blev bjudna på typ fest i almunge så gick in och fixa oss lite helt i onödan haha för vi ångra oss sen. hittade ingen annan att träffa så vi gick och la oss i sängen och chilla tills vi tillslut somnade efter mycket om och men. fick ju inte sova för danni till en början för att hon inte var trött eller liknande haha snäääällt! nejmen idag iaf så åkte hon hem och jag träffade david i typ två timmar. och nu är jag för jävla trött efter den här helgen och imorgon är det skola , great! hej på er!.


+



and


yeye orka rubrik

ni vet mycket väl vad jag gjorde igår det där med tandläkaren sen träffade folk osvosv. kvällen spenderades med david som kom hit i några timmar och sen åkte hem runt halv tolv nånting sånt där. har för lite tid för att berätta mer om det för snart ska jag fixa mej sedan träffa danielle woho låter henne få göra min dag idag! puuuuuuss babes


ledig igen haha

Asså haha vad är de häär ? lediga idag med tydligen? haha aja jag klagar inte tycker bara det är lite roligt. mikaela sa det så tur att någon har koll iaf. kvällen igår spenderade jag med my david john och jimmie alltid lika kul med dom där! idag ska jag till tandläkaren iaf för att jag aldrig gick tidigare i veckan men nu har jag för jävla ont så är tvungen att ta en akut tid kuul. menar kan ju inte gå och ta verk tabletter resten utav livet direkt haha men my joinar mej iaf vilken ängel hon är! haha men seriöst så är det och sen träffar vi david och frasse efter det någon gång vet inte riktigt när. sen får vi se hur kvällen blir. kan inte dygna iaf eftersom jag ska upp och träffa danielle imorgon någon gång också vi har inte bestämt någon tid än men ah.
nu ska jag fixa det sista innan jag måste gå så hejjs.


dagens låt



För jag kommer aldrig låta dej få se mej svag
Jag gråter ba i regnet..
♥♥♥


+


Jag hatar att jag älskar dej och jag älskar dej så mycket att jag hatar mej


två outfits

från i förrigår:

leggings - åhlens (tror jag)
shorts - vero moda
linne (syns inte) - gina tricot
tröja - gina tricot



från igår:

svart leggings - systers gamla
linne - gina tricot
tröja - bikbok



ledig

Leeeedig med ett stort L.
både idag och igår var vi det och imorgon ska jag va i skolan tills 13:00 soft eller vaddåå?!?!?
sen är det bara fredagen kvar den här veckan så jag klagar inte ;)
på lördag träffar jag danielle det var ett bra tag sen så har saknat den där bruden!
vaknade för en stund sen i alla fall och nu sitter jag och lyssnar på lite musik medans jag funderar på att ringa ett samtal. och på tal om samtal så ringde hemtelefonen tyyp 46725912763 gånger imorse! och den låg i mitt rum bara för det...fyfan för dom som ringer så jävla tidigt -.-
aja pussen


dagens låt


Jag saknar den dära kvällen så att det gör ont .<3


men har trååkigt


Träffade aldrig Emil idag men träffade Linus iaf för ett tag sen haha treeeeevlaans. det var så sjukt längesen! får se vad jag hittar på ikväll om jag ens går ut idag kanske blir hemma jag venne vad jag vill göra heller men det visar sig.
försöker hitta nånting att göra i helgen också menmen nåt kul blire väll iaf.
nu ska jag byta låt på datan för har tröttnat på denna.
hejjs


tisdag


Var ute igår med john my och jimme och blablablaa ni vet hur det brukar va jag har skrivit det så många gånger att ni borde kunna det utantill nu.
i alla fall så vaknade jag för en timme sen typ för jag fick veta utav my igår att vi är lediga idag och imorgon från skolan woho kan det bli bättre?! det stod tydligen på lappen vi fick första dagen men som om jag hade läst den ? hahah aja på torsdag tror jag det var så får vi veta klasserna vi ska va i för resten av året sen så de najs hoppas det blir som jag vill bara.
ska nog träffa emil senare också haha och han slutar om mindre än en timme om jag fattade rätt heh så måste fixa mej snart alltså. ciao.

hata rubriker

hade ingenting att göra igår typ förens typ 9 på kvällen då Daniel och hans kompis smsade och ville träffas så jag ringde och väckte my haha snällt jag vet! men i alla fall så träffade vi dom en stund sen blev det att ta 9an till fyra mackarna och träffa john och jimmie där. drog hem runt halv ett ungefär och sov. idag blev det ingen skola men ska till tandläkaren senare så fuck that menmen vad har jag för val liksom.

igår


Jag och My drog till celcius igår på dagen någon gång där vi träffade gustav så vi var med han en stund satte oss typ i byggmästarparken och chilla ett tag. på kvällen sen så träffade vi john och jimmie igen haha börjar bli en vana nu menmen vi var med dom i några timmar sen ville madde och några att jag skulle komma till knivsta när my och dom gick men klockan var för fan 4 på morgonen och jag tänkte sova så blev inget av med det.
vetej vad som händer ikväll ska väll kanske träffa my eller något jag venne faktiskt men vi hörs.

Älskling jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.


uteeeeee

Drog ut med my och vi gick och träffade Sebastian och jonathan en stund vid skolan haha.
men nu är jag hemma och har faktiskt lyckats laga mat på egen hand haha duktigt!;o
ska nog i säng snart för orkar inte att bara sitta här och göra ingenting.
så händer det inget mer typ snart att vi träffar John och så ikväll så blire sängen tidigt.

- bild från landet förut -


torsdag

första ''lektionen'' eller vad man ska kalla det eftersom det inte är så seriöst än men den var helt okej. nu har vi delats in i massa grupper men dom ska bytas sen typ i slutet på nästa vecka. i alla fall så var det typ nåt svenska skit först som var på typ dagisnivå och även vissa matteböcker som vi fick kolla i sen var också nere på den nivån. fattar inte? jaja ska inte klaga men matten som vi hade efter rasten var tråååkig! orka att jag inte fattade mer än 2 tal utav 25 ? hahahahhaha! retard nr 1 ? ohja! sen fick vi iaf gå kvart över elva och har vart hemma sen dess ska väll kanske ut ikväll en stund eller nåt med kuligt folk men inte alltför länge för är sista skoldagen imorgon för den här veckan och tänker fixa det. pusspåer!

JAG VET REDAN HUR FIN DEN HÄR BILDEN ÄR! så tyst. eheh

dagens låt

Läänge sen jag la in en dagens låt så här;


Så jävla fin!

-----

när jag möter din blick, känner hur hela kroppen ryser/
du är så himla vacker där du ligger när vi myser/
jag vet de är länge kvar, fast grinar endå/
av bara tanken att du snart kommer åka härifrån/
jag vill inget mer än att du ska stanna kvar/
grinar av tanken att du inte kommer tillbax/
om vi aldrig ses igen så hoppas jag du minns/
alla gånger jag sa, du är det finaste som finns/
kan inte sluta tänka på den dagen/
när du packar väskan och åker ner tillbax igen/
allting känns rätt när vi snackar och softar/
du får mig att hoppas att inget är på låtsas/
du är stjärna för mej, du är min lilla ängel/
som jag varje morgon känner värmen av i sängen/
det är sant, du är ljuset i min värld/
måste sluta tro, snart dags att ta farväl/


baby kommer du att minnas mej sen/
när du åker hem och lämnar mej själv/
du finns i mitt hjärta fast du är långt bort från sundsvall/
för jag kommer att sakna dej gubben/


jag kommer aldrig att glömma alla saker som vi gjort/
och det är ju äkta känslor och jag vet de har gått fort/
men du är underbar, klart som fan jag vill ha mer/
du lyser upp hela världen varje gång som du ler/
baby Du lyser som solen/
du är den vackraste pojken på hela jävla jorden/
för om jag fick bestämma skulle du stanna hos mej/
skulle sköta om dej varje dag från morgon till kväll/
men det är över snart, jag vet det är skit svårt/
att veta att du är borta och jag bor i ett skithål/
för långt ifrån för att fatta hur jag ska klara/
att vara utan den personen som är undebrarast/
det kanske har gått snabbt, men brukar vara så/
att jag fastnar för personer som sedan måste gå/
ta detta som ett minne eller mer som ett brev/
men glöm aldrig baby, E hjärta */


first day in school

första dagen var jävligt chill faktiskt haha bara massa info i en halvtimme ungefär och sen fick vi gå. verkar vara en del skapligt normala människor som ska börja där iaf men en del retards med. hahaha men vi taggade och åt lite efter sen träffa vi john och jimmie ist för att åka till flogsta som my ville haha men ah så vi var med dom i några timmar tog en bil tur också för den delen haha trevliigt fast trodde jag skulle dö. helt seriöst. sen har vi bara suttit ute och gjort absolut ingenting för vi har ingen fantasi till att hitta på något haha, säger vi. men typ så verkar det va eh. imorgon börjar vi en timme tidigare än idag vilket betyder att jag måste upp en timme tidigare också jajävlar! men nu orkar jag inte skriva mer tack och hej, leverpastej!

sniiigt

fanfanfan


Fuck hor kärleken !
jag orkar verkligen inte .


tidiga morgonar tar död på mej


Var helt död när jag vakna idag nästan så man fick självmorstankar haha!
men nu taggar jag snart mot brantan och träffar my. ska tvinga henne att vi går och köper cola innan vi går till uven för det behöver jag tro mej. menmen vi hörs sen!


röööööjjj

Natten tills idag har vart så gaalet grym och har inte haft någon tid att sova alls. träffade My i årsta igår för att jag behövde handla lite så hon fick vara sällskap haha snällt jarrå! vi köpte varsin macka med kycklingröra på skafferiet sen så sjukt gott! kvällen spenderade vi tillsammans med Jimmy och John och någon till vid en bänk på johannesbäcks skolgården. det var chill men sen kom det massa annat folk så vi taggade en bit därifrån. seeeeen drog vi till mcdonalds ungefär klockan 5 imorse där vi käka lite och sen drog tillbaka. tror inte jag blev ensam förens typ 6 imorse då dom taggade hem alla så hade tänkt att sova då men kunde inte så satte mej och redigerade bilder från kvällen då istället. somnade en stund sen tills Felicia kom hit för några timmar sen och när hon drog sen igen så somnade jag om hahaha. aja rolig kväll med roliga människor!

















ENJOY !


jagälskardej


hem imorgon


- Hade svårt att välja någon bild men det blev den här otroligt smexiga bilden på mej haha!

Shoo bloggen! har inte bloggat nånting idag jag vet men har haft syster och dom här sen har jag inte orkat helt enkelt. ska som sagt hem imorgon iaf det här stället tar död på mej! finns liksom ingenting att göra har inga kompisar i närheten och det är över en mil till närmsta buss som kan ta mej in till stan. ska blir skönt att komma hem ett tag men samtidigt vill jag inte att skolan ska börja heller. helt ny skola med helt nya människor. den enda jag vet ska börja där som jag känner är my så vi taggar dit tillsammans på onsdag. nu ska jag chilla med lite musik innan jag går och dejtar kudden om jag någonsin ska kunna komma upp imorgon.

xoxo
emelie

13 augusti


fyra helt meningslösa inlägg sen i torsdags så får skylla mej själv att läsarna sjunker men aja.
fast alltså imorse vaknade jag klockan strax före halv fyra men somnade om ganska snabbt och vaknade igen vid strax efter sex utav att en av grannens kor hade rymt och stod utanför mej och lät förjävla högt så kunde inte sova mer. jag fick veta det sen iaf eftersom jag aldrig öppnade in till mej då imorse vilket säkert var tur haha läskigt ju! tog och gick in till huset sen iaf för att gå på toa och hämta nåt att dricka och äta. drog ut till mej igen och somnade om. blev väckt ännu en gång någon timme senare för att vi skulle åkte till syster yster och fika för Alva som fyllde ett år för två dagar sedan sen stanna vi där och åt också så har väll vart där i stort sätt hela dagen därav sämst bloggning. men tror inte att jag hade bloggat så mycket iaf pga min dåliga sömn osvosv.

på måndag morgon åker jag hem klockan sex ungefär när mammas kille ska till jobbet har typ inget annat val såatte. lääär sova en stund då jag kommer hem men senare på måndag så träffar jag Simon och han slaggar även hos mej.

och på onsdag sen är det ju skola också så fuck that! orkar verkligen inte men måste skärpa mej nu och ta igen det hära extra året innan riktiga gymnasiet nästa år.

nu sätter jag punkt och skriver mer någon annan dag puss.


-


no one else can speak the words on your lips!


bra tidsfördriv men helt onödig lista


Kärlek:
Ditt äldsta hångel? - 93a tror jag
Hur många har du varit riktigt kär i? - 2
Vad tycker du om kärlek? - fint ibland & skit ibland
När kramade du någon sist? - några dagar sen
Saknar du någon speciell person? - ja
Har du svårt för att bli kär? - njaa
När hånglade du med någon sist? - någon vecka sen typ
När fick du senast en komplimang? - idag
Har du hånglat med någon av samma kön? - pussat
Är du ensam nu? - ja
Vill du ha barn? - trore

HAR DU NÅGONSIN:
Hånglat med nån riktigt ful? - haha ja
Hånglat med fler än 5 pers? - nåt sånt
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - tror ej det
Gjort något riktigt dumt? - yes
Gjort något du verkligen ångrar? - yes
Varit nykter på nyårsafton? - förut ja
Åkt ambulans? - nej
Gjort nåt olagligt? - ja
Blivit tagen av polisen? - nja
Fått din mamma att gråta? - ja
Skämts över dig själv? - har väll hänt
Sagt jag älskar dig och menat det? - mjoo
Tagit droger? - nej
Varit kär i någon du inte haft chans på? - ja

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - fellu
Såg dig gråta? - fellu tror jag
Fick dig att gråta? -
Du delade en cigg med? - matilda
Du gick på bio med? - matilda
Skällde på dig? - mamma

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - nej
Kramat någon? - nej
Kysst någon? - nej
Köpt någonting? - ja
Sjungit? - ja
Saknat någon? - ja

VAD:
Längtar du till mest just nu? - massa
Har du för kläder på dig? - jeans shorts och linne
Ska du göra i sommar? - den är snart slut
Åt du senast? - ehm äpple typ haha ?
Har du för mobil? - någon touch
Vad köpte du senast? - minns inte

VEM/ VILKA:
Slog du senast? - felicia tror jag ;)
Fick du sms från senast? - simon
Pratade du med i telefonen senast? - daniel
Älskar du? - dom vet vilka dom är


ALLÄMNT:
Har du pussat en groda? - nje haha!
Kan du hjula? - kunde iaf hah
Biter du på naglarna? - ja -.-
Är du EMO? - nej
Skulle du kunna hoppa fallskärm? - nej
Har du sjungit inför publik? - ja hahah
Är du hungrig? - lite
Är du blyg? - inte ofta


texten går rakt in i hjärtat

Här blev jag den jag är
Här kommer jag förbli
Här har jag längtat bort
Här har jag känt mej fri
Här har jag blickat framåt
Men ofta tittat ner
Jag är nog inte det du drömmer om
Men jag är det du ser

Jag har blivit vald av andra
Det är min hemlighet
Den ena saknar känsla
Den andra ödmjukhet
Dom hade något gemensamt
Jag blundade för det
Jag har alltid hållit hårt
om dom jag inte orkat med

Jag har skrivit mina regler
Ingen fick ändra på dom
Jag tog första bästa vägen ut
När någon bad mej tänka om
Det kanske kommer kännas
Det ror jag inte för
Jag skulle inte ens vara hälften
utan det jag gör

Du har ditt eget facit
för rätt och för fel
Du kanske bär på en massa saker
Jag förstår en liten del
Hade du någon innan
Vill du ha någon sen
Ja, jag vill säga att jag älskar dej
men det är för tidigt än

Jag hade slutat prata
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dej inget svar

Jag tog allting för givet
Det var något fel på mej
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dej


+


torsdag


- Älskar mina ögon på den bilden! iiih.
hade ställt klockan på halv 6 imorse för att åka hem då men var inte ens trött mer än typ 5 sekunder efter att jag vaknat så haha det gjorde inte så mycket. tänkte sova i bilen påväg hem en stund men blev aldrig så. så la mej och sov nästan direkt när jag kom hem istället efter att smsat lite med typ den enda vakna personen vid den tiden förutom jag? haha sen vakna jag igen runt elva för att mobilen ringde. finns det nåt värre än att bli väckt? haha neej tror inte det men skitsamma jag åt lite och gick in i duschen och nu har jag varit till kiosken och senare blir de att handla. venne vad jag ska göra på landet igen så fråga inte varför jag åker med. men så vill någon snäll person med ett hjärta utav guld komma dit och tråka med mej eller kanske göra situationen bättre så hör av er! ah det där lät ju bra.. ELLLÄÄÄÄÄH? hahahah .

xoxo
emelie

+

Har aldrig älskat nån så mycket som jag älskar dig,
You took my breath away och jag vill aldrig hämta den


hey bitches


låter rubriken tala. har försökt loggat in på blogg.se hur länge som helst och nu äntligen så funka det.
iaf så har jag gått klädd som på bild här uppe hela kvällen i en as stor tröja och shorts. skit kallt men aja.
ska nog gå och lägga mej snart haha tidigt jag vet men jag grymt trött trots jag sov bort nästan halva dan idag men ehs, god natt bloggen jag bloggar inte mer ikväll.

glömde jag säga att jag är på landet nu igen sen igår?`så äre.

cam pics


skiit i att dte ser ut som att jag har skit bred sidobena -.-



bild bomb

i brist på annat att göra så slänger jag upp lite ego bilder jag tog när jag var på landet..


















torkel i knipa woho

Kvällen igår slutade i sängen med film på datan framför oss riktigt mys! haha torkel i knipa blev det! har inte sett den på några år så det var grymt. fucking slickepinne! hahahaaha dog. nyss gick felicia till bussen i regnet och jag venne vad jag ska göra nu.

by the fkn way så är det en ny design uppe på bloggeen! gjordes ganska snabbt så inte perfekt men den duger.

pusspåer


@ my place

Felicia är här nu sen några timmar tillbaka. vi har käkat pizza och varit till ica och handlat lite grejor nu till kvällen så nu ska vi bara chilla gärnet! så jävla mys att träffa min flicka efter fyra veckor ungefär så det är inte sant. känner att vi är väldigt sociala mot varann just nu sitter vid varsin data och små snackar lite hahaha kuul liv.
ah nej men nu sätter jag punkt här.

haha sliten chey dagen efter danne offe och my sov här med väldigt lite sömn.

lördag

har sovit med puma nu två nätter medans dom var här ute med oss på landet. så de ska bli både skönt och tråkigt att inte få görat inatt också. skönt att slippa bli väckt tidigt på morgonen av att dom måste ta ut henne för har inte kunnat somnat om. men endå tråkigt att inte ha någon brevid på natten. men jaja får väll klara mej själv haha det är ju endå bara tills imorgon förhoppningsvis för då är det tänkt att vi ska hem fast dom åker hit sen igen men att jag stannar hemma. vill inte direkt sitta här ute resten av sommarlovet huhu såå ska nog träffa felicia imorgon. säger godnatt nu för ska umgås och vara social här med dom andra pyssen:)

+


dag 4

Dag 4 - En resa jag minns

Klassresan i 6an. jag saknar den tiden och jag saknar personerna jag gick i samma klass som då.
iallafall så var jag nästan alltid med Louise då och vi delade bästis halsband och bästis ringar. så vi bestämde oss för att sova tillsammans där fast det var världens smalaste sängar och hahah kommer ihåg när dom andra bjöd in killarna i klassen till våran stuga och jag och lollo ville sova men kunde inte pga att dom var där så vi tog med oss sovsäckarna och gick ut i skogen haahhahahha! fan vad sura vi var då! ahahaha!
vi badade i havet och i sånna där tunnor och hade världens roligaste klassresa. sen någon av dagarna gjorde vi nåt där vi stannade på massa olika stationer och gjorde grejer med hela klassen men i grupper. vi vägrade alltid göra någonting som vi inte fick göra tillsammans haha guud vad jag saknar dej och det vi hade...
skulle offra rätt mycket för att få uppleva samma sak en gång till för jag saknar dom dagarna verkligen.


hela världen är fan falsk


Hela världen är fan falsk och folk snackar så jävla mycket bullshit. ni skämmer bara ut er själva när ni försöker få andra att tro på vad era fucking käftar har att säga. blir så jävla irriterad när jag hör att ni gör om en historia till en annan bara för att få lite status i och med att ni säger ni vet mer än ni igentligen gör. något som stör mej ordentligt är när dom som är mycket mindre öppnar sin käft och på nåt kaxigt sätt säger något såå onödigt som inte borde ha sagts. seriöst mår ni bättre utav att försöka trycka ner folk som inte ens tar åt sig? fattar inte riktigt vad ni tjänar på det. det är erat val men fortsätt såhär och ni lär inte komma långt. just sayin'


dag 3

Dag 3 - Något jag inte kan leva utan

vänner&familj
+ mobilen ehehe.


dag 2

Dag 2 - Mina bästa vänner

Okej det här kommer bli svårt. har så sjukt många bra vänner men det finns några som jag verkligen kan snacka med om allt och jag får väll ta och välja ut dom och skriva om:

-

Amanda allrabästavän jag älskar dej mer än ord räcker till. du kommer alltid att vara den jag lever för och den jag kommer älska till döds. vi bråkar inte ofta men dom gånger vi gör det så mår jag nog som sämst för jag vet att jag inte skulle klara ett liv utan dej. du är bäst.♥


& Matilda. du är som en syster för mej och allting som vi gjort tillsammans alla crazy nights och alla gånger vi gjort sånt vi igentligen inte borde fan du är underbar. jag älskart! kommer du ihåg förut när vi gick på stan och kasta popcorn omkring oss mitt på natten? hahahahhahah! jag har alltid lika kul med dej min ängel.♥


Madeleine världens bästa kusin! jag älskar dej insidan & ut du står alltid kvar när ingen annan finns och jag kommer aldrig att svika dej när du behöver mej. du vet det. minnen finns det så sjukt många och fler kommer! du är så fin jag förstår inte vad en ängel gör på jorden? loveeee to you.♥


Felicia gumman du har alltid torkat mina tårar och jag hoppas att våran vänskap håller förevigt. du kom in i mitt liv för snart ett år sen bara men det känns som du funnits där hela livet. trots vi bråkat ganska mkt så går vi alltid hand i hand i slutändan. och när du en gång förklarade hur mkt jag är för dej så fick du mej att bli tårögd. du & jag tills graven.♥


Saraaaaah! baby jag kommer aldrig släppa taget om dej du har funnits vid min sida i mer än 5 år nu och jag ångrar inte en sekund med dej. vi bodde till en början på samma familjehem och sen gick vi skillda vägar när jag flyttade vi sa till och med upp kontakten ett tag. men du anar inte hur jävla glad jag är att vi tog den tillbaka för du är och förblir alltid min syster vad som än händer.♥


Danielle. jag vet mycket väl att vi bråkar just nu men du är endå en av dom närmaste så jag väljer att skriva om dej endå. för tänk alla stunder tillsammans och alla kvällar vi desperat letat folk att va med hahaha sjuukt. jag bryr mej inte om något annat när jag är med dej för du får mej på bättre humör. ville bara du skulle veta de.♥


dag 1

Dag 1 - Mina drömmar

tror fan inte jag har några speciella drömmar direkt men visst finns det en del saker som jag önskar var annorlunda men om man redan vet att det inte går att ändra så spelar det endå ingen roll.


lista - dag för dag

haha ska försöka igen med en sån där lista på bloggen för varje dag som jag aldrig gjorde klar förut.
det är iaf inte samma lista som då för jag vill ju inte skriva om samma saker igen.
men eftersom första augusti var igår och det är 31 dagar den här månaden precis som listan så skriver jag en per dag eller flera dagar i taget ibland kanske beroende på om jag hinner varje dag.
börjar senare idag eller imorgon men det visar sig.

Dag 1 - Mina drömmar
Dag 2 - Mina bästa vänner
Dag 3 - Något jag inte kan leva utan
Dag 4 - En resa jag minns
Dag 5 - Favoritplagget ur garderoben
Dag 6 - Mitt tidigaste minne
Dag 7 - Något jag tänker på hela tiden
Dag 8 - Ett ögonblick värt att minnas
Dag 9 - Min favoritplatsdag
Dag 10 - Det här får mej att känna mej lycklig
Dag 11 - Det här får mej att skratta
Dag 12 - Något jag gör hela tiden
Dag 13 - Vad jag gillar med mej själv
Dag 14 - Mitt rum
Dag 15 - Favoritfotot
Dag 16 - Mitt favoritminne
Dag 17 - Det här får mej att må bättre
Dag 18 - Det här hade jag på mej idag
Dag 19 - Något jag ser fram emot
Dag 20 - Mina rädslor
Dag 21 - Det här är viktigt för mej
Dag 22 - Mina starka sidor
Dag 23 - Vad jag gillar att göra
Dag 24 - Det här är jag bra på
Dag 25 - Något jag hatar att göra
Dag 26 - Min favoritsport
Dag 27 - Det här glömmer jag aldrig
Dag 28 - Min familj
Dag 29 - 3 saker jag gjort idag
Dag 30 - Bästa fotot hittils
Dag 31 - Det här älskar jag att göra


tisdag

shaow! har inte uppdaterat idag för jag blev väckt typ runt halv tolv någon gång och nu har vi gäster här så har vart lite social med dom ett tag.
blir väll att åka hem idag lite senare för att duscha handla och lite sådant sen ska dom tillbaka men vet ej om jag ska joina då jag kanske stannar hemma istället beror på.
men vi hörs!


+


' du är det finaste jag vet '


RSS 2.0